«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση στον μισέλληνα Σεραφείμ Πειραιώς, υβριστού του Παντοκράτορος Διός και των Αθανάτων Πατρώων Θεών


Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον επικεφαλής της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων στον Πειραιά, Σεραφείμ, ότι αποτελεί ξένο σώμα για την Ελληνική κοινωνία όποιος καθυβρίζει τους Θεούς των Ελλήνων.
Η αποθράσυνση του Σεραφείμ οφείλεται στο ότι δεν έλαβε την κατάλληλη απάντηση από τον πολιτικό σχηματισμό που επέπληξε, την Χρυσή Αυγή. Η συγκεκριμένη πολιτική οργάνωση για ψηφοθηρικούς λόγους φυλάει χείρες ναζωραίων παπάδων. Επομένως δεν μπορεί και δεν θέλει να συγκρουστεί με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.
Ούτε τολμά να αναφέρει τα μυριάδες εγκλήματα που έχει διαπράξει αυτή η καταραμένη μισελληνική αίρεση εις βάρος του Ελληνισμού, και τα οποία αναφέρονται λεπτομερώς στις περιγραφές ιστορικών της εποχής και στον Ιουστιάνειο κώδικα.
Όμως η Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία, ως πολιτική οργάνωση, τον ενημερώνει ότι αυτός και η ιουδαϊκή αίρεση που εκπροσωπεί μία ημέρα θα τιμωρηθούν για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εδώ και 1700 χρόνια εις βάρος του Ελληνισμού. Θα τεθούν εκτός Ελλάδος και εκτός νόμου, διότι έχουν θέσει την Ελληνική Θρησκεία εκτός νόμου επί 17 αιώνες.
Όσο για τον εβραίο ραββίνο και μαραγκό από την Ναζαρέτ που προσκυνά, ο ψευδοθεός του ουδέποτε υπήρξε ιστορικώς. Ήταν τόσο ανίκανοι να πρωτοτυπήσουν οι ναζωραίοι ιστορικοί παραχαράκτες της εποχής εκείνης, που το μόνο που μπόρεσαν να καταφέρουν ήταν να αντιγράψουν τα θαύματα του Απολλωνίου Τυανέως και να τα αποδώσουν στον ψευδοθεό Τζεσουά.
Ελληνισμός και ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων πάντα ήταν εχθροί. Δεν υπάρχει λόγος να αποκρύπτουμε την αλήθεια. Έλλην και ναζωραίος είναι δύο έννοιες αμοιβαίως αποκλειόμενες διότι ο όρος Έλλην εκτός από την φυλετική συνιστώσα περιλαμβάνει την θρησκευτική και πολιτισμική συνιστώσα. Ο Έλλην στο θρήσκευμα προφανώς δεν μπορεί να είναι ναζωραίος, και τανάπαλιν.
Η μετεμψύχωση, η κυκλική αντίληψη της ιστορίας, ο προκατακλυσμιαίος πολιτισμός, η ζώσα και έμψυχος Φύση, ο υλοζωισμός, η θηλυκή αντίληψη του Θείου, το αντιπεπονθός, είναι Ελληνικές δοξασίες ουδεμία σχέση έχουσα με τις αβρααμικές, κοσμοπολιτικές, και εθνοκτόνες θρησκείες της ερήμου.
Εις ό,τι αφορά τα λεγόμενά του περί καθοδηγήσεως ημών από τον διεθνή Σιωνισμό, μάλλον θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμη πολλά πρόβατα στην αίρεση των ναζωραίων που αγνοούν ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι το ιερό βιβλίο των ναζωραίων λαοπλάνων. Το ότι ο Ιουδαϊσμός είναι η μήτρα και ο πνευματικός πατέρας της αιρέσεως του Σεραφείμ είναι γνωστόν τοις πάσι.
Η διαφορά των σιωνιστών με κάποιους εβραίους ραββίνους σε ζητήματα κρατικής πολιτικής του Ισραήλ, την οποία εκθειάζει ο Σεραφείμ, έχει σκοπό να αποκοιμίσει τα πρόβατα της στάνης με το σόφισμα «από εδώ ο κακός Σιωνισμός, και από εκεί ο καλός Ιουδαιοχριστιανισμός».
Τέλος η επίκληση της τοπικής του στάνης στον Πειραιά προς τις κρατικές αρχές να ποινικοποιήσουν έτι περαιτέρω την Ελληνική Θρησκεία και να εξαπολύσουν διωγμούς εις βάρος των πιστών των Αθανάτων Πατρώων Θεών, μας δίνει την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε ότι η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων είναι ένα άταφο όζον πτώμα, το οποίο με χαρά θα ενταφιάσουμε μιά για πάντα προκειμένου να διασωθεί ο Ελληνισμός από την νεοβυζαντινή πανούκλα του κάθε ιουδαίου αιρεσιάρχη.
Ιφικράτης Αμυράς
8η Ισταμένου, μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2789 μετά πρώτην Ολυμπιάδα
Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Απάντηση στον μισέλληνα Σεραφείμ Πειραιώς, υβριστού του Παντοκράτορος Διός και των Αθανάτων Πατρώων Θεών

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>