«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όλοι happy…

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ

Όλοι happy...

Ένα «ουφ» ανακούφισης βγήκε από πολλά στόματα με το άκουσμα της είδησης ότι έκλεισε το deal για την αποκρατικοποίηση του 33% του ΟΠΑΠ. Ως γνωστόν το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημόσιου (ΤΑΙΠΕΔ) έκανε αποδεκτή τη βελτιωμένη προσφορά της Emma Delta Ltd και η τελική συμφωνία έκλεισε στα 652 εκατ. ευρώ.
Τι ακριβώς συνέβη; Η Emma Delta είχε διορία έως την Τετάρτη 1η Μαΐου για να αυξήσει την προσφορά της στα τουλάχιστον 650 εκατ. ευρώ, ώστε η διαδικασία πώλησης να μην καταλήξει σε αποτυχία. Με δεδομένο ότι οι σύμβουλοι του ελληνικού δημοσίου (Εθνική Τράπεζα και Deutsche Bank) είχαν εκτιμήσει την αξία του 33% του ΟΠΑΠ στα 610 εκατ. ευρώ, το επενδυτικό fund στο οποίο συμμετέχουν ο Jiri Smejc, ο Γ. Μελισσανίδης, ο Χρ. Κοπελούζος και η ιταλική Lottomatica, ανέβασε κατά 30 εκατ. ευρώ την αρχική του προσφορά (σ.σ.: 622 εκατ. ευρώ) και όλοι είναι πλέον… happy.
Καταρχήν δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένοι οι ιδιώτες επενδυτές που απέκτησαν ένα από φιλέτα του ελληνικού δημοσίου, προσδοκώντας σε σημαντικά μελλοντικά κέρδη. Άλλο τόσο ευτυχισμένα, όμως, είναι και τα στελέχη του οικονομικού και όχι μόνο επιτελείου της κυβέρνησης. Για τον προφανή λόγο ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη μεγάλη αποκρατικοποίηση, γεγονός που δίνει σήμα στις αγορές αλλά κλείνει εν μέρει το… στόμα της τρόικας.
Σε ό,τι δε αφορά το τίμημα που κατέβαλε η Emma Delta για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ, η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη αφού:
Α) Από τη φορολόγηση 30% επί των μικτών κερδών του Οργανισμού, στα δημόσια ταμεία θα εισρέουν σε ετήσια βάση σημαντικά φορολογικά έσοδα (σ.σ.: υπολογίζονται ότι σε ορίζοντα 10ετίας το δημόσιο θα εισπράξει από φόρους περί τα 6,3 δισ. ευρώ).
Β) Το συνολικό τίμημα ανέρχεται στην πραγματικότητα σε 712 εκατ. ευρώ, καθώς εκτός από τα 652 εκατομμύρια της προσφοράς θα εισπραχθούν από το Ελληνικό Δημόσιο τα μερίσματα της χρήσης του 2012, ύψους 60 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι το συνολικό τίμημα αντιστοιχεί σε 18,6 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη της χρήσης του 2013.
Το… κλου –για τους αντιδρούντες στην αποκρατικοποίηση– είναι ότι στην περίπτωση που αποτύγχανε η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ και ο Οργανισμός παρέμενε στα χέρια του κράτους, το Δημόσιο θα εισέπραττε μέρισμα (για τη χρήση του 2013) ύψους μόνο 13 εκατ. ευρώ, ενώ για τη δεκαετία θα εισέπραττε μόλις 360 εκατομμύρια, δηλαδή το 50% περίπου του ποσού που εισπράττει με την αποκρατικοποίηση.
Γίνεται, λοιπόν, εύκολα κατανοητό για ποιους λόγους και η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ αλλά και οι αγοραστές πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Ερωτηματικό ο νέος CEO
Οι μόνοι που δεν ασπάζονται το παραπάνω κλίμα ευφορίας είναι το νυν στελεχιακό δυναμικό του ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άντρας της κοινοπραξίας που απέκτησε τον Οργανισμό, ο Jiri Smejc, σχεδιάζει να χρίσει διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ τον νυν επικεφαλής του τσεχικού λόττο. Άλλες πληροφορίες έκαναν εναλλακτικά λόγο για τοποθέτηση στη συγκεκριμένη θέση ενός Έλληνα τεχνοκράτη, ψιθυρίζοντας μάλιστα το όνομα του Γιάννη Σπανουδάκη, ενδεχόμενο όμως που
διέψευσε ο τέως πρόεδρος του ΟΠΑΠ.
http://www.iapopsi.gr/
Μοιραστείτε το!

4 comments to Όλοι happy…

  • Νυκτερινός Επισκέπτης

    κ Κανελλόπουλε καλημέρα σας
    ΄Εχουμε να κάνουμε με Πολιτικούς ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ . Έτσι ΤΟΤΕ τους αποκαλούσαν υποτιμητικά οι Ρωμαίοι τους Έλληνες .
    Σημαινε “μικροί Ελληνες”.
    Αναξιοπρεπείς, δουλοπρεπείς απέναντι στους ξένους , Έλληνες . Οι Ρωμαίοι θεωρούσαν τις μηχανορραφίες, δολοπλοκίες και κολακείες αυτών των Ελλήνων πολιτικών σαν χαρακτηριστικό τους, λόγω της μεγάλης διάρκειας της σκλαβιάς τους, χωρίς όμως να πάψουν να σέβονται τη αξία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.
    Κ Κανελλόπουλε ο Δάσκαλός μου Δημήτρης Λιαντίνης ακούστε τι ,έλεγε για τους πολιτικούς ,της τότε Ελλάδας που ειναι οι Ιδιοι!!!!!!! .
    http://www.youtube.com/watch?v=3f2YR7XRx9s

    • Τουλάχιστον από το 1830 δεν μπορώ να κατανοήσω Φίλοι μου την συμπεριφορά μας;;; Ειλικρινά με πόνο μπορώ να σας ευχηθώ καλή λευτεριά από την διαχρονική κοινοβουλευτική κατοχή-σκλαβιά.

  • ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ [ 74 ] ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΙΦΩΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΛΕΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ…..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>