«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λαϊκιστές!!!!!!!!!!!!

Ο Παπανδρέου είναι προδότης, Ο Σαμαράς είναι Πατριώτης!!!

Οι Πασοκατσήδες είναι προδότες, οι Δεξιοί είναι εθνικόφρονες πατριώτες!!!

Ο Άκης είναι απατεώνας, οι Πέτρος Δούκας και Γιώργος Βουλγαράκης δεν είναι! λαϊκιστές!!! Ουαχα χουχα!

ΚΑΙ γαμώ την δικαιοσύνη!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά τις απολογίες τους… Ελεύθεροι χωρίς όρους Δούκας – Βουλγαράκης για το πόθεν έσχες

Ελεύθεροι χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον αρμόδιο ανακριτή ο πρώην υπουργοί Πέτρος Δούκας και Γιώργος Βουλγαράκης. Σε βάρος του πρώτου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ σε βάρος του κ. Βουλγαράκη σε βαθμό πλημμελήματος. Οι διώξεις σε βάρος των δυο πρώην υπουργών αφορούν σε υποβολή ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες.
Ειδικότερα, η δίωξη σε βάρος του κ. Δούκα ασκήθηκε από την εισαγγελέα Εφετών Ελένη Ράικου. Αφορά την δήλωση περιουσιακής κατάστασης του πρώην υπουργού για το έτος 2011 και είναι σε κακουργηματική μορφή. Και αυτό διότι κατά πληροφορίες, το ποσό που φέρεται να απεκρύβη είναι άνω των 300.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το 2010 ο νόμος για την υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης από πολιτικά πρόσωπα άλλαξε και οι σχετικές διατάξεις αυστηροποιήθηκαν κατά πολύ. Σύμφωνα με την έκθεση της Βουλής, ο κ. Δούκας φέρεται πως μεταξύ των δηλώσεων 2009 και 2010 να «ξέχασε» να δηλώσει 1 εκατομμύριο ευρώ.
Σε ό,τι αφορά τον Γ. Βουλγαράκη εγκαλείται για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Η παραπομπή της υπόθεσης του στη Δικαιοσύνη από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής έγινε μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του Κατερίνα Πελέκη περιλαμβάνεται στην λίστα Λαγκάρντ.
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός δεν ανέφερε στην δήλωση περιουσιακής του κατάστασης ότι η σύζυγός του ήταν συνδικαιούχος offshore εταιρείας που διατηρούσε λογαριασμό στην HSBC ποσού 117 χιλιάδων ευρώ από το 1999.
Πάντως, σε δήλωσή του μετά την παραπομπή της υπόθεσής του στη Βουλή, ο κ. Δούκας είχε αναφέρει ότι δεν ελέγχεται για για παράνομο πλουτισμό και ότι επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής αποδέχθηκε πλήρως πως δεν υπάρχει ούτε καν υπόνοια παράνομου πλουτισμού μου, ή ύποπτης προέλευσης χρημάτων!
Όπως σημείωνε επίσης «ο έλεγχος αφορούσε τη μείωση του καταθετικού μου λογαριασμού και όχι αύξηση των περιουσιακών μου στοιχείων» ή οποία «ήταν αποτέλεσμα του ότι μέρος του καταθετικού μου λογαριασμού τοποθετήθηκε σε επενδυτικό και μέρος σε χρηματιστηριακό λογαριασμό».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δυο εβδομάδες απολογήθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν σε ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.
Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση με τον αδήλωτο τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα «HSBC». Στον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, που είναι στο όνομα της συζύγου του πρώην υπουργού και αποκαλύφθηκε με την δημοσίευση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ,. είναι κατατεθειμένα 2,2 εκατομμύρια δολάρια.
Μετά την απολογία του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ, όπως επίσης και η σύζυγος του στην οποία επιβλήθηκε εγγυοδοσία ύψους 20.000 ευρώ.

http://www.protothema.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>