«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

24.04.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η ιδεα για το παρων πονημα προεκυψε απο το αρθρου του αξιολογου συγγραφεα κ. Παναγιωτη Τρα’ι’ανου, που δημοσιευθηκε στις ιστοσελιδες του διαδικτυου «http://www.berlin-athen.eu» και «http://www.arxaiaithomi.gr» με τιτλο

«Πετρελαια και ΑΟΖ….το μεγαλο “δουλεμα”!!».

Γραφει μεταξυ πολλων αλλων ο κ. Παναγιωτης Τρα’ι’νου:

«..Νεα δεδομενα ειναι τα αποθεματα πετρελαιου οχι μονον στη Μεσογειο, αλλα και στην Ουγκαντα, την Νοτιο Αφρικη ‘η Καναδα. Αλλάζει ο παγκοσμιος ενεργειακος “χαρτης”, εξαιτιας αυτων των νεων δεδομενων.

“Αλλαζει,”ομως, σε αυτα τα επιπεδα ενδιαφεροντος της εξουσιας, σημαινει οτι καποιοι τον αφηνουν να αλλαξη.

Ο «χαρτης» δεν αλλαζει μονος του…… Αν απλωσουμε την τεχνολογικη γνωση, που υπαρχει αυτην τη στιγμη–και η οποια ξεκιναει απο την πρωτη υλη, που παρεχει η φυση και φτανει μεχρι το τελικο προ’ι’ον, που χρησιμοποιει καθημερινα ο προηγμενος ανθρωπος-, θα διαπιστωσουμε ενα φαινομενο που είναι αξιο αποριας. Στο κομβικο σημειο αυτης της διαδικασιας, που λεγεται “ηλεκτρικη Πριζα”, ερχονται σε επαφη δυο διαφορετικες ανθρωπινες εποχες.

Πριν την «Πριζα» κυριαρχει η εποχη του λιθου και μετα τη «Πριζα» η διαστημικη εποχη…Αλλος κοσμος ειναι πριν την Πριζα….και αλλος μετα την Πριζα…….».

Ο πλανητης Γη ειναι μεν οριστικος, οι αποθηκευμενες ομως μεσα του ενεργεια-κες πηγες ειναι απειρες. Ο πλανητης αυτος εδω και 4,6 δισεκατομμυρια χρονια καλυπτει τις αναγκες του σε ενεργεια απο μια πηγη με διαστασεις, που ειναι κατω απο την ανθρωπινη σκοπια παρατηρησεως, απειρως μεγαλες.

Ο Ηλιος με μια διαμετρο απο περιπου 1,4 εκατομμυρια χιλιομετρα και μια μαζα απο περιπου 2 x 10 στην 27 τοννους ειναι εντος του ηλιακου μας συστηματος το μεγα-λυτερο ουρανιο σωμα και περιεχει το 99,5 της μαζας του ηλιακου μας συστηματος.

Ως πηγη ενεργειας στον Ηλιο μας λειτουργει η μεταβολη της υλης σε ενεργεια, που ομοιαζει με εκρηξης βομβων υδρογονου.

Δια της πυρηνικης συντηξεως μεταβαλλονται 675 εκατομμυρια τοννοι υδρογονου ανα δευτερολεπτο σε

ενεργεια. Αυτο ομως σημαινει, οτι τα αποθεματα υδρογονου στον Ηλιο μας, καθαρως υπολογισθηκα, θα εξαντληθουν σε περιπου 5 δισεκατομμυρια χρονια.

Ο Ηλιος μας θα διατηρη τη σημερινη του κατασταση, οσο η πιεση που παραγεται απο την ακτινοβολια θα βρισκεται σε ισορροπια με την δυναμη της βαρυτητας.

Με την καταστροφη της ισορροπιας των δυο αυτων δυναμεων μεταβαλλεται ο Ηλιος μας σε μια μαυρη τρυπα ‘η σε ενα πολυ αραιο νεφελωμα αεριου.

Η ισορροπια συνεπως μεταξυ της εντροπιας και της βαρυτητας (οι αλλες τρεις δυναμεις της φυσης ειναι η ηλεκτρομαγνητικη, η ισχυρη- και η ασθενης πυρηνικη) καθοριζει την δομη ολων των αστερων του συμπαντος.

Η ενεργεια παριστανει το προ’ι’ον που παραγεται απο την ισχυ και τον χρονο.

Απο αυτο προκυπτει, οτι η ισχυ δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενεργεια ανα μοναδα χρονου.

Αντι της μοναδας ενεργειας kWh, για μεγαλες ποσοτητες ενεργειας

μετραται αυτη σε ΤW τον χρονο (TWa). Επειδη το γηινο ετος αντιστοιχει σε 8766 ωρες, υφισταται μεταξυ kWh και TWa η σχεση:

1 TWa = 10 στην 12 Watt x 8766 ωρες = 8,7 x 10 στην 15 Wh = 8,7 x 10 στη 12 kWh Η παγκοσμια μεταβολη ενεργειας το 2013 και με εναν παγκοσμιο πληθυσμο των περιπου 7 δισεκατομμυριων ανθρωπων υπολογιζεται σε 12 TWa ‘η 13,2 δισεκατομμυρια τοννους μοναδες ανθρακιτου (1 TWa = 1,1 δισεκατομμυρια τοννους μοναδες ανθρακιτου “SKE”».

Λαμβανοντας υπ’ οψη την πληθυσμιακη εξελιξη για το 2030 των 9 περιπου δισεκατομμυριων ανθρωπων, θα χρειασθουν αυτοι 24 δισεκατομμυρια τοννους μοναδες ανθρακιτου.

Η ελληνικη μυθολογια ειναι γεματη απο ιστοριες θεων και μυθικων ανθρωπων που σχετιζονται με την φωτια.

Εδω μονο μερικα παραδειγματα.

Ο Ηφαιστος ειναι ο θεος της φωτιας, που κατασκευασε τα πυρινα οπλα των Ολυμπιων θεων για την μεγαλη αναμετριση τους με τους Τιτανες.

Οι τρεις Κυκλωπες, Βροντης (βροντη), Στεροπης (αστραπη) και Αργης (φως) δωρισαν τις δεξιοτητες τους στον Δια. Γι’ αυτο ο Ζευς χαρακτηριζεται στον ορφικο υμνο ως «φλογοεις», «βροντιαιος», «κεραυνιος» και «πυριδρομος». Στον ιδιο υμνο ο Διονυσος που

γεννηθηκε μεσα απ’ την φωτια του κεραυνου του πατερα του Δια, ονομαζεται «πυρισπορος», «πυριφεγγης», «πυροεις», «πυριπαις» και «πυριγενης». Στην μεγαλειωδη τριλογια του Αισχυλου «Προμηθεας», ο Τιτανας Προμηθεας εμφανιζεται ως δωρητης της φωτιας, των τεχνων και των επιστημων στους ανθρωπους. Κατα τον Ηρακλειτο το «αειζωον πυρ» ειναι αυτο το κοσμογονικο στοιχειο, που «εποιησε» τον κοσμο και οχι καποιος θεος ‘η ανθρωπος. «Κοσμον τονδε των αυτων απαντων ουτε τις θεων ουτε τις ανθρωπων εποιησεν, αλλα ην αει και εστιν και εσται πυρ αειζωον, απτομενον μετρα και αποσβεννυμε-νο μετρα.»

Η εφευρεση

* του καντιλιου και της λαμπας στην αρχαια εποχη

* της κατασκευης ενος γεωτρυπανου για τον εντοπισμο κοιτασματων πετρελαιου στα μεσα του 19ου μ.Χ. αιωνα και

* της απονομης διπλωματος ευρεσιτεχνιας για τον κινηρα καυσεως μερικες δεκαετιες αργοτερα χαρακτηριζουν τους αποφασιστικους οδοδεικτες στην αξιοποιηση της ενεργειας, η οποια αλλαξε απο τα θεμελια τον μεχρι τοτε πολιτισμο, την ποιοτητα και το επιπεδο της ζωης των ανθρωπων του πλανητη μας.

Οι τρεις πολεμοι της Ρωμης κατα της Καρχηδωνας μεταξυ 264 και 164 π.Χ. ηταν οι πρωτοι πολεμοι για το «ελαιον» των περιοχων με ελαιωνες. Επι της εποχης της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας, που ψευδεπιγραφα ονομασθηκε εκ των υστερων βυζαντινη και μεχρι το 1453 μ.Χ. χρησιμοποιουνταν το «oleum incendiarum», ενα εκρηκτικο μιγμα απο πετρελαιο, ασβεστο και αλλα στοιχεια, γνωστο ως «ελληνικη φωτια», για πολεμικες συγκρουσεις και κυριως σε ναυμαχιες.

Η κατασκευη ενος απλου γεωτρυπανου για ερευνητικες εργασιες εντοπισμου κοιτασματων πετρελαιου στις αρχες του 19ου μ.Χ. αιωνα και η εφευρεση του κινητηρα καυσεως λιγες δεκαετιες αργοτερα (την 28.08.1859 εντοπισθηκε με γεωτριση για πρωτη φορα κοιτασμα πετρελαιου στην περιοχη Titusville της Πενσυλβανια των ΗΠΑ) εσημαναν την απαρχη μιας νεας ενεργειακης πολιτικης στον πλανητη μας, η οποια οπως τουλαχιστον φαινεται, βαινει στις ημερες μας προς το τελος της.

Μεχρι σημερα οποιος ηλεγχε το πετρελαιο, ηλεγχε και τα εθνη… Απο αυριο οποιος θα ελεγχει τα οδικα δικτυα, τα αεροδρομια, τα λι- μανια, την υδρευση, την γεωργικη παραγωγη κ.α. τετοια πολλα, θα ελεγχει και τους ανθρωπους.

Οι ιδιοι μεγιστανες του χρηματος και πασης αλλης φυσης μεγαλοαπαταιωνων που ηλεγχαν παγκοσμια τα κοιτασματα υδρογονανθρακων θα αποκτησουν με την στημενη παγκοσμια οικονομικη κριση απο τους λαους αυτα τα οποια μεχρι σημερα δεν τους ενδιεφεραν.

Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που παγιδευσαν με τον υπερδανεισμο τους λαους στα χρεη για να τους λεηλατησουν μετα.

Μονο οι τυφλοι Ρωμηοι δεν βλεπουν, οτι σημερα λεηλα-τουνται κυριολεκτικα απο τους ιδιους παλι ανθρωπους με συνεργεια της μεγαλυτερης πουτανας της ευρωπα’ι’κης ιστοριας, την Γερμανια, που εκτελει πιστα τους σχεδιασμους των αφεντικων της.

Η εννοια της υλης, ως αμορφη μαζα, ειναι κατα τον Αριστοτελη ασυλληπτη.

Η υλη συνεπως συλλαμβανεται σαν μορφη και προσμετραται σαν μαζα που δεν εχει ενιαιο χαρακτηρα. Σημερα ειναι αδυνατο να κανουμε λογο για υλη χωρις την ενεργεια, διοτι ο βαθμος της ενεργειας παραγεται απο την υλη.

Κατα τον Τεσλα (1, 2), δηλαδη κατα τον Κροατη εφευρετη της γεννητριας εναλασσομενου ρευματος, που πριν περιπου 100 χρονια διαπιστωσε, οτι «ακομη πριν περασουν πολλες γενεες, θα βρισκεται η ανθρωποτητα σε θεση σε καθε γωνια της Γης να αντλη χωρις ορια ποσοτητες ενεργειας, εαν συνδεθει η τεχνολογια με τους τροχους της φυσεως» φαινεται, οτι ο επιστημονας αυτος γνωριζε τις ιδιοτητες του «Αιθερα» των αρχαιων Ελληνων, δηλαδη το πεμτο στοιχειο που κατηργησαν ασχετοι ανθρωποι για να θεμελιωσουν τις εσφαλμενες θεωριες τους και να απομακρυνουν τους ανθρωπους απο την λυση του ενεργειακου προβληματος που βρισκονταν στον Αιθερα και στον πυρηνα της υλης.

Ο «Αιθερας» θεωρηθηκε απο τον Maxwell σαν μια υλικη ουσια αποτελουμενη απο λεπτομερεστερες δομες απ’ οτι τα ορατα σωματα και υπαρχει σε ολα τα μερη του χωρου, ακομη και σε εκεινα που εμφανιζονται στις ανθρωπινες αισθησεις και κατ’ επεκταση στον ανθρωπινο εγκεφαλο ως «αδεια».

Ο ενδοαστρικος χωρος του συμπαντος δεν ειναι αδειος, οπως υποστηριχθηκε τον 19ον μ.Χ. αιωνα απο ωρισμενους επιστημονες. Σιγα, σιγα ξαναεντοπιζουν τον «Αιθερα» των αρχαιων Ελληνων οι επιστημονες και τον χαρακτηριζουν σαν «ηλεκτρικο ρευστο», δηλαδη σαν αρχεγονη ουσια και χωρο γεννησεως και πολλαπλασιασμου ηλεκτρονιων και πρωτονιων και μια σειρα μετρουμενων φαινομενων της υλης της φυσικης (3, 4, 5). Με τα νεα ονοματα, «θαλασσα νετρονιων», «θερμη λιμνη», «πρωτογενης ενεργεια», «πεδιο ταχυονιων», «μηδενικο σημειο ενεργειας», «Quintessenz» κ.α. πολλα, δηλαδη με τις ψευτικες αυτες μασκες, προσπαθουν να καλυψουν την αμηχανια τους για την καταργιση του μυστικου που ο Αριστοτελης χαρακτηρισε ως «Αιθερα».

Το δυναμικο αυτο κενο, ειναι σαν μια ησυχη λιμνη μιας καλοκαιρινης νυχτος, οπου η επιφανεια της χα’ι’δευεται ηπια απο ζευγαρια ποσιτρονιων και ηλεκτρονιων και φωτιζεται οπως φωτιζουν οι κολοφωτιες (6). Στην «Θεογονια», ο Αιθηρ ειναι γυιος της νυχτος και του ερεβους και αδελφος της ημερας (ηλιακου φωτος), ενα ειδος λεπτης φωτεινης, πυρινης, αερομορφης υλης.

Ο Αναξιμενης θεωρει τον Αιθερα αραιωμενο αερα, ο Ξενοφανης ως περριβαλλοντα την Γη και εκτεινομενον στο απειρο, ο Παρμενιδης ως περιβαλλοντα τον Ηλιο και τους αστερες, ο Εμπεδοκλης ως ενα απο τα τεσσερα στοιψεια της υλης, απο τα οποια παραγεται το συμπαν («ριζωματα»), ο Αναξαγορας ως την μαζα που αποχωρισθηκε απο το αρχικο μειγμα της υλης και εξωθειτε προς την περιφερεια του πριστρεφομενου συμπαντος.

Ειναι πραγματικα εκπληκτικες αυτες οι λογικες κατακτησεις των προγονων μας,τις οποιες η συγχρονη φυσικη ξανανακαλυπτει, για να βγη απο τα αδιεξοδα, οπου την οδηγησαν οι γιαχβεκρατουμενοι δογματιστες.

Το δυναμικο ενεργειας του «Αιθερα» υπολογισθηκε απο διαφορους συγχρονους επιστημονες ως εξης:

• 10 στην 33 erg/cm στην 3

• 8,8 x 10 στην 8

• 250 x 10 στην 12 joule/ml

• 1 λιτρο χωρικης ενεργειας ισοδυναμει με 5000 λιτρα βενζινης.

Η αναπτυξη της τεχνολογιας της «πυρηνικης συντηξης» μπλοκαρισθηκε απο τους κυκλους που ελεγχουν τα κοιτασματα υδρογονανθρακων και συνεχιζει να μπλοκαρεται απο τους ιδιους ανθρωπους που προβαλλονται απο τα διαβρωμενα

ΜΜΕ και ελεγχουν και το παραμυθι της «πρασινης ενεργειας» και του ετσι ονομασθεντος θερμοκηπιου λογω του διοξιδιου του ανθρακος που παραγεται απο ανθρωπινες δραστηριοτητες, ενω τα περιπου 500 ενεργα ηφαιστεια του πλανητη μας παραγουν καθε χρονο 30 φορες περισσοτερο διοξιδιο του ανθρακος απ’ οτι ολες οι ανθρωπινες δραστηριοτητες (7).

ΕΞΗΓΟΥΜΕ.

Στο υδωρ των περιπου 1,4 δισεκατομμυρια κυβικα χιλιομετρα του πλανητη μας βρισκονται αποθηκευμενες αμυθητες ποσοτητες πηγων ενεργειας. Η δυνατοτητα αυτη βασιζεται στην εκμεταλλευση του υδρογονου της χημικης αυτης ενωσης.

Οπως σχεδον καθε φυσικο στοιχειο ετσι και το υδρογονο εμφανιζεται σε πολλες μορφες στην φυση, που μεταξυ τους διαφερουν στην ατομικη τους δομη και ονομαζονται ισοτοπα του υδρογουνου.

Η ειδικη θεση που κατεχει το υδρογονο στα στοιχεια της φυσεως, προερχεται στο οτι τα ατομα αυτου ειναι απλα κατασκευασμενα σε συγκριση με τα ατομα αλλων στοιχειων.

Στην απλη περιπτωση, και αυτη ειναι η ποιο συχνη, ο πυρηνας του υδρογονου αποτελειται από ενα θετικα φορτισμενο πρωτονιο.

Στην φυση ομως παρουσιαζονται και ατομα υδρογονου των οποιων ο πυρηνας αποτελειται απο ενα θετικα φωρτισμενο πρωτονιο και απο ενα ουδετερο, με την ιδια μαζα νεοτρονιο. Οι πυρηνες αυτοι είναι διπλασια ποιο βαρυς απο τους πυρηνες των συνηθη ατομων υδρογονου.

Το σχετικο ισοτοπο του υδρογονου χαρακτηριζεται με D ‘η ονομαζεται Θεοδωριο.

Επιπλεον υπαρχει ακομη ενα ισοτοπο του υδρογονου που χαρακτηριζεται με Τ‘η ονομαζεται Τριτιουμ του οποιου ο πυρηνας περιεχει ενα θετικα φωρτισμενο πρωτονιο και δυο ουδετερα νεοτρονια.

Ολα τα ισοτοπα του υδρογονου μπορουν να ενωθουν με οξυγονο και να σχηματισουν ενα μοριο υδατος. Επειδη και το οξυγονο παρουσιαζεται σε διαφορα ισοτοπα 16Ο, 18Ο και 17Ο που ομοιως διαφερουν μεταξυ τους με ενα συνμπληρωματικο νεοτρονιο, υπαρχει μια σειρα συνδυασμων μεταξυ υδρογονου και οξυγονου, που μαζι δημιουργουν το φυσικο υδωρ.

Οι ποιο σπουδαιοι συνδυασμοι εχουν ως εξης:

Μορια υδατος Ποσοτητα σε υδωρ Ποσοτητα σε βαρυ υδωρ

% %

1Η2 16Ο 99,73 –

1Η2 18Ο 0,20 73,50

1Η2 17Ο 0,04 14,40

1ΗD16O 0,032 11,80

1HD18O 0,00006 0,022

1HD17O 0,00001 0,003

D2 16O 0,000003 0,001

D2 18O 0,000000006 0,000002

D2 17O 0,000000001 0,0000003

Οπως φαινετα απο τους ανω συνδυασμους, το 99,73 % του υδατος αποτελειται απο τον συνδυασμο των ελαφροτερων ισοτοπων υδρογονου με τα ελαφροτερα ισοτοπα οξυγονου.

Ολοι οι αλλοι συνδυασμοι περιεχουν τουλαχιστον ενα νεοτρονιο παραπανω, Γι αυτο οι συνδυασμοι αυτοι ονομαζονται βαρεα υδατα.

Το βαρυ υδωρ αποτελειται παλι στο 87,9 % απο Η2 18Ο και Η2 17Ο . Το Θεοδωριο βρισκεται μονο στο 11,8 % του βαρεως υδατος ‘η στο 0,03 του συνολικου υδατος.

Υπολογιστικα περιεχουν τα 1,4 δισεκατομμυρια κυβικα χιλιομετρα υδωρ των ωκεανων του πλανητη μας, περιπου 420.000 κυβικα χιλιομετρα Θεοδωριο.

Η ενεργεια που ειναι αποθηκευμενη στην ποσοτητα του Θεοδωριου θα αρκουσε, υπο την προ’υ’ποθεση, οτι η σημερινη μεταβολη ενεργειας των 12 TWa ‘η 13,2 δισεκατομμυρια τοννοι μοναδες ανθρακιτου τον χρονο θα παρεμεινε σταθερη, για να καλυψη τις αναγκες της ανθρωποτητας σε ενεργεια τα επομενα 10 δισεκατομμυρτια χρονια, δηλαδη το διπλασιο απο την εναπομεινοντα ζωη του Ηλιου και κατ’ επεκταση του ηλιακου μας συστηματος και της Γης,

Η διαδικασια της «πυρηνικης συντηξης» ειναι γνωστη στην επιστημονικη κοι-νοτητα του πλανητη μας απο την δεκαετια του 1920……………Την δεκαετιαν εκεινη δεσποζαν οπως και σημερα οι επιγονοι των ιδιων καθαρματα των μεγιστανων του χρηματος.

Η διαδικασια αυτη δεν εχει επικινδυνα πυρηνικα αποβλητα οπως η «πυρηνικη σχαση» και συνεχιζει σκοπημα να μην εξελισσεται…..

Η πυρηνικη συντηξη βασιζεται στην αρχη υπερβασης της ηλεκτρικης αποθεσης που υφισταται μεταξυ δυο ομοιων πυρηνων και της συντηξης αυτων σε ενα νεο πυρηνα, ο οποιος αποτελειται ‘η απο αλλα ισοτοπα του ιδιου στοιχειου ‘η απο τον πυρηνα ενος αλλου στοιχειου. Επειδη οι αποθετικες δυναμεις, που οφειλουν να υπερβηθουν ειναι πολυ μεγαλες, ενδιαφερον εχουν τα ισοτοπα των στοιχειων με κατα το δυνατο χαμηλοτερη φορτωση, δηλαδη μονο ισοτοπα του υδρογονου. Ακομη και τοτε, η διαδικασια της μεταβολης της ενεργειας θα μπορεσει να

διατηρηθη για μεγαλο χρονικο διαστημα, οταν αυτη λαμβανει χωρα σε θερμοκρασια μερικων εκατομμυριων βαθμων Κελσιου.

Γι’ αυτο η διαδικασια αυτη της πυρηνικης συντηξης ονομαζεται «θερμοπυρηνικη μεταβολλη ενεργειας».

Αυτη μπορει να λαβη χωρα ως εξης :

1. Ενωση δυο ισοτοπων υδρογονου σε ενα ισοτοπο Θεοδωριου, οπου προκυπτει

ενα ποσιτρονιο, δηλαδη ενα τεμαχιδιο που δεν εχει καμμια μαζα και είναι θετικα φορτισμενο

2. Συγχωνευση δυο ισοτοπων Θεοδωριου ‘η σε ενα ισοτοπο Τριτιου και ενα

ισοτοπο υδρογονου ‘η σε ενα ισοτοπο Ηλιου του ευγενους αεριου Ηλιον,

οπου απελευθερωνεται ενα νεοτρονιο.

Η διαδικασια αυτη απαιτει μια θερμοκρασια περιπου 400 εκατομμθρια βαθμους Κελσιου.

3. Συγχωνευση ενος ισοτοπου Θεοδωριου με ενα ισοτοπο Τριτιου σε ενα ισοτοπο Ηλιου, οπου ελευθερωνεται ενα νεοτρονιο.

Η διαδικασια αυτη απαιτει μια

θερμοκρασια 45 εκατομμυριων βαθμων Κελσιου.

Το κυριο προβλημα πραγματοποιησης μιας ελεγχομενης διαδικασιας πυρηνικης συντηξης απο τον ανθρωπο, προ της υπαρξης της τεχνολογιας της «ψυχρης συντηξης» ηταν οι απαραιτητες μεγαλες θερμοκρασιες που απαιτουνταν.

Αυτες οι θερμοκρασιες μπορουν μεν να παραχθουν, δεν υπαρχουν ομως εγκαταστασεις με ιδιοτητες του υλικου, που θα ειναι σε θεση να αντεξη στις θερμοκρασιες αυτες.. Υπαρχουν σοβαρες υπονοιες, οτι αυτοι που χρηματοδοτησαν και οικοδο-μησαν τοσο του δυτικο οσο και το ανατολικο πολιτικο συστημα, και απο το 1952 πραγματοποιουσαν τοσο δια τις ΗΠΑ οσο και δια της Σοβιετικης Ενωσης εκρηξεις βομβων υδρογονου (στην ατομικη βομβα υδρογονου, η απαραιτητη υψηλη θερμοκρασια παραγεται δια μεσου ενος προτοποθητημενου συστηματος ταχειας θερμανσεως του υδρογονου) σκοπημα δεν συνεχισαν την εξελιξη της τεχνολογιας, που θα εκτοπιζεν απο το προβλημα της παγκοσμιας ενεργειας τοσο τα κοιτασματα υδρογονανθρακων οσο και το σημερινο παραμυθι της

πρασινης ενεργειας και της κλιματολογικης αλλαγης και θα θηλαζε με την πυρηνικη συντηξη την πεινα σε ενεργεια των κατοικων του πλανητη μας μια για παντα.

Φαινεται, οτι δεν θελανε και δεν θελουν να βρεθη τελικη λυση στο ενεργειακο προβλημα που μαστιζει τον πληθυσμο της Γης.

Δεν θελουν διοτι δεν τους συμφερει η χωρις διαταραχες εξελιξη της παγκοσμιας οικονομιας και κοινωνιας….. Το αρχαιοελληνικο πνευμα ειναι αυτο που εναρμονισε τις φυσικες δυναμεις

(ηλεκτρομαγνητικη, ασθενη και ισχυρα πυρηνικη και βαρυτητα) με το ηθος και τις εξεφρασε με τις αρετες, τις αξιες, τις αρχες και τα ιδανικα. Οι ανθρωποι του πλανητη μας πρεπει επι τελους να κατανοησουν το βρωμικο παιχνιδι που παιζεται σε βαρος τους απο μια μειωνοτητα χυδαιων ανθρωπων σιωνιστικης προελευσης και να το τερματισουν τελεσιδηκα.

Με την ισοπεδωση των καθαρματων

αυτων, η παγκοσμια κοινωνια του 21ου μ.Χ. θα μπορουσε να τερματιση μια για παντα τον αστοχο διασκορπισμο των δυναμεων της στις εγκληματικες διαδικασιες του νομισματικου πληθωρισμου, στην στημενη σημερινη οικονομικη κριση, στην αποτυχια της πολιτικης αντιπροσωπευσης με τον μεσαιωνικο παρλαμενταρισμο, στον δυαδισμο και την οπισθοδρομιση της κοινωνιας των πολιτων και σε ολα τα αλλα σκατα, που περιεχει το κυτιο της Πανδωρας.

Στην Ελλαδα της σημερον που λεηλατειται κυριολεκτικα, οι πολιτες της πρεπει επιτελους να αποκτησουν την ικανοτητα να κατανοησουν, «που πραγματι βρισκεται ο γορδιος δεσμος των προβληματων τους» για να τον κοψουν τελεσιδηκα.

Αλλως δεν υπαρξει Ανασταση απο την σημερινη Σταυρωση!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Βιβλιογραφια

1. Τesla Ν. «Das Genie unserer Zeit»

Bamd I, VAP-Verlag 1996

2. Tesla N. «Teslas verschollene Erfindungen»

VAP-Verlag 1994

3. Hogan, C. «Auf der Suche nach der Quanten der Zeit»

Spektrum der Wissenschaft, Dosier 01/2003, S.15-21

4. Μπισκα, Νανου. «Ξανανακαλυπτει τον Αιθερα των αρχαιων Ελληνων η

Φυσικη».

Δαυλος, τ. 229, Ιανουαριος 2001, σ. 14615-14620

5. Lawrenc, K. «Quintessenz:The Mystery of Missing Mass in the Universe»

New York 2004

6. Χατζηθεοδωρου Γ. «Τα πεδια μαχης των στρατιων του συμπαντος»

Δαυλος τ. 307, Νοεμβριος 2007, σ.21430-21438

7. Χατζηθεοδωρου Γ. «Κρισιμη απειλη ‘η μεγαλη απατη; Κλιματικη αλλαγη

στον πλανητη μας;»

Ανοιχτη επιστολη προς την υπουργον περιβαλλοντος,

Ενεργειας και Κλιματικης Αλλαγης

Κ. Τινα Μπιρμπιλη

www.citydeal.de, 15.03.2010

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>