«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η «ΑΓΝΩΣΤΗ» ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ: ΟΤΑΝ Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "196 1967-2021 1 54 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ανεβάζει όλες τις πληροφορίες και ο τελικός κριτής θα είναι ο αναγνώστης

«Εγώ, προσωπικά, πιστεύω ότι η ιστορία μας οδηγεί προς μία ομοσπονδία της Τουρκίας με την Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί ίσως σε 20 ή 50 χρόνια. Αλλά θα πραγματοποιηθεί.» 

 Γ. Παπαδόπουλος

Λέμε «άγνωστη» παρότι είμαστε βέβαιοι πως τα όσα αναφέρονται στο άρθρο αυτό, τα γνωρίζουν αρκετοί έως πολλοί, νοσταλγοί και πολέμιοι της Επταετίας. Κι αν για τους πρώτους είναι λογικό να μην θέλουν να τα θυμούνται, οι δεύτεροι τι συμφέρον έχουν; Μήπως το «όραμα» του Παπαδόπουλου και των άλλων χουντικών να δημιουργήσουν «ελληνοτουρκική συνομοσπονδία» είναι ακόμα…ζωντανό και κάποιοι ετοιμάζονται να το πραγματοποιήσουν, με «δημοκρατικό» περιτύλιγμα αυτή τη φορά;

Διαβάστε προσεκτικά λοιπόν.

Αυτή ήταν η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Χούντα: Ένα (ακόμα) πιστό σκυλί του Εβραιοσιωνισμού και της Μασωνίας.

Μερικά επιπλέον ξενοκίνητα πιόνια στην σκακιέρα των ισχυρών, που κατέλαβαν την εξουσία για συγκεκριμένους λόγους κι όταν πια δεν τους χρειάζονταν τα αφεντικά τους, απλά τους πέταξαν όπως κάνουν συνήθως στα τσιράκια τους.

Διαβάστε και μην φανατίζεστε. Η Ελληνική Ιστορία βρίθει προδοτών, είτε με «πατριωτικό» μανδύα είτε χωρίς!

Περιχαρής ο αρχηγός της Χούντας, κατά την συνάντησή του με τον γνωστό Τούρκο πολιτικό Ισμέτ Ινονού

Για το ποιοι εγκαθίδρυσαν τη Χούντα έχουμε γράψει. Για τα εγκλήματά της στο Κυπριακό επίσης. Για τις σχέσεις της με εβραιομασωνικές και ιουδαϊκές οργανώσεις παρομοίως. Εκείνο που δεν είναι ευρύτερα γνωστό, είναι πως το όραμα (!!!) του μεγάλου…πατριώτη Γ. Παπαδόπουλου ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Δεν κάνουμε πλάκα…μακάρι να κάναμε! Αναφέρονται στο βιβλίο του Δημήτρη Κιτσίκη “Ιστορία του ελληνοτουρκικού Χώρου” (1928 – 1973), σελ. 305 – 307, Εκδόσεις «Βιβλιοπωλείον της Εστίας»:

Έξι μήνες μετά την πρωθυπουργοποίηση του, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στην καθημερινή εφημερίδα της Κωνσταντινουπόλεως, Μιλιέτ, και που δημοσίευε η εφημερίδα αυτή στις 28 Ιουνίου 1968, δήλωσε: “Ακούγονται ακόμη οι φωνές του Ατατούρκ και του Βενιζέλου … Πρέπει να ενώσουμε τις δύο ακτές του Αιγαίου”. 

ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΣΩΝΟΧΟΥΝΤΑ α

Ο Τούρκος δημοσιογράφος τον ρώτησε τότε εάν με την ένωση δύο χωρών εννοούσε ομοσπονδία. “Θέλω ιδιαιτέρως να υπογραμμίσω” απάντησε ο Παπαδόπουλος, “την πίστη μου στην αναγκαιότητα πραγματοποιήσεως αυτής της ομοσπονδίας … Εάν είχα μαγική δύναμη θα έκανα το παν για την πραγματοποίηση της ομοσπονδίας και θα οδηγούσα πάραυτα τον λαό μας προς αυτήν την κατεύθυνση”. 


Το 1969 και το 1970, ο “αρχηγός της ελληνικής επαναστάσεως” έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αναπτύξει την ελληνοτουρκική φιλία […] Αλλά χρειάστηκε να περιμένει τη στρατιωτική επέμβαση στην Άγκυρα, στις 12 Μαρτίου 1971, για να πάρει ευμενή ανταπόκριση από την απέναντι όχθη. Έγινε πρώτα η δήλωση του Μετίν Τοκέρ, γαμπρού του Ισμέτ Ινονού, που ήρθε στην Αθήνα και έδωσε συνέντευξη Τύπου, στις 25 Μαΐου 1971. 


Έλεγε πως, κατόπιν της συναντήσεώς του με τον Παπαδόπουλο, ήταν πλέον πεπεισμένος ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός επιθυμούσε ειλικρινά την τουρκοελληνική φιλία. Άλλωστε, πρόσθεσε, επρόκειτο να δημοσιεύσει στη Μιλιέτ, σε μερικές ημέρες, δηλώσεις που ο Παπαδόπουλος τού είχε κάνει […] Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου δημοσιεύτηκαν πράγματι στην πολιτική εφημερίδα, στις 29 Μαΐου 1971.

Από τις ερωτήσεις του Μετίν Τοκέρ έβγαινε καθαρά ότι η πραγματοποίηση της συνομοσπονδίας εξαρτούνταν από δύο όρους: την ύπαρξη και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου ισχυρών κυβερνήσεων και τη λύση του Κυπριακού. […] 

Όσο για το Κυπριακό, η γνώμη του “αρχηγού της ελληνικής επαναστάσεως”, όπως την είχε παρουσιάσει στις δηλώσεις του, ήταν πως η λύση του δεν ήταν αναγκαίο προηγούμενο, διότι διαφορετικά θα κινδυνεύαμε, είπε, “να χάσουμε το πέταλο για το καρφί”.

Και πρόσθεσε:

«Εγώ, προσωπικά, πιστεύω ότι η ιστορία μας οδηγεί προς μία ομοσπονδία της Τουρκίας με την Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί ίσως σε 20 ή 50 χρόνια. Αλλά θα πραγματοποιηθεί.

Πρέπει να δεχθούμε πως είμαστε μικρές χώρες. Εάν έχουμε την ένωση, τότε η δύναμή μας έναντι των μεγάλων χωρών δεν θα διπλασιαστεί απλώς, αλλά θα πολλαπλασιαστεί.

Ο κ. Ερίμ πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό που λέει ο κ. Παπαδόπουλος το πιστεύει και θα το κάνει … Δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα κάνουμε αυτό που κηρύττουμε … Ήμουν στο κρεβάτι μου όταν το έμαθα (τον σεισμό του Μπινγκέλ στην ανατολική Τουρκία).

Η πρώτη σκέψη υπήρξε … με ποιον τρόπο η Ελλάς θα μπορούσε να βοηθήσει την Τουρκία στη δύσκολη αυτή στιγμή. Πιστέψτε με, δεν επρόκειτο περί απλής ανθρωπιστικής στάσεως, αλλά διότι η Τουρκία είχε κτυπηθεί”».

 

http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Σήμερα είχα ένα διάλογο με δήθεν σημερινούς δημοκράτες που αναφέρουν αμφιβόλου πληροφορίες και συκοφαντίες για την 7ετη δικτατορία, αλλά ξεχνούν και δεν αναφέρουν τελείως τα παρακάτω!

Μου αρέσει που ο αρθογράφος χρησιμοποιεί το ρητό του Γκέμπελ, πες, πες, κάτι θα μείνει!!!
Ξέχασε να μας πει, ότι ο Παπαδόπουλος είναι ο μόνος εκλεγμένος πρόεδρος από τον Ελληνικό λαό με τεράστια πλειοψηφία!
Ξέχασε να μας πει το ρεμάλι, ότι τα κοτέτσια προσφυγικά σε όλη την Ελλάδα, σε μια ημέρα κατεδαφίστηκαν και κτίστηκαν πολυτελές πολυκατοικίες, τόσο γερές, που δεν φοβούνται ούτε τον σεισμό!!!!
Το ρεμάλι ξέχασε να μας πει, ότι η ΜΟΜΑ ήταν παρόν σε κάθε αγροτική περιοχή, όχι μόνο φτιάχνοντας δρόμους και άλλα έργα, αλλά και βοηθώντας τους αγρότες, όσο για το πόσους δρόμους έφτιαξε και τι ποιότητας, να έρθει το ρεμάλι να του δείξω εγώ!
Ξέχασε να μας πει ότι χάρισε χρέη χαράτσια στον αγροτικό κόσμο, που ανάσανε!!!
Ξέχασε να μας πει το ρεμάλι ότι ο Παπαδόπουλος ήταν ο μόνος που αρνήθηκε χάρη και πέθανε στην φυλακή!
Εδώ θα σταματήσω, αν όμως θέλει αυτός ο λασπολόγος, είμαι στην διάθεσή του να του υποδείξω χιλιάδες ευεργετικά καλά για τον Ελληνικό λαό!
Και για να μην με πει χουντικό, θα του πω, ότι την χούντα την πολέμησα και φυλακίστηκα 6 μήνες στο Γεντικουλέ, λάθος μου που προέκυψε από κάτι ρεμάλια σαν τον παραπάνω ορθογράφο!

Το άρθρο σκέτη συκοφαντία είναι εδώ

http://www.news247.gr/politiki/ta-epta-megala-psemata-gia-tin-eptaeti-choynta.6604596.html?utm_source=News247_HP&utm_medium=main_topStories&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

        John Plan       Όλη η αλήθεια εδώ!! Απάντηση στις ασυναρτησίες του άρθρου σου.

https://www.in.gr/2020/02/14/world/myrmigkia-enantion-tesla-pos-ta-entoma-kanoun-pio-dyskoli-ti-zoi-tou-elon-mask/

Αγαπητέ με ξένο όνομα και όχι με Ελληνικό, δεν ξέρω ποιος είσαι και που κρατά η σκούφια σου;;;

Αν είναι ασυναρτησίες θα το κρίνει ο αναγνώστης, αν του πεις φυσικά ποιος είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ θέλει μόνο την αλήθεια που χρειάζεται ο λαός!

Μοιραστείτε το!

15 comments to Η «ΑΓΝΩΣΤΗ» ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ: ΟΤΑΝ Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!

  • dimitris

    Αγαπητέ φίλε Κωνσταντίνε ποιο θα ήταν το πρόβλημα με την συνομοσπονδία;
    Θα είχαμε όλο αυτόν τον εξοπλισμό και όλη αυτήν την κοροϊδία με τις μίζες;
    Θέλεις εσύ πρωτεύουσα τις ΕΛΛΑΔΟΣ την Κωνσταντινούπολη;
    Την ΑΘΗΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ.
    Βυζαντινός δεν είμαι ούτε θα είμαι ούτε θέλω να είμαι,
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    • Αγαπητέ με ξένο όνομα και όχι με Ελληνικό, δεν ξέρω ποιος είσαι και που κρατά η σκούφια σου;;; Αν είναι ασυναρτησίες θα το κρήνη ο αναγνώστης, αν του πεις φυσικά ποιος είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • John Plan

    ενω εσυ με το ψευδωνυμο “πατριωτης” ξερουμε ας πουμε ποιος εισαι και απο “που κραταει η σκουφια σου” ε; Επι της ουσιας εχεις να πεις κατι; Διαβασες το αρθρο που παρεθεσα ως αντικρουση; Και τι θα πει “θα το κρινει ο αναγνωστης”; Κι εγω αναγνωστης ειμαι και ακριβως επειδη ειδα ανακριβειες, παραθετω τον αντιλογο!
    Υ.Γ. “κρινει”, οχι “κρηνη”, αφου κοπτεσαι τοσο για το αν εχω ελληνικο η ξενο ονομα, τουλαχιστον μην δολοφονεις την ελληνικη γλωσσα…

    • Βιάστηκες φίλε μου και λυπάμαι, αν διάβαζες και κανένα άρθρο μου θα έβλεπες ότι μονίμως υπογράφω με το όνομά μου και μάλιστα μπροστά στην ιστοσελίδα γράφω ότι δεν δέχομαι ανώνυμα! Το όνομά μου είναι ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ. Γιατί είναι ανακρίβειες των άλλων και όχι το δικό σου;;; Ποιο είναι το ντοκουμέντο σου;;; Δεν θέλω να αρχίσω τα υπέρ και τα κατά εάν δεν έχω στα χέρια μου έγραφα ντοκουμέντα. Έχω εκατοντάδες πληροφορίες υπέρ και κατά, αλλά δεν με καλύπτουν νομικά να πάρω θέσει. Αν έχεις εσύ είναι ευπρόσδεκτες. Όμως το όνομά σου γιατί το Κρύβεις, εγώ είμαι υπερήφανος και το γράφω φαρδιά πλατιά!! Όσο για την γραμματική, εγώ σπούδασα στο σχολείο του πεζοδρομίου και μόνος μου, δεν είχα την πολυτέλεια να τρώω το κολατσιό μου να φοράω τα γατάκια μου και το κουκούλι και να πηγαίνω στο σχολείο, ξυπόλητος πήγαινα και νηστικός. Ευτυχώς οι αναγνώστες μου, μου συγχωρούν και κανένα λαθάκι. Ένα παράδειγμα ότι στα δικά μου υπογράφω στον σύνδεσμο http://arxaiaithomi.gr/2020/02/10/σταματήστε-εγκάθετοι-προδότες-να-δια/#more-27149

  • John Plan

    Τι να σου πω τωρα ανθρωπε μου…σου παραθετω ενα αρθρο που εχει την πληρη πολιτικη του Παπαδοπουλου σχετικα με Αιγαιο, Κυπρο, Τουρκια, εχοντας μεσα τα αντιστοιχα ΦΕΚ, στοιχεια για τους εξοπλισμους, την διακηρυξη υαφαλοκρηπιδας κλπ και με ρωτας “ποιο ειναι το ντοκουμεντο μου”…
    Υ.Γ. μου αρεσουν πολυ αυτα τα λαικιστικα τυπου “ημουν φτωχος και δεν πηγα σχολειο”, διοτι εμεις πχ που δεν γραφουμε ανορθογραφα, ο μπαμπας μας ηταν ο Βαρδινογιαννης…ηματον και παλι

    • Εντάξει φίλε μου εγώ έβαλα τον σύνδεσμό σου και ο αναγνώστης θα κρίνει, ξέρω ότι έκανε έργα ο Παπαδόπουλος, αλλά έκανε και τραγικά λάθει που τα βλέπουμε σήμερα, Ένα παράδειγμα Ο προδότης Ιωαννίδης, δικός του αξιωματικός ήταν γιατί δεν το είχε κρεμάσει, σήμερα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα;

  • Konstantinos

    Καλό θα ήταν να διαβάσετε κανένα βιβλίο ιστορίας πριν “δικασετε” τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ως προδότη για μια άποψη που εξέφρασε και κάποιος άλλος 30-35 χρόνια πριν από αυτόν.
    Στον 20 αιώνα ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Κεμάλ Ατατούρκ επανήλθαν στην ιδέα συγκρότησης ελληνοτουρκικού κράτους. Στις 10 Μαΐου 1933 ο Βενιζέλος, στην σύσκεψη της “Μεγάλης Επιτροπής των Εξωτερικών Υποθέσεων” επαναλαμβάνει τρεις φορές επάνω στην συζήτηση: “Θα ιδήτε μετά έτη θα φθάσωμεν με την Τουρκίαν να κάμωμεν την Ανατολικήν Ομοσπονδίαν”.[7]
    Ας μην αναφέρω και την επιστολή του βενιζελου στην επιτροπή των βραβείων νομπελ, εξάγονται γιατί υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κεμαλ.
    Αμφότεροι εβραιοι. ..κόρακας κόρακα μάτι. …

    • Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, δεν δίκασα κανένα και φυσικά έχω διαβάσει πολλά βιβλία, αυτά που διάβασα εγώ, αυτά με πληροφόρησαν, εσύ έχεις να μου προτείνεις άλλα, με ιστορικά στοιχεία;;;; Γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει. Φυσικά μπροστά σε αυτήν την προδοτική βουλή και την προηγούμενη και την προ προηγούμενη, μακάρι να ερχόταν ένας Παπαδόπουλος. Όμως Δεν μπορεις να κρύβεις την αλήθεια κατά το δοκούν

      • Konstantinos

        Πως δεν τον δικαζεις;αφού γραφεις η αγνωστη προδοσια…Και ουτε η συνάντηση με τον τουρκο ητανε κρυφη….άγνωστο σαν ιστορικο γεγονός ειναι για τους ανιδεους.Και σαν ιστορικο γεγονος οφειλεις να το αναφερεις.Γεγονός είναι ότι δεν μετράει το τι λες. .αλλά το τι κάνεις. ..Αφού εχεις διαβασει ιστορία θα γνωρίζεις ότι ο Παπαδόπουλος δεν “παραχώρησε” Εθνικό εδαφος…Όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο κυβερνούσε ο Ιωαννιδης.
        Τότε κατεληφθει το 7%του Κυπριακου εδάφους. .Ενώ επί καραμανλη το 37%.
        Ενώ ο βενιζελος που σου έφερα σαν παράδειγμα 1ον εμπόδισε τον Κωνσταντίνο να κινηθεί προς το μοναστήρι και ελευθερώσει την άνω Μακεδονία. .Με το πρόσχημα της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης .2ο εμπόδισε τον Βασιλια Κωνσταντίνο να ισοπεδώσει την βουλγαρια και να αποδωθει στην Ελλάδα η λεγόμενη Μακεδονία του πιριν που ακόμα κατέχουν οι βουλγαροι. .3ο πρόδωσε την Βόρειο Ήπειρο 4ο κατέστρεψε τον Ελληνισμό τπυ Πόντου και της Ιωνίας και και και…..
        Όσο για τα ιστορικα στοιχεια που λες μπορείς να τα βρεις εύκολα. ..αρκεί να θέλεις. ..
        Διάβασε τα δημοσιευμένα αρθρα της διαμάχης βενιζελου Μεταξά μέσω των εφημεριδων….Όσο για τον Παπαδοπουλο και την Κύπρο και το τι έγινε; μπορείς να τα βρείς στα βιβλία του Μ.Χατζηδάκι με ιστορικα στοιχεια και αποδειξεις…Στις εφημεριδες της εποχης…Ακόμα και η Wikipedia τα αναφέρει. …

        • Όλα αυτά τα ξέρω και μην κουράζεσαι να μου κάνεις μάθημα, το ότι με την Κύπρο ήταν ο Ιωαννίδης, δεν αλλάζει τίποτα, όταν εισαι υπεύθυνος για ένα έθνος και τον λαό του. Δικός του αξιωματικός ήταν και έπρεπε να τον ξέρει, ή να έχει δικλίδα ασφαλείας για τους προδοτες. Δεν διοικούσε περίπτερο. Του αναγνωρίζω ότι ήταν παλικάρι αλλά έκανε λάθει που ότι και να έκανε πριν έγιναν στάχτη. Το φινάλε μετρά για ένα λαό και το κέρδος που τους έμεινε από μια τίμια ηγεσία;
          Εν ολίγης ήταν Εβραίος ναι η όχι;;; Εγώ λέω ναι. Είπε για συνομοσπονδία με τους τούρκους, ναι η όχι; Εγώ λέω από τις πληροφορίες μου ναι. Εσύ έχεις τα δικά σου στοιχεία και εγώ τα δικά μου.
          Αυτό είναι ψέμα;;;
          Ο Τούρκος δημοσιογράφος τον ρώτησε τότε εάν με την ένωση δύο χωρών εννοούσε ομοσπονδία. “Θέλω ιδιαιτέρως να υπογραμμίσω” απάντησε ο Παπαδόπουλος, “την πίστη μου στην αναγκαιότητα πραγματοποιήσεως αυτής της ομοσπονδίας … Εάν είχα μαγική δύναμη θα έκανα το παν για την πραγματοποίηση της ομοσπονδίας και θα οδηγούσα πάραυτα τον λαό μας προς αυτήν την κατεύθυνση.

          • Konstantinos

            Είσαι πολύ λάθος! Κρίνεις και δικαζεις  από την ασφάλεια του καναπεως. …
            Μου θυμίζεις την ΌΠΛΑ. …Τους εκτελεστές του εαμ που όσους δεν συμφωνούσαν μαζί τους ,τους έλεγαν φασίστες δοσιλογους και δεν συμμαζεύεται.
            Από το ύφος της απάντησης σου είναι φανερό ότι δεν γνωρίζεις Ιστορία.
            Ούτε έχω σκοπό να σου κάνω μάθημα γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου. ..
            Κανονικά πρέπει να γραφείς στην γ ‘ δημοτικού να αρχίσεις το μάθημα της ιστορίας από την αρχή.
            Σου απανταω μόνο και μόνο γιατί δεν έχεις το δικαίωμα να λασπολογείς ενάντια σε έναν άνθρωπο που εχει φυγει απο την ζωη και δεν μπορεί να σου απαντήσει.
            Δεν μπορείς με την μικροψυχια σου να κρίνεις ένα ηγέτη σαν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο του οποίου η προσφορά στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό είναι ασύγκριτη με την δική σου μηδαμινή προσφορά στην Ελλάδα. ..Η οποία περιορίζεται στους φόρους που πληρώνεις. …
            Ο Ελληνικός λαός ωφελειθηκε παλλαπλως από την διακυβέρνηση του Παπαδόπουλου.
            Οικονομική ανάπτυξη με την δραχμή το ισχυρότερο νόμισμα της Ευρώπης,επι Παπαδοπούλου για πρώτη φορά στην ιστορία της η δραχμή ανατιμιθηκε ενώ υποτίμηση κει από τον καραμανλη παπανδρεου. … μηδενική ανεργία, με ρυθμο ανάπτυξης την δεύτερη καλύτερη παγκοσμίως, βιομηχανικη πςριοχη σε καθε νομό,εξόρυξη θαλασσιου ορυκτού πλούτου χωρίς την παραμικρή ενόχληση από τον τουρκο, οριοθέτηση υφαλοκρυπιδας, χάρισμα των αγροτικών χρεών και χάρισμα των χρεών πολιτών μέχρι ενός ποσού.
            Εσωτερικη και εξωτερικη Ασφάλεια, ισχυρή οικονομία, ισχυρές ένοπλες δυνάμεις. Και και και. …
            Ναι,το λάθος του Παπαδόπουλου ήταν που εμπιστευθήκε τον ιωαννιδη .Αυτό δεν αναιρεί την Προσφορά του σαν Αξιωματικου και αργότερα σαν κυβερνήτη στην Ελλάδα.
            Ο Παττακος προειδοποιησε τον Παπαδοπουλο για τον ιωαννιδη. .
            Ο Παπαδόπουλος πίστευε εσφαλμένα ότι έχοντας κοντά του τον ιωαννιδη θα μπορούσε να τον ελέγχει. .προκειμένου να ελέγχει και τους κατώτερους αξιωματικούς που ήθελαν την επιβολή σκληρότερου στρατιωτικού καθεστώτος. …
            Άσε λοιπόν την κριτική σε άλλους. ..Μην ασχολείσαι με τους εβραιους και το τι κάνουν. .κοίτα εσύ τι κάνεις για την Ελλάδα!

          • Λυπάμαι για το ύφος σου. Δεν θα συνεχίσω, αλέα και εσύ μπορεις να πας σε άλλο ποιο μορφωμένο σαιτ. Όπως βλέπεις δεν διαγράφω τα μηνύματά σου, μην συνεχίσεις σε αυτό το ανιστόρητο σαιτ για τι θα με αναγκάσεις να κάνω κάτι που δεν θέλω, να διαγράφω τα μηνύματά σου. Πληροφοριακά με όλα τα ΚΚΕ με χωρίζει άβυσσος. Παρόλα αυτά επί Παπαδόπουλου έχω μεγαλύτερη εμπειρία στο πετσί μου, αφού φυλακίστηκα από την κουστωδία του, γιατί δεν είχα το δικαίωμα να διαφωνώ με κάποια παρατράγουδα, που αγωνιστές ακόμα και αξιωματικοί θάφτηκαν με το φέρετρο γεμάτο πέτρες και μυστήριο πουθενά δεν γράφεται;;;; Εγώ διαφώνησα με αυτήν την τακτική και φυλακίστηκα στον Γεντικουλε 6 μήνες, το χειρότερο κολαστήριο στον κόσμο εκείνη την εποχή. Μάθε τι σήμαινε Γεντικουλες εκείνη την εποχή, μια και με έκρινες ως ανιστόρητο. Παρόλα αυτά δεν συμμετείχα στις πουστιές του Πολυτεχνείου και δεν έκανα καμία προσπάθεια για την πτώση του. Όμως με την κρητική που κάνω στο καθεστώς του είμαι επιεικής, έχω στοιχεία που θα έτριζαν κόκαλα. Αλήθεια εσύ που ήσουν και λες εμένα ανιστόρητο με αυτά που γράφεις, που τον γεύτηκα στο κορμί μου και που είμαι τυχερός που ζω;;;Πρόσεχε ποιους λες ανιστόρητους.

          • Konstantinos

            Καταρχην δεν μπορείς να αρνηθείς το δικαίωμα της απάντησης.,(εάν θελεις να διαφερεις απο το ΚΚΕ)…οταν κανεις ερωτηματα σε καποιον πρεπει να του δινεις την δυνατοτητα να απανταει….είτε σ αρεσει η γνωμη του ειτε οχι
            Ούτε με ενδιαφέρει εάν σβήσεις τα μυνήματα μου η όχι. Λυπάμαι για την.προσωπική σου περιπέτεια. .. Ξέρω τι θα πει Γεντί Κουλέ. ..Ξέρω πως σημαδευει αυτη η κατασταση μια οικογενεια.Αυτά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. …δυστυχώς. ..
            Μην ξεχνάς ότι και ο Μεγας Αλέξανδρος όσους διαφωνούσαν μαζί του τους “εκλεινε” με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το στόμα Είναι και αυτός εβραιος;
            Η εχεις την εντύπωση ότι ο ηγέτης μιας χώρας ασχολείται με το ποιος φυκαλιζεται η εξοριζεται;
            Κατα την γνώμη μου είσαι ανιστόρητος γιατί αγνοείς η δεν θέλεις να παραδεχτεις ιστορικά γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης τα αοποία αποδεικνύουν ότι ο Παπαδόπουλος είναι ο μόνος που δεν ευθύνεται για την τραγωδία της Κύπρου.
            Δεν απαντάς στα γεγονότα που αναφερω…ουτε βλέπω να γραφείς τίποτα για καραμανλη, Αβέρωφ, μακαριο. …τέως βασιλιά. ..αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κυπριακής τραγωδίας. ..συμφωνία Ζυρίχης Λονδίνου. …προβοκάτσια κοφινου κτλ.
            Εσύ γράφεις για τα δικά σου ….που μπροστά στις ιστορίες άλλων, δεν είναι τίποτα. …
            Ούτε η πτώση Παπαδοπουλου οφείλεται στην αντισταση του λαού και άλλες τέτοιες μπούρδες.
            Μεθοδευτηκε η ανατροπή του γιατί έκανε νόμο να βγαζει πετρέλαιο με τιμολόγηση. Δραχμής, είπε οχι στους εβραιους στον πόλεμο του γιο κιπουρ για να χρησιμοποιηθουν αμερικανικες βάσεις εν Ελλάδι.
            Αυτοί που δολοφονούνται για την πολιτική δράση τους συνήθως τους καρφώνουν οι σύντροφοί τους….άπειρα τα παραδείγματα. ..
            Εάν δεν θέλεις να δεις την αλήθεια δεν φταίω εγώ γι αυτό. ..

          • Κατά αρχήν δεν διάβασες όλο το άρθρο. Αν το διάβαζες θα έβλεπες το σχόλιό μου, που είναι αυτό παρακάτω Και συνεχίζεις το ανιστόρητος, αλλού. Σήμερα είχα ένα διάλογο με δήθεν σημερινούς δημοκράτες που αναφέρουν αμφιβόλου πληροφορίες και συκοφαντίες για την 7ετη δικτατορία, αλλά ξεχνούν και δεν αναφέρουν τελείως τα παρακάτω! Και το γράφω και έχω το σύνδεσμο, από που είναι το άρθρο. Ότι θέλεις βλέπεις.
            Μου αρέσει που ο αρθογράφος χρησιμοποιεί το ρητό του Γκέμπελ, πες, πες, κάτι θα μείνει!!!
            Ξέχασε να μας πει, ότι ο Παπαδόπουλος είναι ο μόνος εκλεγμένος πρόεδρος από τον Ελληνικό λαό με τεράστια πλειοψηφία!
            Ξέχασε να μας πει το ρεμάλι, ότι τα κοτέτσια προσφυγικά σε όλη την Ελλάδα, σε μια ημέρα κατεδαφίστηκαν και κτίστηκαν πολυτελές πολυκατοικίες, τόσο γερές, που δεν φοβούνται ούτε τον σεισμό!!!!
            Το ρεμάλι ξέχασε να μας πει, ότι η ΜΟΜΑ ήταν παρόν σε κάθε αγροτική περιοχή, όχι μόνο φτιάχνοντας δρόμους και άλλα έργα, αλλά και βοηθώντας τους αγρότες, όσο για το πόσους δρόμους έφτιαξε και τι ποιότητας, να έρθει το ρεμάλι να του δείξω εγώ!
            Ξέχασε να μας πει ότι χάρισε χρέη χαράτσια στον αγροτικό κόσμο, που ανάσανε!!!
            Ξέχασε να μας πει το ρεμάλι ότι ο Παπαδόπουλος ήταν ο μόνος που αρνήθηκε χάρη και πέθανε στην φυλακή!
            Εδώ θα σταματήσω, αν όμως θέλει αυτός ο λασπολόγος, είμαι στην διάθεσή του να του υποδείξω χιλιάδες ευεργετικά καλά για τον Ελληνικό λαό!
            Και για να μην με πει χουντικό, θα του πω, ότι την χούντα την πολέμησα και φυλακίστηκα 6 μήνες στο Γεντικουλέ, λάθος μου που προέκυψε από κάτι ρεμάλια σαν τον παραπάνω ορθογράφο!
            Το άρθρο σκέτη συκοφαντία είναι εδώ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>