Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Οι έχοντες, οι ακόμα έχοντες και οι μη έχοντες.

 


Να πως διχάζουν το λαό.
Απολύσεις με μέτρο;;;;;;; Δηλαδή όποιος δεν καταλαβαίνει θα μείνουν αυτοί που σκύβουν,  όχι οι άριστοι!

Πονάει δόντι  κόβουν κεφάλι!

Και ποιο κεφάλι; όχι των επιόρκων, αλλά  των εργατικών και τιμίων και κράτησαν τους προδότες, τα κομματόσκυλα, τους τεμπέληδες!
Ενοχοποίησαν τους υπαλλήλους συλλήβδην, δηλαδή πονά δόντι κόβουμε κεφάλι!
Αντί να στείλουν τους βρομερούς και τρισάθλιους  στην ανύπαρκτη δικαιοσύνη, που άντε να είναι ένα 5% και να κρατήσουν ανέπαφο τον κρατικό μηχανισμό, που εκτός από το κοινωνικό του έργο είναι υπεύθυνος και για τους  πάσης φύσεως ελεγκτικούς  οργανισμούς.
Για να διαλύσεις το έθνος και να το παραδώσεις στους εγκληματίες, τοκογλύφους, δανειστές, ανθέλληνες, πρέπει να διαλύσεις τον κρατικό μηχανισμό.

Έρχεται ο τεμαχισμός της Ελλάδος με την ΕΟΖ πρώτο στάδιο ειδικός φορολογικός και εργατικός νόμος-καθεστώς για την ανάπτυξη με την ΜΕΤΟΧΗ Τούρκων και ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!

Και για να το επιτύχεις πρέπει να τον συκοφαντήσεις διχάζοντας διάφορους επαγγελματίες, διάφορα κοινωνικά στρώματα του λαού στους δημόσιους υπαλλήλους και να φέρεις σε απόγνωση κομμάτια κομμάτια του πληθυσμού για να μην μπορούν να ενωθούν σε μια κοινωνική αντίδραση κατά τον 300 προδοτών!
Η συνήθεια της φρίκης!
Αυτοκτονούν, πυρπολούνται, πηδάνε γέφυρες, πέφτουν στις ράγες, καταστρέφονται επαγγέλματα και επαγγελματίες, προστατεύονται οι επίορκοι και διώκονται οι άριστοι. Οι προδοσίες σε ημερήσια διάταξη!
Και έχεις τον Κομμένο και σου λέει ότι έχουμε κατοχική κυβέρνηση, τι λες μεγάλε το κατάλαβες ΄Ε…!
Ναι αλλά  αύριο θα έχει να λέει ότι «εγώ το έλεγα, μόνο το έλεγα γιατί ήμουν και εγώ γρανάζι του συστήματος και δεν μπορούσα να καλέσω τον λαό σε ανένδοτο έξω από την βουλή,  στο πεζοδρόμιο, δεν πέφτω  τόσο χαμηλά με τους λαϊκιστές
Στο ίδιο μοτίβο και ο άλλος Προδότης ο Τσίπρας  «είμαστε με την δραχμή, που τώρα είμαστε με το ευρώ, που δεν μπορούμε να είμαστε έξω από την Ευρώπη, την Αμερική, την Γερμανία αλλά θα έχουμε ανεξάρτητη εξαρτημένη  πολιτική με συνιστώσες της ανωμαλίας
Το ίδιο και ο Μιχαλολιάκος ο υπέρ πατριώτης,  κυνηγά τους αλλοδαπούς και παίζει τον ρόλο του πατριώτη τέλεια,  «εμείς είμαστε οι αληθινοί πατριώτες  και δεν υπάρχει εκτός από εμάς αληθινός πατριώτης!  Και δεν υπάρχει  περίπτωση να κάνω  συνεργασία  με κεντροαριστερούς, ο φυσικός χώρος  που πρέπει να περιχαρακώσω είναι η μη διαρροή δεξιών και να οργανώσω μια καινούργια Πηγάδα‼‼»
ΚΚΕ εδώ πρόκειται για τους άθλιους των αθλίων, επαγγελματίες ψεύτες και υποκριτές, ο κόκκινος φασισμός!
Παράγει εκτρώματα και τα τοποθετεί σε όλο τον κοινωνικό ιστό σαν την Αράχνη!
Το  90% των δημοσιογράφων  είναι κομουνιστές‼‼‼‼‼ Σε όλα τα κεντρικά και ενδιαφέροντα υπουργεία οι γραμματείς και φαρισαίοι διευθυντές και βάλε  είναι κομουνιστές με τεράστιες περιουσίες!
Όμως είναι κατ’ επίφαση κομουνιστές!
Και άμα θα έρθουν στην εξουσία όπως έχουν διακηρύξει κατ’ επανάληψη δια στόματος Παπαρήγα  για να επικρατήσει η δημοκρατία  έτσι όπως την ευαγγελίζονται θα σφάξουν όσους δεν σκύψουν και δεν ασπαστούν τις ιδέες τους στα πρότυπα του Στάλιν!
Και τι μένει από την αντιπολίτευση για τον λαό;;;;;;
Τα νύχια, οι κάλοι και μερικά καρκινώματα!
Συγγνώμη  είμαι ασυγχώρητος ξέχασα και τον σωτήρα τον Σώρρα! Ωσαννά Ωσαννά Σωτήρα Σώρρα  ρίξε το μάνα σε ομόλογα Αμερικανικά, ανατολής END  δύσης και βορά, σώσε τον λαό σου κύριε,  ωσαννά ωσαννά και Σώρρα κανταΐφι μπακλαβά!
Δύσμοιρε λαέ αύριο θα είμαστε όλα τα πρόβατα στο σφαγείο και θα βελάζουμε, εσύ είσαι προδότης κομουνιστής, όχι εσύ είσαι προδότης Πασοκατζής, όχι εσύ είσαι προδότης δεξιός, όχι εσύ είσαι  προδότης φασίστας!
Μάθετε το, όλοι το ίδιο αίμα θα χύσουμε και στα ίδια σκατά θα μας πετάξουν!
Και δεν φταίνε οι προδότες πολιτικοί εμείς τους στηρίζουμε με ψεύτικα διλήμματα του τύπου…  και ποιος είναι κατάλληλος πατριώτης ηγέτης,  όλοι ίδιοι είναι!
Όχι  υποκριτικά δίποδα ζώα υπάρχουν άριστοι αλλά έχετε μάθει στη δουλικότητα και αποφεύγεται τις ευθύνες σας!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: