Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΛΗ.

ΚΟΚΤΕΙΛ από διεθνή *Μ οικονομολόγους. Μα είναι Δυνατόν ΟΛΟΙ οι ευρωπαίοι να έχουν έλλειμμα οικονομολόγοι των κρατών να είναι μαλάκες και να παίρνουν όλοι ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ;;;
Οι οικονομολόγοι ισούνται μα άσχετους «επιστήμονας»¨ Ποιοι έφεραν τα κράτη σε αυτό τα χάλια, στο σημείο να τα ΚΟΥΡΕΥΕΙ το Ευρωπαϊκό Κανίβουλιο (Κοινοβούλιο)  και τα πληρώνουν οι καταθέτες;; Γιατί δεν μας λένε την αιτία του κακού, τους φταίχτες κλπ. και να τους («λιντσάρουν») κλίσουν μέσα. Γιατί δεν έρχονται να κουρέψουν και της δικής μου αυλής το γρασίδι;;  Όλοι οι οικονομολόγοι των κρατών είναι τόσο μ-βλάκες;;  Και αυξάνουν το δημόσια πέος» τους;;

Οι ληστές τραπεζών είναι παράνομοι! Οι τράπεζες με τα κουρέματα ως «κλέφτες» είναι νόμιμοι ληστές;
Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι μόνον για μαλάκες, απαιτείτε  γωνιακή σ–ένεση.
Οι οικονομολόγοι, η σπατάλη, και αποτελέσματα τους!!
Με τον σπαταλησμό τα οικονομούσανε οι τράπεζες, τα λαμόγια τους, τα εργοστάσια, τα εμπορικά καταστήματα, προτρέπανε τον λαό σε σπατάλες κλπ. Τζίρος σπαταλήσμου.
Κρίση έχουμε μόνον στη σπαταληστική συνείδηση, ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΜΑΣ. Έχουν πριμοδοτήσει την σπατάλη για να τα οικονομούν οι βιομήχανοι οι τράπεζες, με δάνεια καταναλωτικά τις πιστωτικές κάρτες, διάφορες εκπτώσεις
μπόνους κλπ. Και έκαναν τον κόσμο σπάταλο άπληστο και δέσμιο. ΚΡΙΣΗ έχουμε στην σπατάλη, στον μιμητισμό στην μεγαλομανία και στα λαμόγια. Στους διευθυντές των 10 – 50 χιλιάδων τον μήνα κλπ. λαμόγια.
Και οι κυβερνώντες με τα δάνεια και τα δανικά (δημόσιο χρέος.) μας πουλούσαν διακυβέρνηση υψηλής ποιότητας, στα ζώα.  Δανικά δάνεια παίρνει το δανικά κράτος, δηλαδή οι ανίκανοι που μας κυβερνούν, αλλά και οι βλάκες που
τους ψηφίζουν δεν ξυπνούν.
Τα χρηματιστήρια οι τράπεζες με τις κομπίνες τους φάγανε τα λεφτά, και άρχισαν οι κατασχέσεις οι απάτες οι αυτοκτονίες από χρέη προς τις τράπεζες χρηματιστήρια κλπ.  .  Χ.Α.Α ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ. ΦΑΓΑΝΕ.
Όποιος δεν καταγγέλλει τους ψεύτες και τους απατεώνες, είναι και αυτός ψεύτης και απατεώνας. Επειδή τους καλύπτει.
Τους «ανώτερους» ανθρώπους πρέπει να τους καταλογίζουν το ελαφρυντικό τις κατωτερότητας τους. Όχι ότι οι λαοί είναι λουλούδια…  Κοινωνία νταβατζήδων μεσαζόντων συμμορίες απατεώνων κυβερνούν την ανθρωπότητα. (πολιτική εμπόριο θρησκεία κλπ.)  Το κράτος (τα κράτη), ποιοι μαλάκες το αποτελούν; Οι γραφειοκράτες; -Οι υψηλού βαθμού εισαγόμενοι διεθνή *Μαλάκες;; Μαλάκες ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ από το κράτος. Μάλλον ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ από μαλάκες.
Ψάχνεις για ΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ; Στην πολιτική ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..  *(ΕΕΕ)
Να δημιουργηθεί ένα υπουργείο ένα σωμάτιο, ή ένας οργανισμός ΥΨΗΛΉΣ ΛΟΓΙΚΉΣ (πχ. το χαμόγελο του ΜΗ «μαλάκα»)
και να ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. Ευφυΐα εφεύρεση ανακάλυψη ανδραγαθία καλή πράξη κλπ.
Έπρεπε να υπάρχει μία επιτροπή που να αξιολογεί το ποιο αξιολογότερο, το ποιο ανώτερο πράγμα που κατασκεύασε η φύση, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ή ένα βραβείο λογικής, βεβαίως όχι από ρεμάλια της Ακαδημίας ανικάνων.
Πρέπει να συσταθεί επιτροπή αξιολογήσεως ανθρώπινης δραστηριότητος επί τις εκατό (%) και από τον «ψεύτη» κλέφτη απατεώνα να αφαιρείται βαθμός αξιοπιστίας ανθρωπισμού (Ανθρωπινότητας), ανάλογος του ψέματος, 10 -20 -50 % κλπ. και αν ψεύδεται επανειλημμένα να του αφαιρείται και η ταυτότητα, άδεια κυκλοφορίας ανθρώπου (point  system). Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός αξιοπιστίας και να κατατάσσονται στα δειγματολόγια ζώων της γεωργικής σχολής.
Να αποσύρουνε τους κρατικους ψεύτες, λόγο ανικανότητας ανευθυνότητας ανεντιμότητας ψευτιάς και μονιμότητας.
ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ.
Αποθέωση τις ξεφτίλας. Σύμπραξης νομίμων απατεώνων.
Έψαξα μες του αρχηγούς και μες τους «μορφωμένους»,
τους βρήκα «όλους» καθάρματα και «όλους» πωρωμένους.
Το μόνο μεμπτό τους είναι ότι μας παριστάνουν τον ΑΝΩΤΕΡΟ τον μορφωμένο τον άγιο τον καλό κλπ. αηδίες.
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. Για το 1% των καθαρμάτων την πληρώνει το 99% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, το οποίον ΦΤΑΙΕΙ για την εκλογή του 1% ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
Πολιτικός μη «κάθαρμα» δεν γίνεται να γίνει, για όλα τα κακά της γης φέρνουνε την ΕΥΘΗΝΗ.
Όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέγω, είναι ευτυχισμένοι ή και ευτυχεσμένοι. *(Καταλαβαίνετε τι λέγω ρέεε;)…Πολύ εγωιστικό ε.
Δίκαιο-λογικός.
Τα όσα λέγω είναι ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ και ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ, για προοδευτικούς αντικειμενικούς έξω από το κατεστημένου με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ συνεπείς με μπέσα και με…..  Αν δεν μπορείτε να εξακριβώσετε αν είμαι τρελός ψώνιο βλάκας ή μα  βλέπετε σαν αντίζηλο κλπ. δικό σας ΠΡΟΒΛΗΜΑ, (ή θέμα ανικανότητας να συλλάβετε την αξία των θεωριών, ή καταλαβαίνεται ότι κάτι λέγω και δεν σας συμφέρουν αυτά που λέγω.
Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής.
 http://users.otenet.gr/~tzinis  tzinis@otenet.gr =(Στη μαύρη λίστα;;;)
& ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  &1-&2-&3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/30-laos.htm
#  ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ φυσικής #1-#2-#3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/FHYSICS-Gr.htm
*?-Μ=(Ευρωπαϊκοί μάγκες μαλαγάνες μάπες μαφίες βλάκες μαλάκες )
*Μ=(μάγκες μαλαγάνες μάπες μαφίες βλάκες μαλάκες κλπ. )
*(ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων) + **(ΕΕ = Εκτός Εξαιρέσεων)