«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΕΧΘΡΟ!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114   D-40885 Ratingen   Tel.+Fax: 02102 32513
                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de
                                                                                                               31.03.2013

Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ «ΑΘΗΝΩΝ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ»   ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Ποια ειναι η κριση στην Ελλαδα και στην Κυπρο; Ολοι μιλανε για οικονομικη κριση. Ιστορικα εχει αποδειχθη, οτι δεν αναφερεται ενα εθνος που να διαλυθηκε λογω της τραγικης του οικονομικης καταστασης.
Κατα την γνωμη του  γραφοντος, σκοπημα αποπροσανατολιζεται απο τα μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενα ΜΜΕ ο ελληνικος λαος της Ελλαδος και Κυπρου, απο αλλους τομεις της δημοσιας ζωης, οπου η επικρατουσα εκει κριση οδηγει στην καταστροφη του ελληνικου εθνους.
Το ελληνικο εθνος στο συνολο του, δηλαδη ο Ελληνισμος και  η Ελληνικοτητα, κατατρυχεται απο κριση ιδεων, για την οποια ευθυνεται ο ιδιος  ο Ελληνικος λαος αλλα πολυ περισσοτερο οι σημερινοι πολιτικοι και πνευματικοι ηγετες του, οι εν δυναμει γενιτσαροι του νεου Οθωμανισμου, οι οποιοι προδωσαν τα οποιαδηποτε ιδανικα τους, με αποτελεσμα να στερηται ο λαος ιδεολογικης καθοδηγησης και, το χειροτερο απ’ ολα, ιδεολογικων προτυπων.
Δεν εχει πια η ελληνικη νεολαια παραδειγματα να μιμηθη.
Δεν υπαρχουν πια οι μεγαλες προσωπικοτητες που καθοδηγουν.
Απο την ελλειψη και την απουσια προσωποπικοτητων (λειψανδρια) και την υπαρξη στην εξουσιαστικη πυραμιδα πληθωρας επιγονων των δοσιλογων, ταγματοασφαλιστων, τουρκοκοτσαμπασηδων, τσορμπασηδων, κεχαγιαδων και αλλων τουρκογυφτων, δηλαδη εν δυναμει γενιτσαρων του νερου Οθωμανισμου, κινδυνευει το ελληνικο εθνος και οχι απο τα χρεη στους κερδοσκοπους. Τα κυρια προβληματα της Ελλαδος και της Κυπρου ειναι το δημογραφικο, οι μειονοτητες, το ελληνικο φρονημα, τα ναρκωτικα, η εθνικη αμυνα, η απωλεια εθνικης ταυτοτητας, η πολιτιστικη παρακμη, ο ιδεολο-γικος χαο’ι’σμος και οι επεμβασεις των ξενων κ.α..
Η αποβολη της Ελληνικοτητας στα Βαλκανια αλλα και εντος των τειχων μας, πλην της γλωσσας, την οποια πολλα καθαρματα στο υπουργειο παιδειας προσπαθουν να την πληξουν, ειναι γεγονος και οδηγησεν στην παραιτηση απο τις εθνικες μας διεκδικησεις. Με ποιο δικαιωμα οι σημερινοι εν δυναμει γενιτσαροι του νεου Οθωμανισμου στην εξουσιαστικη πυραμιδα της Ελλαδος και Κυπρου μιλουν για λογαριασμο του Ελληνισμου και εν ονοματι αυτου και με το σλογκαν «Η Ελλας δεν διεκδικει τιποτε» και παραιτουνται των απαραγραπτων ιστορικων δικαιωματων του.
Ο αυτοκρατωρ Κωνσταντινος Παλαιολογος ειναι αυτος που ειπε το περιφημο «ουκ εμον εστιν την πολιν σοι δουναι….» διοτι εγνωριζε, οτι δεν ειχε κανενα δικαιωμα να εγκαταλειψη εθνικο χωρο.
Ο 21ος μ.Χ. αιωνας θα ονομασθει ως ο «Αιωνας των Εθνοτητων».
Αυτο το χαρακτηριστικο το βλεπουμε να αναδεικνυεται και στα Βαλκανια ιδιως μετα την καταρρευση του κομμουνιστικου πολιτικου συστηματος.
Κυκλοι της Ε.Ε. και των ΗΠΑ προωθουν μυστικα και εγκληματικα ενα σχεδιο βασει του οποιου η ΠΓΔΜ χανει προς την Αλβανια ορισμενες δυτικες περιοχες της, παιρνει ομως ως ανταλλαγμα την περιοχη του Πιριν απο την Βουλγαρια και τις περιοχες της Φλωρινας, της Καστοριας και της Εδεσσας απο την Ελλαδα, η οποια με την σειρα της παιρνει περιοχες της ελληνικης μειονοτητας στην Αλβανια.
Φαινεται οτι οι κομισαριοι της Ε.Ε. ειναι τοσο αφελεις και τοσο ανικανοι να αντιληφθουν τις βαθυτερες αιτιες για τις εξελιξεις στα Βαλκανια ‘η υποκρινονται σκοπημα τους ασχετους προκειμενου να υπηρετησουν τρεχουσες πολιτικες σκοπη-μοτητες. Αλλως δεν εξηγηται η δηλωση του κομισαριου της Ε.Ε. Ολι Ρεν την 11.07.2007 στην ολομελεια του Ευρωκοινοβουλιου στο Στρασβουργο, οτι η « ΠΓΔΜ» εγινενε μοντελο στην περιοχη για την προωθηση μιας πολυεθνικης κοινωνιας σε ενα ενιαιο δημοκρατικο κρατος και για τον προσδιορισμο μηχανισμων που επιτρεπουν συναινετικη προσεγγιση σε ενδοεθνοτικα θεματα
Παραλληλα οι επιπτωσεις απο την ανεξαρτοποιηση του Κοσοβου για την Ελλαδα και την Κυπρο θα ειναι τρομερες.Την 27.03.2007 τα κρατη μελη του ΝΑΤΟ και συνεπως και η Ελλαδα συμφωνησαν την «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του Κοσοβου δηλαδη «νομιμοποιησαν την χρηση στρατιωτικης βιας απο ξενες δυναμεις προκειμενου να αποσπασουν τμηματα της εδαφικης επικρατειας μιας χωρας, να την καταστησουν αρχικα ντε φακτο ανεξαρτητη και στη συνεχεια η ανεξαρτησια αυτη να αναγνωριστη και απο την διεθνη κοινοτητα.
Ολα αυτα με την αυθαιρετη, μονομερη επικληση ανθρωπιστικων λογων προστασιας καποιας μειονοτητας η οποια βρισκεται σε κινδυνο ‘η υφισταται διωξεις, κατα την αποψη του εισβολεα, χωρις καμια νομιμο-ποιηση του ισχυρισμου αυτου, εστω και τυπικη, εκ μερους του ΟΗΕ».

Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Υπαρχει ποιο υπουλος και ποιο επικινδυνος εχθρος για τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα, απο την Ελλαδα;
Δικαιως συνεπως ο νυν υπουργος της Τουρκιας κ. Νταβουτογλου, εκμεταλλευομενος το οικονομικο ολοκαυτωμα της Μεγαλονησου, απειλει με καταλυση της κυπριακης δημοκρατιας (2, 3). Αφου οι απο την αλλη οχθη του Αρχιπελαγους του Αιγαιου δεν εχουν καμια γεωστρατηγικη- και γεωπολιτικη σκεψη και ως ηλιθιοι απουσιαζουν κραυγαλεα απο τα στρατηγικα τεκταινομενα στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην Ανατολικη Μεσογειο;
Η λαιλαψ για τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα πλησιαζει……Οι Ελληνες της σημερον, της Ελλαδος και της Κυπρου, κοιμουνται τον υπνο της πνευματικης τους αφασιας και εχουν το θρασος απεναντι της ιστοριας τους να εμφανιζουν τους υβριστες καθε ηθικης σταθμης σαν ηγετες χαρισματικους, τους σκληρους δολοφονους της ελευθεριας του λογου και της σκεψης ακομη σαν υμνητες της δημοκρατιας, τελος τους εν δυναμει γενιτσαρους του νεο Οθωμανισμου σαν σωτηρες.
Η ιστορια ειναι ανελεητη και δεν αναγνωριζει λαθη, παρα μονο τα καταγραφει περιγραφοντας τα αιτια (4).

Η αποσυνδεση του παροντος απο το παρελθον αποτελει εκτροπη.

Ετσι λειτουργει ο νομος της φυσεως.
Επειδη τα γενομενα εχουν σχεση αμεσης συνεπειας με τα γιγνομενα και τα γενησομενα, αυτονοητα τα γιγνομενα, για να μην αποτελουν εντροπια (αταξια), αποτελουν παντα  φυσικα παιδια των συμβαντων.
Η Τουρκια ειναι πολλαπλα ευαλωτη και θα μπορουσε να αντιμετωπισθη αποτελεσματικα.
Σημερα στην απο τους Τουρκους κατεχομενη Μικρα Ασια υπαρ-χουν πανω απο 50 εθνοτητες (5). Το «καθαρο» Τουρκικο στοιχειο αντιπροσωπευει ποσοστο κατω του 20 % σε ενα συνολικο πληθυσμο περιπου 70 εκατομμυριων κατοικων Το Κουρδικο εθνος αριθμει 20 εκατομμυρια, οι δε Αλεβιτες αριθμουν πανω απο 12 εκατομμυρια κατοικους. Ειδικα για τους Αλεβιτες προ-κειται για ισλαμικη αιρεση που επιχωριαζει στους νομους Τσορουμ, Αμασειας, Τοκατης, Σεβαστειας, Ερζιντζαν, Τουνζελι, Ελαζιζ, Μαλατειας και Καχραμαν Μαρας. Σε ολη την ιστορικη τους πορεια οι Αλεβιτες ειχαν επιδραση του Ελλη-σμου (Νεοπλατωνισμος του Πλωτινου, εκπροσωποι της Μικρασιατικης αγιολο- γιας και μαρτυρολογιας, Μπεκτασισμος).
Εαν ο πολιτικος οριζοντας των Αθηνων δεν ηταν τοσο χαμηλος, με μια προξενικη επαναδιαπραγματευση με την Τουρκια, αντι του τελειως αχρηστου Προξενειου Σμυρνης, θα τοποθετουνταν σαν αντιβαρο του τουρκικου Προξενειου Κομοτηνης, ενα  ελληνικο  Προξενειο στελεχομενο με ικανωτατους Ελληνες, σε εναν απο τους αναφερθεισας νομους.
Ο 21ος αιωνας θα ειναι ο πλεον καθοριστικος για την υπαρξη της σημερινης τεχνητης επικρατειας της Τουρκιας.
Εν οψει του νεου αυτου γεωπολιτικου γιγνεσθαι, το δογμα του χαμηλου πολιτικου οριζοντα των Αθηνων οτι «δεν διεκδικουμε τιποτε αλλα και δεν παραχωρουμε σπιθαμη των κυριαρχικων μας δικαιωματων», αποτελει ηλιθιοτητα και αστειρευτον δειλια και οφειλει να αντικατασταθη με το δογμα «διεκδικουμε τα παντα και δεν παραχωρουμε τιποτε».
Μετα την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης και την ληξη των διαχωρισμων που επεβαλε ο διπολισμος μεταξυ του κομμουνιστικου και του ετσι ονομασθεντος ελευθερου κοσμου, ο αγωνας των ΗΠΑ συνεχιστηκε, αυτη την φορα εναν-τια στην δυνατοτητα δημιουργιας μιας πανευρωπα’ι’κης δυναμης που θα κυριαρχησει στην Ευρασια με τον ιδιο τροπο που θα κυριαρχουσε και στο παρελθον η Σοβιετικη Ενωση, εαν καταφερνε να επιβαλη την εξουσια της και στις χωρες της δυτικης Ευρωπης.
Συμπερισματικα, αντικειμενικος στοχος των ΗΠΑ με συνεργεια την Μεγαλη Βρεταννια ηταν, ειναι και θα ειναι η αποτροπη της δημιουργιας στην Ευρωπη μιας κυριαρχης δυναμης που θα επανατοποθετουσε τις ΗΠΑ στη φυσικη τους γεωπολιτικη θεση, αυτην της περιφερειας.
Μια πραγματικα και υπο γερμανικη κυριαρχια ενωμενη Ευρωπη, αν και δεν θα ηταν απο την αρχη κατ’ αναγκη εχθρικη εναντι των ΗΠΑ, θα ηταν σιγουρα ανταγωνιστικη σαν ενας αλλος πολος ισχυος.
Οι ΗΠΑ οχι μονο θα εχαναν το ευρωπα’ι’κο προγεφυρωμα τους, αλλα θα βρισκονταν ενωπιον μιας νεας δυναμης η οποια, με βαση τα μεγεθη ισχυος και την γεωγραφικη θεση, θα αποτελου-σε τον φυσικο ηγετη του πλανητη.
Κατα συνεπεια, σε μακροχρονιο οριζοντα (που λειπει απο την Ελλαδα οχι ομως και απο την Τουρκια!) οι ΗΠΑ θα συρρικνωνονταν σε ενα περιφερειακο μεγεθος, αφηνοντας κατα μερος τα ονειρα για παγκοσμια κυριαρχια ‘η εστω για παγκοσμια πρωτοκαθεδρια.
Ειναι συνεπως φυσικη η επιδιωξη των ΗΠΑ να μην προχωρησει η πανευρωπα’ι’κη πολιτικη ενοποιηση και αντιθετα να διατηρηθη ακομη και χωρις Ευρωζωνη η Ευρωπη της σημερον υπο την κυριαρχια τους.
(H εξοδος συνεπως της Ελλαδος και της  Κυπρου απο την Ευρωζωνη θα αποτελουσε σωτηρια και σε καμια περιπτωση καταστροφη, οπως υποστηριζουν οι εν δυναμει γενιτσαροι του νεου Οθωμανισμου).
Οι ηλιθιοι Γερμανοι πιστευουν, οτι οι ΗΠΑ θα συγκρουονταν με την υπο γερμανικη κυριαρχια ενωμενη Ευρωπη, μονο στο επιπεδο του εμπορικοοικονομικου και τεχνολογικου ανταγωνισμου και ποτε στο επιπεδο μιας ενοπλης αναμετρισης. Θα ηταν ιστορικα παραλογο ομως για τις ΗΠΑ να περιορισουν την συγκρουση τους με την Ευρωπη στο οικονομικο και εμπορικο επιπεδο, οπου πολυ δυσκολα μπορουσαν να τα βγαλουν περα με την συνδυασμενη οικονομικη ισχυ των ευρωπα’ι’κων κρατων, και να μην χρησιμοποιησουν την πανισχυρη και ευελικτη πολεμικη μηχανη τους.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>