«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όλα γίνονται για το εκδοτικό προνόμιο

 
Ο Αττίλας 3 σε πλήρη εξέλιξη. Με την χθεσινή απόφαση του Eurogroup, η οποία επαναφέρει την ίδια συμφωνία που είχαν απορρίψει οι Κύπριοι βουλευτές, και μάλιστα με χειρότερους όρους, αποδεικνύεται γιατί τα ευρωγιουσουφάκια είναι εχθροί του Έθνους και πρέπει να εξοντωθούν πάση θυσία.
Η Τρόικα και οι γερμανοί κατακτητές το μόνο που κάνουν είναι να τυπώνουν ευρώ και με αυτά τα χωρίς αντίκρυσμα χαρτάκια εξαγοράζουν ολόκληρα έθνη. Το εκδοτικό προνόμιο τους δίνει στρατηγικό πλεονέκτημα στον πόλεμο εις βάρος του Ελληνισμού. 
 
Εξαιτίας του μονοπωλίου εκδόσεως χαρτονομίσματος μπορούν να εκβιάζουν όλες τις χώρες της Ευρώπης. Δεν υπάρχει δικαιολογία πιά. Χρειαζόμαστε εθνικό νόμισμα. Ουδείς αμφιταλαντεύεται πλην των προδοτών. Κάθε ώρα που περνά ο Λαός μας γενοκτονείται εξ αιτίας της εκχωρήσεως του προνομίου κοπής νομίσματος στους γερμανούς κατακτητές.
Οι ευρωλιγούρηδες αρνούνται να αποκαλύψουν στον Ελληνικό Λαό το μέγα έγκλημα των Τροϊκανών. Από ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν μεταβληθεί σε κύριοι και νομείς ξένης περιουσίας.
Με όρους εισβολής και κατοχής, αρπάζουν ξένη περιουσία και την διαχωρίζουν σε καλή και  κακή. Χωρίς να ρωτούν τους μετόχους και τους καταθέτες, χωρίς να προγηθεί λογιστικός έλεγχος των τραπεζών, ληστεύουν το 40% των καταθέσεων, και αποθρασυνόμενοι ισχυρίζονται ότι έσωσαν την Κύπρο από χρεωκοπία.
Οι Κύπριοι φορολογούμενοι και καταθέτες φορτώνονται τις κακές τράπεζες, ενώ οι Γερμανοί  κατακτητές απολαμβάνουν τα λάφυρα της ληστείας από τις καλές τράπεζες.

Μετατρέπουν υποχρεωτικώς τους καταθέτες σε μετόχους των χρεωκοπημένων τραπεζών. Το ίδιο σχέδιο ετοιμάζονται να εφαρμόσουν σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης. Ο καταθέτης μετατρέπεται εν αγνοία του σε επενδυτή.

Πριν τα γεγονότα στην Κύπρο οι Γερμανοί κατακτητές είχαν το πρόσχημα ότι δάνειζαν χρήματα των φορολογουμένων, γι’ αυτό απαιτούσαν ως αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία του υπό κατοχήν κράτους. Τώρα οι Γερμανοί κατακτητές ληστεύουν τα χρήματα των Κυπρίων και από πάνω τους αρπάζουν την εθνική κυριαρχία.

Η επιβολή ορίου αναλήψεων και οι περιορισμοί στην μεταφορά κεφαλαίων υποδηλώνουν ότι η ευρωζώνη είναι ήδη νεκρή.

Τώρα που ήρθαν σε επαφή με την πραγματικότητα οι ευρωλάγνοι, θα ξεχάσουν το «πολίτες» της Ενωμένης Ευρώπης.
Τώρα ευρωλιγούρηδες είστε σκλάβοι της Γερμανικής Ενώσεως.
Αν κάποιοι αφελείς αναρωτώνται, «γιατί δεν τυπώνει η ΕΚΤ ευρώ», ώστε να αποσοβηθούν οι χρεωκοπίες κρατών; Η απάντηση είναι ότι το κέρδος από την τεχνητή έλλειψη ρευστότητος είναι μεγαλύτερο από το κέρδος αποπληρωμής των διακρατικών δανείων.

Όταν βλακωδώς υποθηκεύεις πραγματικό πλούτο και πάγια αξίας τρισεκατομμυρίων, αντί μερικών δις τυπωμένων χαρτιών με την σφραγίδα του ευρώ, τότε ο πιστωτής έχει μεγαλύτερο όφελος να ΜΗΝ αποπληρώσεις τα δάνεια, για να μπορεί να κατάσχει τα υποθηκευμένα πάγια.

Αυτό που δεν έχουν συνειδητοποιήσει οι αφελείς είναι ότι οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. δεν είναι ούτε  ανίκανοι, ούτε τυφλοί εμπρός στην ύφεση και τον κοινωνικό όλεθρο που προξενούν.

Απλούστατα έχουν οικονομικό κίνητρο να αποτυγχάνουν τα προγράμματα «διασώσεως» των υπό κατοχήν κρατών, ώστε να επωφελούνται από την ενθυλάκωση των εμπραγμάτων ασφαλειών και την απαξίωση των παγίων κεφαλαίων, δημοσίων και ιδιωτικών.

Μετά τα τελευταία γεγονότα της Κύπρου, όποιος αρνείται την επαναφορά εθνικών νομισμάτων στην Ευρώπη, δεν είναι αμόρφωτος. Είναι συνειδητός πράκτορας του 4ου Ράιχ.

Δικό μας καθήκον είναι να επεκταθεί ο τραπεζικός πανικός στις άλλες χώρες της ευρωζώνης και να αρχίσει μία αλυσιδωτή φυγή των καταθέσεων προς ασφαλέστερους προορισμούς, οπότε να ξεκινήσει το πολυπόθητο ντόμινο τραπεζικών καταρρεύσεων και κρατικών χρεοκοπιών που θα οδηγήσει σε παγκόσμια αναταραχή και απελευθέρωση της Ελλάδος από τον ξένο ζυγό.
Ιφικράτης Αμυράς
25-3-2013
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>