«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou    Bleibergweg 114     D-40885 Ratingen   Tel.+Fax: 02102 32513
                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de
                                                                                                               17.03.2013
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο Αραπης εξεπληρωσε το καθηκον του, ο Αραπης μπορει να φυγη!

Η Δημοκρατια για τις βαρβαρικους λαους της βορειας ευρωπης υπηρξε απο την αρχη το μεσο για εκπληρωση του σκοπου. Τα σχετικα με τα « μια ενωμενη ευρωπη μπορει να ειναι μονο μια δημοκρατικη ευρωπη» υπηρξαν τα παραμυθια για χιλιες και μια νυχτες. Οπως τα εγκληματικα Μνημονια πρωτα για την Ελλαδα και απο την 16.03.2013 και για την Κυπρο εδειξαν και δειχνουν, η «ευρωπη μπορει και ειναι ηδη μονο μια δικτατορικα κυβερνωσα ευρωπη».
Οπως η μεχρι τουδε εξελιξη της Ε.Ε. δειχνει, οι λαοι των χωρων της βορειας ευρωπης αποτελουνται απο κοπαδια προβατων με σκυμενο το κεφαλι για την χορτοφαγια και τα οποια με την βοηθεια των σκυλων της επενδυτικης τραπεζας Goldman Sachs, της ομαδας- Bilderberger και της επιτροπης-Trilaterale, δηλαδη της επιτροπης των οικονομικων μπλοκ της Ευρωπης, της βορειας Αμερικης και Ιαπωνιας, κατευθυνονται απο τους βοσκους (απο τους τραπεζιτες της City of London, δηλαδη απο τους νονους της μαφιας, ‘η απο τους ετσι ονομασθεντες οργανωμενους εγκληματιες) προς τα εκει που αυτοι θελουν. Ta λυσσaσμενα   σκυλια της ομαδας- Bilderberger για την Ελλαδα και την Κυπρο, ακουγουν στο ονομα Σαμαρας και Αναστασιαδης.

Το θρασσος για το συστημα λεηλασιας της Κυπρου καλυπτεται πισω απο το υποκριτικο πεπλο με την επιγραφη «οι χωρες τις ευρωπης σωζουν την Κυπρο».

Μετα την σωτηρια της Ελλαδος επιθυμουν τωρα με τις μεθοδους λεηλασιας να σωσουν και την Κυπρο. Απο το πρω’ι’ της 16.03.2013 προσπαθησαν ανεπιτυχως οι Ελληνες της Κυπρου να σωσουν τους λογαριασμους τους στις τραπεζες απο την κατ’ εντολη λεηλασια απο τους βαρβαρους της Ε.Ε. Η συγκεντρωση του ελληνικου πληθυσμου της Κυπρου το Σαββατο της 16.03.2013 στις τραπεζες που ηταν ανοιχτες, για να εμποδισουν την λεηλασια δεν απεδωσε τιποτε.

Η αντιδραση αγανακτησης στις ιστοσελιδες του διαδικτυου εναντιον των απαταιωνων και εγκληματιων της ευρωζωνης αυξανεται συνεχως.

Καθε μη δυναμικη ομως αντιδραση, οπως εγινε και στην Ελλαδα, δεν θα φερει και στην Κυπρο κανενα αποτελεσμα.
Επισης και η συκοφαντια περι των κεντρων πλυσιματος μαυρου χρηματος στην Κυπρο, αποτελει την χειριστης μορφης  υποκρισια.
Η πολη του Λονδινου, το ετσι ονομασθεν τετραγωνικο μιλι, με τον κατα τον πρωην υπουργον οικονομιας της  Μεγαλης Βρεταννιας κ. Vince Cable τεραστιο τραπεζικο βοθρο του, που οφειλει να ξεκαθαριστη, βρισκεται κατα τον Γερμανο δημοσιογραφο Werner Rügemer σε επικοινωνια οσμωσης με το παγκοσμια μεγαλυτερο κυκλωμα τραπεζικων οασεων, δηλαη κεντρων πλυσηματος μαυρου χρηματος  ως π.χ. των αγγλικων βασιλικων διακατοχων Guernsey, Jersey, το Isle of Man, το Gibraltar, το Caymaninsel, το Virgin Islands και το Bermudas. Σε ολες αυτες τις τραπεζικες οασεις βρισκονται τοποθετημενα τα μαυρα χρηματα των Ρωσσων, των Ευρωπαιων και των Αμερικανων και οχι στην Κυπρο που τα βορειο ευρωπα’ι’κα καθαρματα της ευρωζωνης υποστηριζουν.

Η Ελλας, η Κυπρος και οι αλλες χωρες της νοτιας ευρωπης βρισκονται κατω απο την σκλαβια της τοκογλυφιας των καθαρματων των χωρων της βορειας ευρωπης.

Οι λυσσωδεις σκυλοι της ομαδας – Bilderberger στην Ελλαδα και στην Κυπρο, πρεπει να αντιμετωπισθουν με φολες.  

Εμεις οι Ελληνες δεν πρεπει να αντιμετωπιζουμε τους πολιτικους των χωρων υαινες και μελων της Ε.Ε. τοσο με περιφρονηση, οσο με  συμπονοια, διοτι διακριθηκαν τουλαχιστον φαινομενικα ως πιστοι της δημοκρατιας απ’ οτι τα αρπακτικα τραπεζικα πτηνα των μεγιστανων του χρηματος. Οι δυστυχισμενοι πολιτικοι των χωρων υαινες μελη της Ε.Ε. στην πραγματικοτητα ουτε καν τολμουν να αναλαβουν προηγουμενως ‘η αμεσως μετα την αναδειξη τους στις υπηρεσιες τους εαν δεν δειξουν επισημα την υποταγη τους στην εξουσιαστικη ταξη της ευρωπης, στους κατα κρεας υιους του Αβρααμ. Οι αξιοθρηνιτοι αυτοι πολιτικοι των χωρων υαινες μελη της Ε.Ε. εμφανιζονται τοσο φοβισμενοι οπως οι μουσουλμανοι ιερεις μια νυχτα προ του Ραμανταν με αυξανουσα σεληνη και γονατιζουν μπροστα στην εξουσιαζουσα ταξη της ευρωπης τοσο ταπεινα οπως γονατιζουν οι μουσουλμανοι πιστοι στα τσαμια της Μεκκα……
Οι ετσι ονομασθεντες εξουσιαζοντες πολιτικοι στις χωρες μελη της Ε.Ε. ειναι χωρις καμμια εξαιρεση δεκτες διαταγων και εξαφανιζονται απο το προσκηνιο της πολιτικης οταν τολμησουν να διαφοροποιηθουν απο τις διαταγες αυτες.

Για τους μεγαλοαπαταιωνες της εξουσιαστικης ταξης της ευρωπης, για το πληθος των παρασιτων της οικονομιας των λαων, το χρημα ειναι το εργαλειο για ολα, ειναι το οργανο της επιτυχιας, το συμβουλο της ισχυος, η ισχυς καθ’ εαυτη!!!

Για τους ως ανω λογους ο Ελληνισμος (Ελλαδος και Κυπρου) εαν θελει να επιζηση, οφειλει να απαγκιστρωθη οσο το δυνατον το γρηγορωτερο τοσο απο την ευρωζωνη οσο και απο την Ε.Ε.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στα Γερμανικά

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114
                                                                                                   D-40885 Ratingen
                                                                                           Tel.+Fax: 02102 32513
                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de
                                                                                                               17.03.2913
DAS ZEITALTER DER DEMOKRATIE IST BEI DER HYÄNENMIT-   GLIEDS-STAATEN DER E.U. BEENDET!!!
Dr. Georg Chaziteodorou
Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan, der Mohr kann gehen!
Die Demokratie für die Barbarenvölker Nordeuropas war von allem Anfang an nur Mittel zum Zweck. Das, «ein einiges Europa kann nur ein demokrati- sches Europa sein» war ein Märchen von Tausend und eine Nacht. Wie die verbrecherischen  Memoranden zuerst für Hellas und seit 16.03.2013 für Zypern
zeigten und zeigen, das «Europa kann und ist bereits nur ein diktatorisch regiertes Europa». Wie die Entwicklung der E.U. zeigt, ihre Völker im Norden
bilden große Schafherden, die nur ans Fressen denken, und mit Hilfe guter Hun-de, von der Investment Bank Goldman Sachs, von der Bilderberger-Group und Trilaterale-Kommission (aus den Wirtschaftsblöcken Europas, Nordamerikas und Japans) führen die Schäfer (die Bankster der City of London bzw. die Mafia-Paten oder die so genannten organisierten Verbrecher) sie, wohin sie wollen. Die tollwütigen Hunde der Bilderberger-Group für Hellas und Zypern, nennt man Samaras und Anastasiades. Das schöne an das Ausplünderungssy- stem der E.U. gegen Zypern ist die Benennung der Ausplünderung als «Euroländer retten Zypern». Nach der Rettung Hellas will man jetzt mit der
Ausplünderung auch Zypern retten. Am Morgen von 16.03.2013 versuchten
auf Zypern vergebens zahlreiche Hellenen, ihre Konten vor der Ausplünderung
zu räumen. Kurzzeitig kam es zu einem Ansturm auf einige Banken, die auch
Samstag geöffnet hatten. In sozialen Foren im Internet häuften sich die berech- tigt wütende Kommentare zum verbrecherischen Beschluss der Eurozone.
Auch die Verleumdung des Geldwäsche-Verdachts gegen Zypern ist
eine Heuchelei der schlimmsten Art. Die City of London, diese riesige Kloake von Banken die nach dem ehemaligen britischen Wirtschaftsminister Vince Ca- ble gereinigt werden müsse, steht nach den Worten des deutschen Journalisten
Werner Rügemer in osmotischer Beziehung zum weltweite größten Kranz von
Finanzoasen wie z.B. die englischen Kronbesitzungen Guernsey, Jersey, die Isle of Man, aber auch Gibraltar, die Caymaninsel, die Virgin Islands und die Bermudas.
Dort lagern die echten Vermögenswerte der Russen, der Europäer und der Ame- rikaner und nicht auf Zypern, während die wahrhaftig künstlich und verbreche-
risch verschuldeten Staaten wie Hellas, Zypern u.a. in Südeuropa sich in einer
unaufhörlichen und immer schlimmer werdenden Zinsknechtschaft befinden.
Die Hunde der Bilderberger-Group für Hellas und Zypern, Samaras und Anasta-siades müssen mit Hundegift erledigt werden.
Wir Hellenen sollten nicht so sehr Verachtung als vielmehr Mitleid für die Poli- tiker der nordeuropäischen Hyänenländer der E.U. empfinden. Immerhin kommt
ihnen der Verdienst zu, den schönen demokratischen Schein weitaus treuer zu
wahren als die Raubtiere der Bankster. Diese armen Politiker der nordeuropäi- schen Hyänenländer der E.U. wagen in Wirklichkeit kaum, ihr Amt anzutreten,
ohne zuvor, oder sofort anschließend, ihre öffentliche Unterwerfung unter der Herrscherkaste Europas, dem Fleische nach, der Söhne Abrahams, zu bekun- den. Diese armseligen Politiker erscheinen so ängstlich wie muslimische Gei-
stliche am Vorabend des Ramadan den zunehmenden Mond, und sie verbeugen
sich vor der Herrscherkaste Europas so demütig wie die Gläubigen, die sich in der Moschee von Mekka niederwerfen…..
Die so genannten Herrschenden Politiker in der E.U.- Mitgliedsländern sind aus-
nahmslos zu puren Befehlsempfängern verkommen, die prompt von der politi-
schen Bühne abzutreten gezwungen werden, wenn sie sich in einem Anfall von
Tollkühnheit dem entgegenzustellen wagen, was die Herrscherkaste Europas
dekretiert. Für diese Gauner Herrscherkaste Europas, für eine Heerschar volks- wirtschaftlicher Parasiten, Geld ist das Werkzeug für alles, Instrument des Er-
folgs, Symbol der Macht, die Macht schlechthin!!!

 

Der Hellenismus muss deshalb (Hellas und Zyperns), wenn er überleben will, nicht nur die Eurozone, sondern auch die E.U. so schnell wie möglich verlassen.
Dr. Georg Chaziteodorou

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>