Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Καλά ρε… προδότες τι πουλάτε το ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ το ΣΠΙΤΙ σας;;;

Τα νησιά που πωλούνται

Τα νησιά που πωλούνται
Οι Εχινάδες έχουν τον τελευταίο καιρό την… τιμητική τους στα διεθνή κτηματομεσιτικά sites αλλά και στα χαρτοφυλάκια δικηγορικών και μεσιτικών γραφείων. Μάλιστα, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από το Κατάρ αρκετοί ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει σε αποδοχή κληρονομιάς ώστε να διεκδικήσουν μερίδιο από την πιθανή πώληση των νησιών. Πριν από μερικές ημέρες το «Business Insider» σε άρθρο του με τίτλο «Μπορούν να γίνουν δικά σας με μερικά εκατομμύρια» παρουσίασε λίστα με 9 ελληνικά νησιά. Το δημοσίευμα τονίζει ότι πρόκειται για κάποιες από τις παραδεισένιες νησίδες της Μεσογείου. Αυτές είναι:
1 Ο Αγιος Αθανάσιος στην Ιτέα, με τιμή πώλησης 1,9 εκατ. δολάρια.
2 Το Μόδι στον Κορινθιακό, το οποίο χαρακτηρίζεται «κόσμημα» που κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια.
3 Τα Τοκμάκια της Λέσβου, που προτείνονται για τουριστικές επενδύσεις, με 5 εκατ. δολ.
4 Η Καρδιώτισσα Σικίνου, η «απόλυτη ευκαιρία», με τιμή πώλησης 8 εκατ. δολάρια.
5 Τμήμα του Αγίου Θωμά στον Αργοσαρωνικό που πωλείται έναντι 15 εκατ. δολαρίων.
6 Το Δουλίχιο, το μεγαλύτερο νησί προς πώληση στη λίστα. Με 4.000 ελαιόδεντρα και θέα στο Ιόνιο, πωλείται έναντι 50 εκατ. δολαρίων.
7 Το νησί Ομφορι, επίσης στο Ιόνιο, που πωλείται 62 εκατ. δολάρια, καθώς το 20% της επιφάνειάς του ενδείκνυται για τουριστική αξιοποίηση.
8 Η Γαία, που συνοδεύεται με άδεια ανοικοδόμησης και πωλείται 5 εκατ. δολάρια.
9 Η νησίδα Πάτροκλος, κοντά στην Αττική, που χαρακτηρίζεται «εξαιρετική αγορά» λόγω της εγγύτητάς της με τις αστικές υποδομές. Επίσης διαθέτει ελαιόδεντρα, πεύκα και χαμηλή βλάστηση και κοστίζει 186 εκατ. δολάρια.
Μάλιστα, η οικονομική έκδοση αναφέρει «Θέλετε να βοηθήσετε την ελληνική οικονομία; Αγοράστε ένα νησί» προτρέποντας εύπορους ιδιώτες και επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα. Στην παραπάνω λίστα θα πρέπει να προστεθούν και ορισμένα «φιλέτα» των Εχινάδων νήσων. Οπως η νήσος Γαία, που πωλείται 4,6 εκατ. δολάρια.
Επίσης, φημολογείται ότι η νήσος Πεταλάς έχει βγει στο σφυρί και πωλείται πάνω από 30 εκατ. ευρώ. Στον δήμο Κεφαλονιάς ανήκει το 15% του νησιού και το υπόλοιπο σε ιδιώτη. Το συγκεκριμένο ακίνητο θεωρείται το καλύτερο στην περιοχή, διότι βρίσκεται μόλις 800 μέτρα από την ακτή και διαθέτει 7 κολπίσκους.
Πωλητήριο έχει μπει στο νησί Μόδι, με έκταση 550 στρεμμάτων, που ανήκει διοικητικά στον δήμο Ιθάκης. Εχουν αποχαρακτηριστεί 265 στρέμματα και έχει τιμή 2 εκατ. Στο μικροσκόπιο των επενδυτών και η Ατοκος, με έκταση 4.400 στρεμμάτων, που ανήκει στην οικογένεια Τσάκου και φημολογείται ότι έχει τιμή κοντά στα 40 εκατ. Υπενθυμίζεται ότι στο σύμπλεγμα είναι το νησί Σώρος, 330 στρεμμάτων, και πούλησε ο τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας.
εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Related posts:

2 comments to Καλά ρε… προδότες τι πουλάτε το ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ το ΣΠΙΤΙ σας;;;

  • Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΑΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΟΛΟΤΑΙΝΙΕΣ ΣΑΣ [Β]ΡΩΜΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ,ΑΣΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΨΟΦΟΣ ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ