«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι εχθροί του λαού.

Στο κομμάτι αυτό της γης  έχει εγκατασταθεί μια συμμορία επίορκων κατ΄ όνομα Ελλήνων, αλλά δωσίλογοι και προδότες της φυλής.
Γιατί έγιναν όλα αυτά; Υπάρχει κάποιος λόγος που η χώρα κατεβαίνει ολοταχώς τον δρόμο της ολοκληρωτικής καταστροφής;
Πράγματι είναι έτσι, και ο λόγος αυτός  έχει αιτία και αφορμή. Αιτία η σημαντική  η θέση της χώρας , με το πλούσιο έδαφος και υπέδαφος,  τον απαράμιλλο καιρό και τις δαντελωτές  γαλάζιες ακτές και αφορμή την εγκαθίδρυση εγκάθετων πρακτόρων ξένων δυνάμεων πάντοτε εχθρικώς διακείμενων απέναντί μας.
Ο κατάλογος των εχθρών της φυλής είναι απίστευτα πολύς αλλά και απόλυτα εχθρικός με πλήρη ασυνειδησία και είναι σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας.
Τα 1950 χρόνια πλήρους υποδούλωσης από εποχής Ρωμαίων δεν κατόρθωσε να ξεριζώσει την ψυχή του Έλληνα. Φυσικά και υπήρξε διάβρωση στο πέρασμα των χρόνων και μάλιστα με την πλήρη αλλοίωση  των ηθών και εθίμων και την προσχώρηση σε νέο δόγμα θρησκείας που εμπόδισε την ανάπτυξη αλλά ωφελήθηκε από την ελληνική φιλοσοφία.
Η εξέλιξη των λαών της Ευρώπης, αφού στον  γεωγραφικό αυτό χώρο ανήκουμε , δεν έγινε χωρίς αιματοχυσίες και επαναστάσεις , αγώνες και διωγμούς για ιδέες πολιτικές και τεχνολογικά επιτεύγματα και όλα μα όλα εμπνευσμένα από την ελληνική σκέψη και διανόηση.
Ακόμη και την έννοια του αέναου τόκου από τον Αριστοτέλη το υιοθέτησαν και την σκέψη αυτή εφάρμοσαν και  εξέλιξαν  μια χούφτα άνθρωποι αριστοτεχνικά συνδεδεμένοι και προβάλλοντας με επιδεξιότητα άφθαστη το πλέον ταπεινό ένστικτο του ανθρώπου . Την πλεονεξία.
Οι υπάνθρωποι αυτοί , οι banksters όπως αποκαλούνται σήμερα σχεδίασαν και κυρίευσαν  μια ήπειρο που ανακαλύφθηκε και λεηλατήθηκε αλύπητα. Με αφετηρία την αύξηση της τρομακτικής υλικής τους ισχύος επεκτείνονται εξαγοράζοντας τους πάντες και τα πάντα. Δημιούργησαν δύο ευρωπαϊκούς πολέμους διαλύοντας ολόκληρους λαούς.
Η δική μας η σειρά φαίνεται πως έχει έλθει με την βεβαιότητα της ύπαρξης υδρογονανθράκων , χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα. Όλα πηγαίνουν με ένα άριστο σχέδιο καλά καταστρωμένο για την παγκόσμια κυριαρχία όπως έχει πλέον διαφανεί στις προθέσεις των ισχυρών.
Βεβαίως οι λαοί δεν είναι μονάδες που απολύονται ή παραμερίζονται ,αλλά σύνολο ανθρώπων που χρειάζονται χειρισμούς  με μακροχρόνιους ορίζοντες και σχεδιασμούς.
Την  Ελλάδα την χρησιμοποιούν διακόσια χρόνια τώρα αφού υπήρξε ο καταλύτης των εξελίξεων στα Βαλκάνια σε μια καταρρέουσα Οθωμανική αυτοκρατορία συνέχεια της Βυζαντινής .
Απέραντοι αγώνες και απίστευτες θυσίες αλλά χωρίς παιδεία  εθνική και προοδευτική και με επιρροές που αδυνατίζουν την όποια ορμή έχει την  δύναμη να αλλάξει από μια μίζερη και κοντόφθαλμη πορεία  σε δυναμική και νικηφόρα απολαβή των καρπών της προόδου.
Ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή βρέθηκαν οι «κατάλληλοι» και βολικοί πολιτικοί εγκατεστημένοι και εργαζόμενοι  χρόνια και χρόνια στην δημιουργία του λεγόμενου «βαθέως Ελληνικού» κράτους.
Το  σχέδιο  είναι απλό σε σύλληψη αλλά πολύπλοκο στην εφαρμογή του. Διαίρει και βασίλευε. Συνταγή απλή αλλά δοκιμασμένη σε περασμένα χρόνια με απόλυτη επιτυχία.
Η επιτάχυνση του καταστροφικού έργου  έχει ξεκινήσει με την υποταγή και παράδοση της χώρας με τις υπογραφές των εκλεγμένων ελέω της αμαθείας του ελληνικού λαού. Η χώρα ευρίσκεται πλέον στον ορατό κίνδυνο της πλήρους διάλυσης και αποσύνθεσης και δεν φαίνεται να υπάρχει ικανή δύναμη  να την ανακόψει. Εκτός ίσως της αρχέγονης εκείνης δύναμης του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης που θα έχει απέραντο πόνο και καταστροφή.
Η φράση «εσείς δεν είστε Ελλάδα» δείχνει τον βαθμό αποστροφής και περιφρόνησης των Γερμανών επικυρίαρχων για το πώς έχουν χαρτογραφήσει την χώρα. Αλλά και αυτοί ανόητοι στην αλαζονεία τους δεν θα έχουν καλύτερη τύχη αφού η πέραν του Ατλαντικού δύναμη ετοιμάζεται να ενσωματώσει όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στην δική της αγορά, προχωρώντας ένα ακόμη βήμα για την παγκόσμια κυριαρχία. Και ημείς άδωμεν.
GERMA
27-2-2013
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>