Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Η διάλυση ενός ανεξάρτητου κράτους σε 7 απλά βήματα…

(όπως, λόγου χάρη λέμε στα σεμινάρια, οι 10 προϋποθέσεις του καλού πωλητή ή οι 8 κανόνες επικοινωνίας με τον πελάτη ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων).

1) Εντάσσουμε τα υποψήφια προς διάλυση κράτη, σε ένα διεθνή οργανισμό» (π.χ. Ευρωπαϊκή Ένωση). «Κατασκευάζουμε» ένα «νέο» νόμισμα (π.χ. ευρώ) με το οποίο ανταλλάσσουμε ΟΛΑ τα υπάρχοντα εθνικά νομίσματα των υπό διάλυση κρατών.
2) Στη συνέχεια – αφού αυτό το νόμισμα είναι «διεθνές» το… εξάγουμε ΜΑΖΙΚΑ από τα κράτη αυτά (μέσω τραπεζικού συστήματος, off-shore εταιριών κλπ.) .
Έτσι τους δημιουργούμε ένα (τεχνητό) ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
3) Το… ΕΛΛΕΙΜΜΑ δημιουργεί την ανάγκη ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ και
τα κράτη αναγκάζονται να δανειστούν από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αφού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πλέον τη δυνατότητα να τυπώσουν τα εθνικά τους νομίσματα.
4) Τους χορηγούμε ευρωδάνεια με τόκους (φυσικά) και
τους δημιουργούμε νέα … ελλείμματα, που τους οδηγούν σε … νέα δάνεια και σε … «ΜΝΗΜΟΝΙΑ» τα οποία τους ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ την εθνική ΑΣΥΛΙΑ – ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ τους.
Οι λαοί τους οδηγούνται σε τεράστια μείωση της αγοραστικής τους δύναμης – αφού οι φόροι και οι ΤΙΜΕΣ των αγαθών ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.
Η όποια πολιτική πρόνοιας των κρατών αυτών ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ…
Έτσι οι πολίτες-καταναλωτές οδηγούνται σταδιακά στη γενική ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ενίοτε και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ η οποία πλήττει κυρίως την μικροαστική τάξη η οποία αποτελείται συνήθως από το 70% του πληθυσμού τους. Εκατοντάδες έως χιλιάδες πολίτες – παραγωγικής ηλικίας – εγκαταλείπουν τις χώρες τους για να βρούνε «καλύτερη τύχη» σε άλλες χώρες.
5) Στις εγκαταλειμένες χώρες μένουν πλέον οι συνταξιούχοι και οι ελάχιστοι προνομιούχοι (αστοί) που δεν τους αγγίζει η (τεχνητή) οικονομική κρίση… Για τους άλλους ακολουθεί η αύξηση της προσέλευσης σε συσσίτια, σε χρήση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, σε αριθμό αστέγων και σε αύξηση του δείκτη αυτοκτονιών.
6) Όταν η κατάσταση τους φτάσει στο…»απροχώρητο» (και εφόσον ΔΕΝ έχει υπάρξει ΕΞΕΓΕΡΣΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από το λαό – «πειραματόζωο») εμφανίζουμε τους … επενδυτές – «σωτήρες». Δηλαδή, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ που αναζητούν εξαθλιωμένες χώρες για να στήσουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ (industrial areas) και να μετατρέψουν σε πάμφθηνο εργατικό δυναμικό τους ντόπιους.
Αποκτάμε ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ αφού τα προϊόντα που θα παράγουν οι φτηνοί εργάτες θα πωλούνται σε εικοσαπλάσια τιμή στις αναπτυγμένες χώρες…
Αν μας λείπει «μεγάλο ποσοστό» εργατικού δυναμικού για την παραγωγή, χρησιμοποιούμε τους μετανάστες και λαθρομετανάστες που εν τω μεταξύ είχαμε φροντίσει να εισάγουμε σ` αυτές τις υπό εξαθλίωση χώρες, από άλλες τρίτες χώρες… Μπαγκλαντές, Ινδία, Κίνα, Αλβανία, Αφγανιστάν, Πακιστάν και άλλες, ενώ με αντιρατσιστικά μηνύματα προπαγάνδας συνάπτονται και μεταξύ τους γάμοι, ώστε να τους διαλύσουμε και φυλετικά.
7) Όσο για τους συνεργάτες μας (δοσίλογους) πολιτικούς των χωρών αυτών (οι οποίοι μας βοήθησαν να τις διαλύσουμε), τους στέλνουμε στα … «σαλέ» της Ελβετίας ή σε εξωτικά νησιά του Ειρηνικού, για να ξοδέψουν τα χρήματα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που αποκόμισαν… αφήνοντας στη … θέση τους (δήθεν) «υπεύθυνους» τεχνοκράτες που θα αναλάβουν την – περαιτέρω – «διαχείριση» των προηγούμενων έξη βημάτων που περιγράψαμε,με τα χαράτσια, τους φόρους, τα χρέη και τη διάλυση του κοινωνικού τους ιστού…
Ευχαριστώ που με διαβάσατε.
(Σημείωση για την πηγή: Ήταν ένα κείμενο του Γιάννη Ζαφειρόπουλου, διασκευασμένο από τον Λεωνίδα Μπίλλη).