Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ -Θεόδωρος Κ. Καρυώτης

Βρε Μανώλη,

Θυμάσαι τι είπες στο ραδιόφωνο του Τριανταφυλλόπουλου τον Σεπτέμβριο του 2011;

…και η εργασία που έχει κάνει ο κύριος Καρυώτης για να αναδείξει το θέμα τα προηγούμενα 30 χρόνια για μένα τον καθιστούν τον σημαντικότερο Έλληνα που είναι εν ζωή σήμερον.  Θέλω να σας πω ότι είναι ιδιαίτερη τιμή μου που είναι Αντιπρόεδρος στην οργάνωση μας και πρέπει ο κάθε Έλληνας να είναι περήφανος για την δουλειά και για την μεγάλη επιμονή του κυρίου Καθηγητού από το ’82 μέχρι σήμερα να επιβάλλει το AOZ…

Ιδιαίτερη τιμή, ε Μανώλη; Το ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή της END να είναι ο Καρυώτης Αντιπρόεδρος το ξέρουν όλοι.  Εξάλλου, αυτός ήταν ο μόνος λόγος που σας δέχθηκαν οι Κύπριοι.  Επειδή ήταν Αντιπρόεδρος της END ο Καρυώτης.  Μόλις ο Καρυώτης αντιλήφθηκε την απάτη αποχώρησε από την END.  Και εσύ μετά τι γυρνάς και τον γράφεις;

Τό τι θά πρόδιδες τήν ργάνωση ργά γρήγορα τό εχαμε λοι μπεδώσει πό τήν πρώτη μέρα πού ρθες μαζί μας.

Σοβαρά Μανώλη; Τον Τριανταφυλλόπουλο άλλα τον έλεγες.  Δεν μπορείς Μανώλη μιά μέρα να αποκαλείς κάποιον «τον σημαντικότερο Έλληνα που είναι εν ζωή σήμερον» και την άλλην να τον αποκαλείς προδότη.  Κάτι άλλο θα συμβαίνει.
Ο Καρυώτης συνεχίζει τον αγώνα του για την Πατρίδα και παραμένει ο σημαντικότερος Έλληνας που είναι εν ζωή σήμερον.  Ορίστε το τελευταίο του άρθρο για την AOZ, μπας και μάθεις κάτι:
Διαβάστε όλο το εμπεριστατωμένο άρθρο, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Επίκαιρα» στο τεύχος 172, με τους αναλυτικούς χάρτες εδώ.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι Έλληνες απανταχού της οικουμένης θα μάθουν ποιοί είναι οι προδότες του Έθνους.
χουν γνώση ο φύλακες το λληνισμο, όπως λες και εσύ Μανώλη.
-Γιαλτουρίδης