«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς KAI ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 120 , Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ.

26/02/2013 23:26
από Tasos Mastrogiannis, Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:32 μ.μ. ·
ΒΗΜΑ 1)
ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς . ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤEΥΘEIΝΟΥΝ κομματικά ΤΙς ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙς .Προσέξτε ποιοί σας καλούν να εξεγερθείτε. Διοτι υπάρχει δόλος .Δείτε εδω το δόλο. .ΕΚΤΕΛΩΝΤΑς ΤΙς ΕΝΤΟΛΕς ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΕΙΛΆ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΜΠΟΥΛΑ ΤΗς ΕΞΕΓΕΡΣΗς, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΔΗΘΕΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙς ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΌΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΛΥΒΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1944 , Κ Λ Π ..Δειτε το αίσχος και την δικογραφια εσχατης προδοσιας (της οποιας προδοσιας , δευτερογεννη συνεπεια ειναι και η πωληση των ορυχείων της Χαλκιδικης) . Και που την οποιαν δικογραφια υποκριπτουν οι πολιτικοι και ολοι οι φορείς που προσπειουντε τους μαχιτες και οτι δήθεν πολεμουν για τα ορυχεια και στο πλευρο των κατοικων της Χαλκιδικης . Υποκρυπτουν ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ …24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
ΒΗΜΑ 2)
ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ , ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς . (σχετιζοντας σε δικογραφο και την ανω δικογραφια (ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗς ΒΟΥΛΗς) την οποια ολοι οι πολιτικοι για πανω απο ενα χρονο υποκρύπτουν .
ΔΕΙΤΕ..
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς KAI ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 120 ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΣΥΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΛΙΤΕς . Ο νόμος ειναι μαζιμας πλεον και ετσι .ΠΟΛΕΜΑΜΕ ME ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗς ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥς ΝΟΜΟΘΕΣΙΑς ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟς ΜΑς ΠΛΕΟΝκοινοποιηστε το συνεχως ετουτο μεχρι να αποχωρισουν τα κόμματα απο την περιοχη . .
ΚΑΘΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΙς ΣΚΟΥΡΙΕς ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ,, ΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕΝΩΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΑΤ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ , ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΕΠΙΤΕΙΘΟΝΤΩ ΝΑ ΗΤΑΝ (ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς ) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ .. ΑΛΛΑ , ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ 120 . …ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΤΟΥΤΟ στους Κατοικους που αντιστεκοντε και που ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥς ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟς ΤΙΜΗΝΤΩΝ …. ΟΜΩς, ΑΛΗΘΕΙΑ , οτι δια της σιωπης των και χωρις οι ιδιοι να το γνωρίζουν , οτι εχουν ηδη ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς ΣΥΝΕΠΩς ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗςΤΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΩΝ . ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΙς ΠΑΡΑΛΗΨΕΩς ΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ως ΕΧΘΡΟς ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .. ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΤΩΝ , ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗς ΙΕΡΗς ΔΗΛΩΣΕΩΣ . Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ . ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙς ΕΝ ΔΥΝ , ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ως ΕΧΘΡΟς ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΠΕς ΤΟΥς ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς.. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ .ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς και διαχωριζουμε τις θεσεις μας απο τους προδοτες που σιωπουν και που ειτε ενεργά ειτε παθητικά υποθαλπτουν και υποκρυπτουν την προδοσια .Ετούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου , ή κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}…_________……………………
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985..
35Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε
Αρέσει σε 35 άτομα.
Μπαλούση Μαρία Τι να περιμένεις από δημοτικούς συμβούλους που έχουν στη περιοχή, ως γλάστρες φυτεμένες της νέας τάξης πραγμάτων, που τις βάζουν ως νομικές συμβούλους παντού, ακόμα και σε θέματα προστασίας κακοποιημένων γυναικών, να ξεκοκαλιάζουν οικονομικά πονεμένες γυναίκες και να τις πουλάνε στο τέλος.
Κυριακή στις 5:30 μ.μ. · Μου αρέσει! · 3
Tasos Mastrogiannis ΒΗΜΑ 1) ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΕΝΥΜΕΡΩΝΟΝΤΑς ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥς ΤΟΥ Α Τ
ΒΗΜΑ 2) ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ( ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ)
…Δείτε περισσότερα
ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟΎΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗς ΜΑΣ
Ημερομηνία: ……………………….ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ…Δείτε περισσότερα
Από: Tasos Mastrogiannis
Κυριακή στις 7:31 μ.μ. · Μου αρέσει! · 3
ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Άσε να το κοινοποιήσουμε!
Κυριακή στις 10:27 μ.μ. από κινητό · Μου αρέσει! · 1
Tasos Mastrogiannis Δες εδω το αισχος που υποκρυπτεται απο ολους τους εξωκοινοβουλευτικους κρυπτοπροδοτες ,τους νυν 300 πολιτικους και απο τα κοματοσκυλάτων .
. ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς εκ των προτερων εγνωριζαν οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ι…Δείτε περισσότερα
Ηρακλειώτικο Στέκι: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ο Άρειος Πάγος δέχθηκε την παραπομπή για έσχατη προδοσία, όσων βουλε
irakliotikosteki.blogspot.com
o ρόλος του ψυχοπαθή με τα εκατομμύρια απο το χρηματιστήριο αποκαλύπτεται πλέον !!
Κυριακή στις 10:48 μ.μ. · Μου αρέσει! · 6
Patra Angel ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜ/ΣΩ Κ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ……ΤΥΧΑΙΟ ??? ΔΝ ΝΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ………!!!
Χθες στις 10:34 π.μ. · Μου αρέσει! · 2
Tasos Mastrogiannis νομιζουν οτι θα μας φυμωσουν αλλα δεν γνωριζουν οτι κανουν κακό του κεφαλιού τους .
Χθες στις 10:36 π.μ. · Μου αρέσει! · 1

Λογοφανής

logofanis100@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>