«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένα καλοκαίρι έλαμψε 18 μέρες μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Ήταν το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Σουληναρίου.

Με την πρωτοβουλία των νέων, με την πολύτιμη αγωνιστική πείρα των μεγαλύτερων και την ηθική συμπαράσταση όλων των διερχομένων, ανάψαμε την σπίθα που αύριο θα γίνει φωτιά για να
 κάψει τα μαύρα σύννεφα που έχουν σκεπάσει την χώρα μας.
Οι πολιτικές δυνάμεις και τα ντόπια ΜΜΕ απέτυχαν να καπελώσουν, να προβοκάρουν και να διασπάσουν τον αγώνα μας.
Ας είναι όλοι τους πιο προσεχτικοί πια.
Τα παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού έλαβαν τέλος.
Η συσπείρωση των αγροτών επιτεύχθηκε κάτω από την κοινή σημαία των δίκαιων αιτημάτων μας. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν όλα.
Τίθεται σε κίνδυνο η ελληνική αγροτική οικογένεια, τίθεται σε κίνδυνο η ίδια η βιολογική συνέχεια της ελληνικής εθνότητας.
-”Μπροστάρηδες θα είμαστε πάντα και όσοι πιστοί προσέλθετε”, απαντάμε στα πονηρά δημοσιεύματα του τύπου της επομένης μέρας από την συγκέντρωσή μας στην Καλαμάτα.
Με αφορμή αυτό, καλούμε επίσης και τους ίδιους τους δημοσιογράφους να παλέψουν στον δικό τους αγώνα για την ελευθερία του Τύπου, ‘ελευθερία’ η οποία ήταν ανύπαρκτη στις 18 μέρες του μπλόκου μας.
-Συνάδελφοι αγρότες, τα νέα μνημονιακά μέτρα, στέκονται μονό χάρη στο τεχνητό κλίμα μιας επερχόμενης ανάκαμψης. Όμως, οι επόμενοι μήνες θα είναι περίοδος παταγώδους διάψευσης των κυβερνητικών υποσχέσεων και των φιλικών σε αυτήν μέσων ενημέρωσης. Ακόμα και αυτοί που έχουν ‘αποκοιμηθεί’ από τα τηλεπικοινωνιακά μέσα, σε λίγο θα ξυπνήσουν  και θα στενάζουν κάτω από τα απανωτά χαράτσια, τους φόρους και τις αυξήσεις.
Σαφέστατα και θα μας βρούνε μπροστά τους, οι λιγοστοί μεγιστάνες με τους λακέδες τους. Σήμερα ήμασταν 100, αύριο χιλιάδες.
-Ας μας απαντήσουν, πόσο πληρώνουν το πετρέλαιο οι εφοπλιστές, πώς φορολογούνται  και τι ποσά επιδοτήσεων γεύονται οι ‘κύριοι’;
Ας μας πουν πόσο πωλείτε το λίπασμα στην Ισπανία ή στην γειτονική Βουλγαρία και τι κερδοσκοπικά όργια  παίζονται εις βάρος μας;
Ας μας απαντήσουν με ποιόν τρόπο η χρεοκοπημένη Πειραιώς αγόρασε σε μία νύχτα την Αγροτική  Τράπεζα; Ας πουν την αλήθεια για την νέα ΚΑΠ που έρχεται.
Ας μας απαντήσουν αν έως το τέλος του έτους δεν σχεδιάζουν να βάλουν φόρο στα χωράφια ανά στρέμμα; Πρώτα στους μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Είναι η γνωστή τακτική των τυράννων του ‘διαίρει και βασίλευε’. Και λίγο αργότερα σε όλα τα αγροτεμάχια της φτωχόμεσαίας αγροτιάς. Για την ανάπτυξη της χώρας. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η ανάπτυξη, απαλλάσσονται από την φορολογία τα σκάφη και οι πισίνες.
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η ανάπτυξη απαξίωσαν τους κρατικούς οργανισμούς με χίλιους δύο τρόπους με στόχο να κλείσουν ή να ιδιωτικοποιηθούν.
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η ανάπτυξη συνεργαστήκαμε με την ‘γνωστή’ γερμανική εταιρεία Siemens.
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η ανάπτυξη αγοράσαμε από τη Γερμανία 4 ελαττωματικά υποβρύχια που γέρνουν και αεροσκάφη F16 που είναι «τυφλά» .
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η ανάπτυξη η Ελλάδα απορρόφησε το 15% των εξαγωγών όπλων της Γερμανίας και το 12% της Γαλλίας, κατά την περίοδο 2006-2010.
Κάθε δάνειο που δίνουν στους τραπεζίτες -οι οποίοι με την σειρά τους δεν πρόκειται να τα χορηγήσουν πουθενά γιατί γνωρίζουν καλά πως με τέτοια ύφεση ποτέ δεν θα τα πάρουν πίσω- όμως  τα φορτώνουν στους έλληνες, στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους, επιστρέφει πάλι στους ίδιους τους δανειστές από την πίσω πόρτα.
Και ακόμα ας πουν αν δεν είναι αλήθεια πως η Ελλάδα εν καιρώ  κρίσης, είναι η χώρα με το υψηλότερο -μετά τις ΗΠΑ- ποσοστό του ΑΕΠ της υπέρ στρατιωτικών δαπανών για το ΝΑΤΟ «ΝΑΤΟ είναι αυτός ο οργανισμός που δεν γνωρίζει αν τα Ίμια είναι Ελληνικά»;
Αν είχε διατεθεί αυτός ο ‘πολεμικός φόρος’ στην πραγματική ελληνική οικονομία θα είχαν αποφευχθεί όλα τα χαράτσια, όλοι οι φόροι, όλες οι περικοπές και τα μνημόνια με τους τροικανούς θα είχαν πεταχτεί στον Καιάδα.
-Συνάδελφοι αγρότες αυτή η τρικέφαλη κυβερνητική σφίγγα, μόνο τα συμφέροντα του ελληνικού λαού δεν έχει στις σκέψεις της. Είναι εμφανές και βέβαιο πως υπακούουν στις εντολές των ‘γνωστών’ ξένων και ντόπιων αρπακτικών.
Συνάδελφοι αγρότες, να μη φοβηθούμε αυτό το καθεστώς να μη φοβηθούμε αυτήν την κυβέρνηση και την λαίλαπα των μέτρων τους. Είναι γίγαντες με πήλινα πόδια. Ξέρουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και του ελληνικού λαού είναι οργισμένη με την πολιτική τους.
Ξέρουν ότι η ανάκαμψη που έχουν υποσχεθεί θα αποδειχθεί πολύ σύντομα μια απάτη.
Στηρίζονται μόνο στην δική μας διστακτικότητα και στις διεφθαρμένες ηγεσίες του  συνδικαλιστικού  μας κινήματος.
Αυτό μην μας πτοεί και να μην μας φέρει σε υποχώρηση.
-Το μπλόκο μας έκανε την αρχή.
Από τις εκατοντάδες αγρότες που μας επισκέφτηκαν υπήρχαν πάρα πολλοί αξιόλογοι αγωνιστές με τίμιες διαθέσεις που τους χρειαζόμαστε και τους καλούμε άμεσα στην συντονιστική μας για την περεταίρω πορεία. Τίποτα δεν θα γίνει αν δεν πιστέψουμε στη δύναμή μας και δεν κινηθούμε εμείς οι ίδιοι.
Να οργανωθούμε και να αγωνιστούμε. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει, που να μας βγάζει από το βαθύ σκοτάδι, από τη φτώχεια και την κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου του λαού μας. Η Ιστορία μας, το αποδεικνύει. Είναι ο μόνος δρόμος, που θα μας ανοίξει νέες ελπιδοφόρες προοπτικές. Το μέλλον το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας, το κρατάμε στα χέρια μας. Να μην λείψει κανείς.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ-ΜΠΛΟΚΟΥ ΣΟΥΛΗΝΑΡΙΟΥ
<<  .Γι’ αυτά και γι’ άλλα, καλώ το Νέο Ελληνικό Πνεύμα να συνεργαστεί μαζί μου στο γκρέμισμα των Ψεύτικων Ειδώλων που κυριαρχούν, χάρη στην εγκληματική μας νωχέλεια κι αδιαφορία, κι αντιπροσωπεύουν στην Ευρώπη τη Διανοητική μας Παραγωγή, εμποδίζοντας έτσι το Ξεφανέρωμα των Γνήσιων Ελληνικών Ζωτικών Δυνάμεων.
Καλώ τους Νέους, που βράζει μέσα τους το αίμα, κι είναι καλεσμένοι γι’ αυριανούς θριάμβους, να συντρίψουμε τα είδωλα και να μπούμε εμείς μπροστά.
Να ρίξουμε ότι ξέρουμε για ψεύτικο και για πλαστό, να σεβαστούμε μοναχά ότι στέκεται Ιερό και ότι καθοσίωσεν η Αγνή Έμπνευση.
Σας περιμένω.  -Ν. Λαπαθιώτη – >>
Ηλίας Δαρσακλής ili442009@hotmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>