«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για τα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας Εμμεση κατάθεση συντεταγμένων για Καστελλόριζο

Ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ

Της Δωρας Αντωνιου
Σε μία αποφασιστική κίνηση κατοχύρωσης της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων έναντι των τουρκικών αμφισβητήσεων προέβη η Αθήνα, καταθέτοντας στον ΟΗΕ, διά της διπλωματικής οδού, ρηματική διακοίνωση, με την οποία κοινοποιεί στον Οργανισμό και κατ’ επέκταση στη διεθνή κοινότητα τις θέσεις της όσον αφορά την έκταση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Είναι η πρώτη φορά που η Αθήνα, απαντώντας στις μονομερείς κινήσεις αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας της Αγκυρας, φθάνει μέχρι τον ΟΗΕ και, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα για την κατοχύρωση της εθνικής κυριαρχίας σε μία περίοδο κατά την οποία, εξαιτίας και των εξελίξεων όσον αφορά τις έρευνες για κοιτάσματα υδρογονανθράκων, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα όλες οι κινήσεις που θα κρίνουν την τελική οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου.
Η κατάθεση της ρηματικής διακοίνωσης στην έδρα του ΟΗΕ έγινε προχθές, μετά οδηγίες του κ. Δ. Αβραμόπουλου και συνδυάστηκε με τη μετάβασή του στη Ν. Υόρκη και τη συνάντηση, χθες, με τον γ.γ. του Οργανισμού, Μπαν Κι Μουν. Πρόκειται για έμμεση κατάθεση συντεταγμένων των ορίων της υφαλοκρηπίδας σε εκτεταμένη περιοχή νοτίως της Ρόδου, της Καρπάθου και του Καστελλόριζου. Για την περιοχή είχε δημοσιευθεί στις 27/4/12 στην τουρκική εφημερίδα της κυβερνήσεως απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της Τουρκίας, με την οποία δινόταν άδεια ερευνών για κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην κρατική εταιρεία πετρελαίου (ΤΡΑΟ) σε οικόπεδα που παραβίαζαν τα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Η Αθήνα είχε αντιδράσει σε διμερές επίπεδο αρχικά, με διάβημα και κοινοποίηση των θέσεών της στο τουρκικό ΥΠΕΞ και σε δεύτερο επίπεδο ενημερώνοντας Ε.Ε. και ΝΑΤΟ. Τώρα, σε συνέχεια της κοινοποίησης των θέσεών της για τα εξωτερικά όρια των θαλασσίων ζωνών τον περασμένο Μάιο στον ΟΗΕ, ενημερώνει τον διεθνή οργανισμό ότι σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και την αναθεωρημένη εθνική νομοθεσία που ενσωμάτωσε τις πρόνοιές του, ελλείψει οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών, ως όριο νοείται η μέση γραμμή των αντικείμενων ακτών. Η ρηματική διακοίνωση θα δημοσιευθεί στο Law of the Sea Bulletin, και θα καταστεί επίσημο έγγραφο του ΟΗΕ, αποτελώντας ισχυρό ανάχωμα στην προσπάθεια της Τουρκίας να δημιουργήσει τετελεσμένα με τις μονομερείς αμφισβητήσεις της.
Ο κ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον κ. Μπαν, τόνισε ότι η Αθήνα προχώρησε στη ρηματική διακοίνωση «προκειμένου να κατοχυρωθούν τα δικαιώματά μας που απορρέουν από το εθιμικό αλλά και από το συμβατικό δίκαιο της θάλασσας. Οτι δηλαδή τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα και ότι οι περιοχές στις οποίες η Τουρκία παραχώρησε τις έρευνες, εμπίπτουν στις περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας» και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα επιθυμεί τη φιλία και τη συνεργασία με την Τουρκία, αλλά μέσα από σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη διεθνή νομιμότητα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ζητήματα που άπτονται κυριαρχικών δικαιωμάτων και εκμετάλλευσης πλουτοπαραγωγικών πηγών.
http://news.kathimerini.gr/
Μοιραστείτε το!

1 comment to Για τα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας Εμμεση κατάθεση συντεταγμένων για Καστελλόριζο

  • ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ…..
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ S O S ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
    ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ
    ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ .
    ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

    ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΕΞΗΣ .
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΥΨΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ

    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ.

    SOS Καστελόριζο!!! SOS Καστελόριζο!!! ΜΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΫΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ! SOS Καστελόριζο!!! Από τον Καθηγητή του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη Καλούμε όλους τους Έλληνες, Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια
    κάρτα ή επιστολή στο Καστελόριζο.
    ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ: Δημαρχείο ή Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
    Μεγίστη,
    851 11 ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ
    ΣΤΟΧΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΜΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΫΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΛΛΑ. Επιμένουμε να σταλεί ταχυδρομικώς, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματα φυσικά (και όχι ηλεκτρονικά) στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας χωρίς το οποίο Ελλάδα και Κύπρος δεν θα μπορέσουν να οριοθετήσουν την Αποκλειστική Οικονομική τους Ζώνη. κι αυτό οφείλεται στις δυνατότητες που μάς παρέχει η ευλογία της ύπαρξης του Καστελλόριζου. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!……… Καλούνται επίσης οι Ομογενείς και οι φοιτητές μας να στείλουν κάρτα από όλες τις γωνιές του πλανήτη, προς:
    Megisti Municipality or Elementary School
    Megisti,
    GR-851 11 KASTELLORIZO
    GREECE
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ πηγη kyklwpas.blogspot.gr Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://www.ypernoisis.gr/index.php/component/content/article/36-ypernoisis-news/1579-sos-kastelorizo-apo-ton-kathigiti-tou-emp-evripidi-bili ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!……… ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ S O S ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
    ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ
    ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ .
    ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

    ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΕΞΗΣ .
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΥΨΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ

    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ.

    SOS Καστελόριζο!!! SOS Καστελόριζο!!! ΜΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΫΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ! SOS Καστελόριζο!!! Από τον Καθηγητή του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη Καλούμε όλους τους Έλληνες, Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια
    κάρτα ή επιστολή στο Καστελόριζο.
    ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ: Δημαρχείο ή Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
    Μεγίστη,
    851 11 ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ
    ΣΤΟΧΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΜΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΫΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΛΛΑ. Επιμένουμε να σταλεί ταχυδρομικώς, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματα φυσικά (και όχι ηλεκτρονικά) στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας χωρίς το οποίο Ελλάδα και Κύπρος δεν θα μπορέσουν να οριοθετήσουν την Αποκλειστική Οικονομική τους Ζώνη. κι αυτό οφείλεται στις δυνατότητες που μάς παρέχει η ευλογία της ύπαρξης του Καστελλόριζου. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!……… Καλούνται επίσης οι Ομογενείς και οι φοιτητές μας να στείλουν κάρτα από όλες τις γωνιές του πλανήτη, προς:
    Megisti Municipality or Elementary School
    Megisti,
    GR-851 11 KASTELLORIZO
    GREECE
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ πηγη kyklwpas.blogspot.gr Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://www.ypernoisis.gr/index.php/component/content/article/36-ypernoisis-news/1579-sos-kastelorizo-apo-ton-kathigiti-tou-emp-evripidi-bili ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!……… ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>