«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες Εθνικιστές ήταν και θα παραμείνουν εχθροί κάθε ναζιστή και γερμανού εθνικιστή…

http://1.bp.blogspot.com/-EseWqnynJPQ/USSigsf7zrI/AAAAAAAB45U/tVx0YwTM5oo/s1600/32.jpg

“Είστε ήδη μέλη ενός μεγάλου Ράιχ που προετοιμάζεται να επανοργανώσει την Ευρώπη , γκρεμίζοντας τα σύνορα που χωρίζουν ακόμη τους Ευρωπαϊκούς λαούς”.
“Είμαι πεπεισμένος ότι σε 50 χρόνια ο κόσμος δεν θα σκέπτεται πλέον με όρους χωρών !” ΔΡ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ
Τα λόγια αυτά του ναζιστή υπουργού προπαγάνδας Δρ Γιοζεφ Γκαίμπελς έχουν μέσα τους κάτι πολύ γνώριμο.
Συνοψίζουν σε λίγα μόνο λόγια την πολιτική που θα ακλουθούσαν τότε οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές αν κυριαρχούσαν στην Ευρώπη μετά τον Β ΠΠ. Την ίδια ακριβώς πολιτική, αν και κομμουνίστρια,
εφαρμόζει και τώρα η φράου Μέρκελ που συνεχίζει το έργο του Αδόλφου Χίτλερ ακλουθώντας πιστά κάθε βήμα του. Μιλούσαν για την λευκή άρια φυλή και προκάλεσαν εκατόμβες θυμάτων σε όλη την Ευρώπη με τις μεραρχίες παντζερ με τα SS και με τα Stukas. Δολοφόνησαν χιλιάδες Έλληνες που πολεμούσαν για την ανεξαρτησία της πατρίδας τους και έκαψαν χωριά ολόκληρα σε αντίποινα για
αυτές τις πράξεις. Τα ίδια με αυτούς αλλά με άλλη μάσκα κάνει και η σημερινή κυβέρνηση της Γερμανίας χρησιμοποιώντας στην θέση των παλιών όπλων της μνημόνια, στρατιές λαθρομεταναστών και έχει συνεργάτες όπως και τότε μια κυβέρνηση δοσίλογων.
Οι Έλληνες Εθνικιστές ήταν και θα είναι πάντα ο ανθός αυτής της τιμημένης γης, είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για κάθε κομμάτι αυτής αρκεί να έρθει εκείνη η ώρα. Ήταν και θα είναι εχθροί όλων όσων ποτέ επιβουλεύτηκαν το κακό της πατρίδας μας. Είναι εχθροί των Ιταλών φασιστών, των ναζί γερμανών
και κάθε γερμανού εθνικιστή που ο παππούς του είχε εγκληματήσει εις βάρος μας αλλά και όσων ανά τον κόσμο δηλώνουν εθνικοσοσιαλιστές – ναζιστές άλλωστε και ο ίδιος ο Γκαίμπελς δήλωνε ότι “ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι προϊόν προς εξαγωγή”.
Οι Γερμανοί μια φυλή βαρβάρων που ακόμα και ο Ιούλιος Καίσαρας στα απομνημονεύματα του εντυπωσιασμένος από την βαρβαρότητα και τον υπανθρωπισμό τους και συγκρίνοντας τους με τους νουμίδιους, μια φυλή νομάδων στην Αφρική. Αποκαλεί τους δεύτερους Έλληνες σε θέμα πολιτισμού.
Αυτοί λοιπόν που κατάκλεψαν κάθε τι Ελληνικό και διατυμπάνιζαν ότι αυτοί που κατοικούσαν τότε στην Ελλάδα δεν ήταν γνήσιοι απόγονοι των Ελλήνων αλλά πήραν την απάντηση που τους άρμοζε και ανάγκασε τον Αδόλφο Χίτλερ σε ομιλία του στις 10/5/1941 να πει: Χάριν της ιστορικής αληθείας οφείλω να διαπιστώσω ότι μόνον οι Έλληνες, εξ όλων των αντιπάλων οι οποίοι με αντιμετώπισαν, πολέμησαν με παράτολμο θάρρος και ύψιστη περιφρόνηση προς τον θάνατο…. Αυτοί λοιπόν οι βάρβαροι αποτελούμενοι από ένα συνονθύλευμα θεωριών και προσμίξεων φυλών και οι απόγονοι τους που δηλώνουν εθνικιστές θα πρέπει να έχουν καλά στο μυαλό τους ότι σε αυτό το κομμάτι γης που ο
Θεός ευλόγησε αιώνες πριν, οι κάτοικοι του οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αυτοί που έμαθαν αυτών και τους προγόνους τους τι θα πει πολιτισμός.
Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα πρώτοι να έχουν αυτόν τον τίτλο γιατί δια μέσου των αιώνων η φυλή μας πρώτη αντιλήφτηκε την έννοια
του Έθνους, του αίματος και της φυλετικής συνέχειας.
Είναι φανερό λοιπόν ότι στις μέρες που ζούμε κάθε σχέση με αυτούς ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία, κάθε διάλογος με αυτούς σαν δήλωση υποτέλειας και κάθε στιγμή δίπλα τους πιθανό σύμπτωμα μολυσματικής νόσου.
Είμαστε και θα παραμείνουμε Έλληνες Εθνικιστές καθώς εμείς μπορούμε με τιμή να φέρουμε αυτόν το τίτλο, πιστοί στα λόγια των προγόνων μας και ορκισμένοι να συνεχίσουμε το έργο τους.
Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερο εστίν η
Πατρὶς και σεμνότερο και αγιότερο και εν μείζον μοίρα και παρά θεοίς και
παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.
Μαύρος Καβαλάρης
Σχόλιο ELNEWS: ΌσοΝ αφορά τη Χρυσή Αυγή, ο αρχηγός της έχει δηλώσει επίσημα ότι κίνημα της Χρυσής Αυγής αφορά Έλληνες Εθνικιστές… Ότι δεν έχει καμία σχέση με ξένες ιδεολογίες και ότι αν χρειαζόταν περήφανα και πάλι θα πολεμούσε τους ναζί και τους φασίστες.
 ELNEWS – HELLENIC PRIDE
Μοιραστείτε το!

2 comments to Οι Έλληνες Εθνικιστές ήταν και θα παραμείνουν εχθροί κάθε ναζιστή και γερμανού εθνικιστή…

  • παναγιωτης

    στα 58 μου εγινα χρυσαυγιτης επειδη
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…………….

    ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    • Και τι κάνουμε Παναγιώτη; Οι προδότες εχθές το βράδυ ψήφισαν να παίρνουν το δικό σου σπίτι είτε είσαι άνεργος, είτε άρρωστος, είτε πεινάνε τα παιδιά σου και των υπουργών και τον βουλευτών απαγορεύεται!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>