«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πόσο μακρυά είναι η φαντασία από την πραγματικότητα;;;

Σειρά ανακοινώσεων σε ανυποψίαστο χρόνο έβλεπαν την δημοσιότητα που έλεγαν θα στείλουμε έναν πύραυλο να εκραγεί επάνω στον αστεροειδή ή μετεωρίτη,  ή να τον κτυπήσουμε να αλλάξει πορεία, αλλά φοβόμαστε μήπως πετύχουμε αντίθετο αποτέλεσμα και έρθει κατά πάνω μας κ.α!
Δεν θα παρουσιάσω όλη την επιστημονική φρασεολογία που ένα χρόνο χρησιμοποιούσαν οι διάφοροι επιστήμονες και που τώρα έρχεται και δένει σε γεγονός!
Ακόμα υπάρχουν λεπτά σημεία όπως γιατί πέφτει στην Ρωσία,  φταίει το μαγνητικό πεδίο;
Μήπως αυτό ήταν ένα πείραμα δοκιμαστικό για κάτι πολύ μεγαλύτερο που έχουν εντοπίσει ότι θα απειλήσει την γη στο άμεσο μέλλον;
Όπως και να έχει το πράγμα μέχρι εδώ καλά κάνουν και δεν ενημερώνουν τους λαούς γιατί μόνο φρίκη μπορεί να υπάρξει από την αντίδραση του κόσμου που δεν έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωστά από την υπεύθυνη πολιτεία μέσα από την παιδεία πώς να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Όμως αν πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο και τρομερό που έχουν εντοπίσει ότι έρχεται στο μέλλον καλά θα κάνουν να σταματήσουν τους πολέμους και να ασχοληθούν με τον άνθρωπο και να τον προετοιμάσουν για να μπορέσει να επιβιώσει σε συνθήκες άγνωστες από ένα ολέθριο κτύπημα.
Πριν από έναν αιώνα, στις 30 Ιουνίου 1908, σημειώθηκε η τελευταία μεγάλη γνωστή καταστροφή από πτώση μετεωρίτη στη Γη, και πάλι στη Ρωσία στη Σιβηρία.  Ήταν κοντά στο ποτάμι Τουνγκούσκα, στην περιοχή που σήμερα είναι γνωστή ως Κρασνογιάρσκ Κράι.
Πάντως δεν πείθουν ότι είναι σύμπτωση και ότι δεν είχαν δει τα κομμάτια! Και το άλλο σε μέγεθος γηπέδου πέρασε ξυστά ακριβός τον ίδιο χρόνο και δεν τα είχαν δει με την δικαιολογία ότι τα όργανα των παρατηρητηρίων δεν βλέπουν μικρότερα κομμάτια, αυτό είναι ένα χονδροειδές ψέμα!
Ίσως στο παρελθών να έχει χτυπηθεί η γη ξανά,  με αποτέλεσμα τους παγετώνες;;; Ας αφήσει ο άνθρωπος τα μίση και τους πολέμους και ας ασχοληθεί με το να ζει σε ηρεμία αναπτύσσοντας μεγαλύτερη επιστημονική επαφή και γνώση για το σύμπαν, για να μπορέσει στο μέλλον να αναπτύξει τις γνώσεις και τα εφόδια να αντιμετωπίσει τέτοιο καταστροφικό ενδεχόμενο.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά με το θέμα που δείχνει ότι είμαι πολύ κοντά με την άποψη που εξέφρασα παραπάνω!

Περιμένοντας
να μας πέσει
ο μετεωρίτης
  Μ ία ημέρα μετά την καταστροφική σύγκρουση του μετεωρίτη στα Ουράλια, ρώσοι επιστήμονες προσπαθούν να διαβεβαιώσουν τους τρομοκρατημένους κατοίκους της περιοχής ότι παρόμοιο φαινόμενο, δύσκολα θα επαναληφθεί… σύντομα (!)
Ωστόσο πολλοί ρώσοι αστρονόμοι διστάζουν να κάνουν ακριβείς προβλέψεις, επειδή όπως υποστηρίζουν «η άγνοια στο ζήτημα των μετωριτών είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από τη γνώση».
Είναι πάρα πολλοί οι ρώσοι επιστήμονες που πλέον υποστηρίζουν σθεναρά, πως θα πρέπει να  βομβαρδιστεί ο αστεροειδής Άποφις, παρά να βασιστούν σε υπολογισμούς που υπολογίζουν ότι «μάλλον δεν θα συγκρουσθεί με τη Γη».
Πάντως, το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, δεν αναμένει άλλη πτώση μετεωριτών στα Ουράλια, παρά τις επιφυλάξεις που εκφράζονται από τα ρωσικά Μέσα.
Παρόλο που με το πέρασμά του χτες, ο αστεροειδής 2012 DA 14, πέρασε πολύ κοντά μεν, αλλά χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις για τον πλανήτη μας, ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ιντερφάξ εξέφρασε την ανάγκη πως «ήρθε η ώρα να εμποδίζουμε εξωγήινα αντικείμενα να πλησιάζουν κοντά, με κίνδυνο να πέσουν στη Γη». Είπε ακόμα πως έχει επανειλημμένα διατυπώσει την άποψη πως «θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα διεθνές σύστημα πρόωρης προειδοποίησης για αντικείμενα που πλησιάζουν επικίνδυνα την γήινη ατμόσφαιρα». Αυτό είχε προτείνει  και σε διάσκεψη του ΝΑΤΟ, πέρυσι.
«Έτσι τα υπάρχοντα πυραυλικά συστήματα  θα πρέπει να τροποποιηθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν όταν χρειαστεί, εναντίον «βαλλιστικών στόχων στο κοντινό με τη Γη διάστημα» –είπε ακόμα για να προσθέσει: «Αυτή τη στιγμή ούτε εμείς, ούτε οι Αμερικανοί διαθέτουμε παρόμοια τεχνολογία ώστε να χρησιμοποιηθεί για την καταστροφή μετεωριτών ή αστεροειδών που πλησιάζουν τη Γη».
«Αν οι χώρες επιθυμούν να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα, απαιτείται να συνεργασθούν, αντί να αποθηκεύουν στρατιωτικό υλικό που έχει στόχο αντί την εξασφάλιση του πλανήτη  μας την καταστροφή του» είπε ο Ρογκόζιν.
Η Ρωσία και οι άλλες ισχυρές χώρες, διαθέτουν μέσα στο διάστημα για να παρακολουθούν κινήσεις αστεροειδών αλλά δεν είναι σε θέση να αποτρέπου επικίνδυνα «σκουπίδια» του διαστήματος να πέσουν στη Γη.
Εκτός από τον Απόφιδα, άλλοι δύο αστεροειδείς αποτελούν απειλή για τη Γη υποστηρίζει το ινστιτούτο «Ρωσκόσμος» που παρακολουθεί τους κινδύνους από το διάστημα. Επιστήμονες του «Ρωσκόσμος», θα ταξιδέψουν στην Αριζόνα των ΗΠΑ, τον Απρίλιο του 2013 για να παρακολουθήσουν διεθνές συνέδριο για την «πλανητική άμυνα». Σ’ αυτό θα εξεταστούν τρόποι αποτροπής παρόμοιων διαστημικών ενδεχόμενων κινδύνων.
Προς το παρόν οι αστρονόμοι δεν διαθέτουν στοιχεία για το μέγεθος και την ακριβή τροχιά της πτήσης των 90% των αντικειμένων από το διάστημα, που ενδεχομένως αν απειλούν με πρόσκρουση στη Γη., υποστηρίζει ο Όλεγκ Μαλκόφ, επικεφαλής του Ινστιτούτου Αστρονομίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.
«Δυστυχώς, μας περιστοιχίζουν πάρα πολλά παρόμοια αντικείμενα, τα οποία αποκαλούμε «αστεροειδή» στο ηλιακό μας σύστημα», λέει ακόμα.  Από αυτά τα αντικείμενα, ελάχιστα είναι μεγάλα, ενώ αναρίθμητα είναι τα μικρότερα που είναι και πιο επικίνδυνα. Επειδή  γνωρίζουμε τη συμπεριφορά, μόνο του 10% από αυτά. Διότι είναι σκοτεινά, λόγω μεγέθους και δεν απορροφούν μεγάλη ποσότητα ηλιακού φωτός, ώστε να επισημανθούν έγκαιρα».
http://www.styx.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>