«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι σημερινοί πνευματικοί και πρυτάνεις και τα εγκληματικά εκτρώματα τους! Προδότες εγκληματίες της ελληνικής γλώσσας!

Ας το στέλνουμε ξανά και ξανά, μήπως και προλάβουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ι αλίθια ίνε ότι πράγματι θα απλοπιιθί ι γλόσα κε θα δεν θα χριάζετε να ταλεπορούντε τα πεδιά μασ με τιν εκμάθισι τις γραματικίσ.

Εξάλου, ίνε κε πιο ορέα ι ικόνα τις απλοπιιμένισ γλόσασ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.
Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.
Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως τροφή για σκέψη’ τα εξής:
1… Να καταργηθούν τα γράμματα ‘η’ και ‘υ’ και να αντικατασταθούν από το γράμμα ‘ι’.
2… Να καταργηθεί το γράμμα ‘ω’ και να αντικατασταθεί από το γράμμα ‘ο’.
3… Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούν ως εξής:
αι’—> ‘ε’, ‘ει’—>’ι’, ‘οι—>ι’, ‘υι’—>ι’, ‘αυ’—>’αβ’, ‘ευ’—>’εβ’
4… Να καταργηθεί η χρήση του ‘γγ’ και να αντικατασταθεί από το ‘γκ’
5… α καταργηθεί το τελικό γράμμα ‘ς’ και να αντικατασταθεί από το γράμμα ‘σ’.
Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα(α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ, λ, μ, ν ,ξ , ο ,π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το ‘ου’)…
Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες μορφές δυσλεξίας’.
Προωθήστε το mail αυτό για την ενημέρωση του κόσμου για τη νέα αυτή και δόλια ανθελληνική επίθεση, με το πρόσχημα δήθεν του εκσυγχρονισμού της (ήδη επικίνδυνα ρημαγμένης τα τελευταία χρόνια) γλώσσας μας!
Θα ήθελα να προσθέσω και τα εξής:
Ας τολμήσει κάποιος ξένος να προτείνει σε Γάλλο να εξαλείψει τους τρεις τόνους, ή να γράψει το beaucoup – bocou, ή το couteau – couto.
Aς τολμήσει να προτείνει σε ένα Άγγλο να γράψει αντί thought -thot, αντί wrought – rot, ή
σε ένα Γερμανό να γράψει αντί Gemutsbeschaffenheit -Gemutsbesafenheit , ή αντί Erbschleicher – Erbsleiher
και θα δούμε τι θα γίνει!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

2 comments to Οι σημερινοί πνευματικοί και πρυτάνεις και τα εγκληματικά εκτρώματα τους! Προδότες εγκληματίες της ελληνικής γλώσσας!

  • ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,,ΕΝΑ ΒΙΟΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΚΑΙ ΦΑΛΤΣΟ ΣΚΟΠΟ,,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ..ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ,,ΟΠΟΙΟ ΛΑΟ,, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΡΟ- ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,,, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΗΚΕ ,,,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,,ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΛΗΝΕΣ,,,ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ,ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ- ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ,,ΙΝΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΙΝΚΑΣ??????ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ,,ΒΡΕΣΤΟ ΚΙΕΣΥ….ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑ Ι ΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΙΖΕΣ–ΟΡΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ–ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ]] ….ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ””ΕΔΩ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ,,ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ,ΟΥΤΕ ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ””’Ο ΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙΤΗΣ ΠΥΡΑΣ..[[ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 10.000 Π.Χ …..ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ,,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…….ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ,,ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ..ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ,,,ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ [[[ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ] ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΑΝ ,,ΕΔΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ,,ΠΑΡΑΚΜΗ,,,ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ…….ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ Κ Σ….

  • ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    ΧΙΛΙΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ,,,,Η ΠΥΡΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΥΡΡΑ,,,ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ……Κ …Σ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>