«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΕΓΡΑΨΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ

Οι παγκοσμιοποιητές, ληστές της ανθρωπότητας, μας εξοντώνουν άθλια μέσω σκληρής λιτότητας.

Μα  όλοι καταλαβαίνουμε πως το αίτιο της κρίσης, δεν είναι οικονομικό, δεν είναι τέτοιας φύσης.

Για να ερευνήσουμε βαθειά, χρειάζεται αγώνας, γιαυτό ας γίνει ανάλυση, της εμφανούς εικόνας.

Και η εικόνα η εμφανής, σαν κύρια αιτία, προβάλλει ολοκάθαρα την αναξιοκρατία.

Γιατί πως είναι δυνατόν, αυτοί που δεν προσφέρουν, και που στην πλήρη διάλυση και μόνο συνεισφέρουν, να έχουν εισοδήματα ανυπολόγιστου ύψους, σαν δήθεν ανταπόδοση της προσφοράς και του ήθους.

Δυο λέξεις άγνωστες γι΄αυτούς, αφού γνωρίζουν μόνο, πώς να πλουτίζουν άνομα απ΄του λαού τον πόνο.

Γιατί πως είναι δυνατόν τα δύσκολα να φτιάξουν, σαν δυο γαϊδάρων άχυρα δεν ξέρουν να μοιράσουν;

Και όταν μόχθο και δουλειά δεν έχουν δοκιμάσει, με τί προσόντα τον λαό, έχουν καταδικάσει;

Αυτόν τον ήρωα λαό, που πάνε να εξοντώσουν, κι΄ αναίσχυντα υποκρίνονται πως θέλουν να τον σώσουν.

Και αφού δεινό δεν άφησαν που να μην μας φορτώσουν, γιατί δεν λένε από τί παλαίβουν να μας σώσουν;

Πολιτικοί, δικαστικοί και δημοσιογράφοι, και όσους με μαύρα γράμματα η ιστορία γράφει, αυτοί  που το αισχρό σύστημα ανάσχυντα στηρίζουν, άσπλαχνα μας ποδοπατούν και μας εξαφανίζουν, δεν   σκέπτονται αν κάποτε σηκώσουμε κεφάλι, πού θα κρυφτούν απ΄την οργή του κόσμου τη μεγάλη;

Κι΄αφού δεν ξέρουν τί θα πει Θεός και θεία δίκη,  πώς θα γλυτώσουν την λαϊκή οργή και καταδίκη;

Ας προβληματισθούν λοιπόν, έστω και αργά πια τώρα, λίγο πριν έρθει και γιαυτούς η τελευταία ώρα, γιατί αυτός που υπηρετούν κι΄ελπίζουν να τους σώσει, απέναντι στον δίκαιο κριτή, θα μαρμαρώσει, και θ΄απομείνουν μόνοι τους, απέναντι σε κείνους, που τόσα χρόνια βίαζαν, με ευαισθησία κτήνους.

 Γιατί με όλες τις γνώσεις τους, με όλη τους την διάνοια, δεν έμαθαν εν άδη πως, ουκ έστι πια μετάνοια.

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ

 johnboyias@yahoo.gr
Dimitrios N. Adamopoulos  makrinitsa@hotmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>