«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η παραίτηση του πάπα είναι μέσα στα σχέδια της παν-θρησκείας παγκόσμιο-ποιημένης πολιτικό-θρησκευτικής παγκόσμιας δικτατορίας!

Διάβασα την παρακάτω ανάλυση  του κύριου Γρυπαίου και άλλων βαρύγδουπων αναλύσεων και τσιτώθηκαν τα νεύρα μου με την τεράστια υποκρισία που δέρνει τον άνθρωπο, για την παραίτηση του πάπα και βλέπω ότι κάνουμε μισές αναλύσεις και όπως βολεύει τον καθένα!

Το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανε ο άνθρωπος είναι ότι απέρριψαν την αλήθεια που μας έδωσε  η αρχαία ελληνική γραμματεία!

 Η αληθινή θρησκεία και ο θεός είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, το καλό και το κακό συνυπάρχουν μέσα στον άνθρωπο.  Το καλό στον άνθρωπο είναι για την πρόοδο, για την απόκτηση της γνώσης του σύμπαντος(το στολίδι, το διαμάντι, το σύμπαν!)! Και το κακό που δεν είναι αυτό όπως το παρουσιάζουν, είναι  για την άμυνα του, για την προστασία του ανθρώπου από διάφορες κακές επιλογές! Ο θεός και διάολος είναι μέσα στον άνθρωπο, αυτό είχαν καταφέρει οι Έλληνες να τιθασεύσουν τον κακό εαυτό τους αναδεικνύοντας τον καλό , τον γιατρό, τον επιστήμονα, τον φιλόσοφο, τον άνθρωπο, την αγάπη,  φυλακίζοντας τον κακό  εαυτό του ανθρώπου πίσω από τα κάγκελα της γνώσης και της αγάπης! Σήμερα προς τι τα κροκοδείλια δάκρυα και οι παχιές αναλύσεις για την φρίκη που εμείς σχεδιάσαμε για να ικανοποιήσουμε τα βρόμικα βίτσια μερικών ανώμαλων ερπετών δίποδων για εξουσία και ανώμαλες απολαύσεις;

 Οι θρησκείες και η εξουσία είναι ένα δίκοπο μαχαίρι από όπου και να το πιάσεις  θα κοπής! Από την μια  λάμα είναι η θρησκεία και από την άλλη η εξουσία και ανάλογα όπως τους συμφέρει χρησιμοποιούν το δίκοπο μαχαίρι!

Παραβλέπουμε προκλητικά τις φανερές και κρυφές συναντήσεις των αρχηγών των διαφόρων θρησκειών τα τρία τελευταία χρόνια για την οργάνωση της παγκόσμιας θρησκευτικής δικτατορίας με αποτέλεσμα την παραίτηση του πάπα!!!

Παραβλέπουμε προκλητικά και ψεύτικα τι ρόλο έπαιξαν και παίζουν οι θρησκείες;

Από πού να ξεκινήσουμε και που να σταματήσουμε την φρίκη που δημιούργησαν οι θρησκείες! Να πιάσουμε την γενοκτονία των Ελλήνων από τους Χριστιανούς ορθόδοξους, καθολικούς, σταυροφορίες, ποτάμια αίμα με το σταυρό στο χέρι, μεσαίωνας με το σταυρό το χέρι έκαιγε, θανάτωνε, εξαφάνιζε οτιδήποτε έλεγε την αλήθεια και την πρόοδο, Ιεραπόστολοι στην πολυβασανισμένη Αφρική, πράκτορες των εκάστοτε παγκόσμιων δυναστών, πλασιέδες των δοκιμών όλων των πειραματικών εμβολίων! Ακόμα και αυτή την στιγμή αυτοί που κατηγορούνται για αντίχριστοι, του κώλου τα εννιάμερα, είναι δικό τους δημιούργημα για την επικράτηση ενός συστήματος διακυβέρνησης της ανθρωπότητας από μια απάνθρωπη στυγνή εγκληματική δικτατορία!

Αγαπητέ κύριε Γρυπαίε λες ψεύτικες αλήθειες, ή λες τις μισές και κρύβεις τις ποιο βρόμικες ιστορικά και διαχρονικά αλήθειες που μας έφεραν εδώ στο φρικτό σήμερα, ή δεν γνωρίζεις!

Καθολικός, μουσουλμάνος, Ισλάμ, ο θεός με τις πολλές μάσκες ανάλογα σε ποιο θέατρο θα παίξουν! Όλοι αυτοί οι θεοί σου λένε… πρόβατο πίστευε και μη ερεύνα! Τα έξυπνα θρησκευτικά λαμόγια στο όνομα του δικού τους θεού δικάζουν και σκοτώνουν και συγχωρούν όπως και όποιους τους προσκυνούν,  όσα εγκλήματα και αν έχουν κάνει!

Άμα κάνεις εσύ το μεγάλο έγκλημα να τους κρίνεις, να τους φανερώσεις σε αφορίζουν και τα υπόλοιπα ζώα σε αποφεύγουν λες και έχεις λέπρα!

Η παραίτηση του πάπα είναι μέσα στα σχέδια της παν-θρησκείας παγκόσμιο-ποιημένης πολιτικό-θρησκευτικής παγκόσμιας δικτατορίας! Όλα τα άλλα είναι αναλύσεις κουραφέξαλα για να ταΐσουν τα δίποδα πρόβατα που ακόμα περπατούν στα τέσσερα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

…………………………………

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Η  ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ & ΠΤΩΣΗ  ΤΟΥ  ΠΑΠΑ

Ο διεθνής αφελής λαός πιστεύει ότι ο Πάπας Βενέδικτος, παραιτήθηκε για λόγους υγείας, και λόγω γήρατος. Όμως η αλήθεια είναι άλλη, όπως δεν εγράφη.
Εκτός από τα διάφορα σκάνδαλα στη Καθολική εκκλησία, στα οποία δεν θα υπεισέλθουμε, αφού αυτά είναι κοινό γεγονός, και παρατηρούνται σε όλες τις εκκλησίες, σε όλα τα κράτη, αλλά και στη διεθνή κοινωνία, η πραγματική αιτία της παραίτησης είναι άλλη, αυτήν που επιμελώς μας κρύβουν οι παράγοντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με τα κατά τόπους πιόνια και μαριονέτες αυτής.

Τα αίτια της παραίτησης δεν είναι ούτε το γήρας, ούτε η υγεία, ούτε τα πάσης φύσεως σκάνδαλα, τα οποία άλλωστε είναι ανθρώπινες αδυναμίες και αμαρτίες.
Ο Λαός λέει, «Ο Αετός πεθαίνει στον αέρα», και ο Πάπας στο θρόνο του, όσο γέρος ή ασθενής και αν είναι. Υπάρχει κονγκλάβιο Καρδιναλίων που τον αναπληροί στα διοικητικά του καθήκοντα.
Ο Πάπας δεν παραιτείται, πεθαίνει όρθιος, είναι δια βίου Πάπας.
Ο Πάπας είναι ένα σύμβολο, και πεθαίνει σαν τον Αετό στον αέρα!
Ο Πάπας Βενέδικτος εξηναγκάσθη να παραιτηθεί για τους εξής λόγους.
Ο Πάπας είναι η ανωτάτη θρησκευτική εξουσία στον πλανήτη.
Ο Πάπας είναι ο εκπρόσωπος του ιδρυτού της Χριστιανοσύνης.
Ο Πάπας είναι ο διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ρώμης, που ονομάσθηκε Καθολική.
Είναι η πολυπληθέστερη Χριστιανική Εκκλησία στον πλανήτη.
Ένας Πάπας, σαν τον Βενέδικτο, δεν μπορεί να είναι υπηρέτης, πιόνι, και μαριονέτα του Διεθνούς Σιωνισμού.

Ο Πάπας Βενέδικτος, κατάντησε το Χριστιανισμό υπηρέτη στην υλοποίηση των σκοπών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, για παγκόσμια κυριαρχία. Συχνά τον ακούγαμε (σαν το Jeffrey) να μιλάει και να λέει ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα ειρηνεύσει τον κόσμο.
Ένας Πάπας πιόνι και αχυράνθρωπος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, δεν μπορεί να σταθεί στο θρόνο του, αφού πρόδωσε το Χριστιανισμό, παραιτείται, όπως έπραξε  ο Σιωνιστής Βενέδικτος.
Για τύψεις συνειδήσεως για τη προδοσία του Χριστού, ο Ιούδας απαγχονίστηκε.
Αυτός επέβαλλε σκληρότερη τιμωρία στον εαυτό του.!!!
Υπάρχει και η άλλη εκδοχή να τον εξανάγκασαν σε παραίτηση οι ανώτατες γήϊνες παγκόσμιες Σιωνιστικές δυνάμεις που κυβερνούν το πλανήτη Γη, για άλλους σκοπούς, που μόνο αυτοί και εμείς γνωρίζουμε.

Ο Πάπας ήταν ηγέτης της Σιωνιστικής Μασονικής οργάνωσης των πεφωτισμένων, γνωστή στο διεθνές κοινό σαν OPUS DEI του Βατικανού. Αυτό έγινε ευρέως γνωστό στη διεθνή κοινή γνώμη.
Ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε γιατί έγινε ευρέως γνωστός ο ρόλος του, σαν πρωταγωνιστής στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας στο πλανήτη, πράγμα που αντίκειται στα καθήκοντά του σαν ηγέτης του Χριστιανισμού.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, -συν τοις άλλοις- έχει πρόγραμμα να επιβάλλει στο πλανήτη τη πανθρησκεία, η οποία στηρίζεται επάνω στην Ιουδαϊκή-Εβραϊκή θρησκεία του Αβραάμ, Μωϋσή, και των προφητών της Εβραϊκής Βίβλου.
Η Πανθρησκεία αυτή μεταλλαγμένη από τις παραδόσεις του Αβραάμ και των προφητών, έχει σαν Αρχηγό τον ΑντίΧριστο, δηλαδή το Σατανά, τον οποίον αναμένουν οι Σιωνιστές σαν Μεσσία.
Φανταστείτε τώρα το Πάπα, σαν Αρχηγό της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας στο κόσμο, της Καθολικής εκκλησίας, να στηρίζει τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, με την πανθρησκεία, της οποίας Αρχηγός είναι ο Αντί-Χριστος. Υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά και στο τύπο, που δείχνουν τον Πάπα Βενέδικτο, να κάνει με τα δύο χέρια του, το σύμβολο του Αντί-Χριστου – Διαβόλου.
Οσονούπω να περιμένουμε και τη παραίτηση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος σε αγαστή σύμπνοια με το Πάπα Βενέδικτο,
παίζει και αυτός σημαντικό ρόλο μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Τέτοιοι θρησκευτικοί ηγέτες δεν μας χρειάζονται.

Ο Πανάγαθος Θεός τιμώρησε εν ζωή τον Πάπα Βενέδικτο για τη προδοσία, με κακή υγεία, και με αποκάλυψη του ρόλου του σαν πιόνι των Σιωνιστών, και τον οδήγησε στη πτώση εν μέσω καταισχύνης, σαν τον πιο αποτυχημένο Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Αυτή τη τύχη έχουν όλοι οι υπηρέτες του Αντί-Χριστου.
Μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και Παγκοσμιοποίησης, η Σιωνιστική διακυβέρνηση των Rothschild & Rockefellers, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ετοιμάζει διάδοχο του Πάπα Βενέδικτου , έναν μαύρο Αφρικανό Καρδινάλιο, για να δείξει στην ανθρωπότητα τη παγκοσμιοποίηση των λαών του πλανήτη, και τον εξευτελισμό της Χριστιανικής Καθολικής Εκκλησίας. Τα πιόνια και μαριονέτες οι Καρδινάλιοι, θα τον ψηφίσουν, δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Πρέπει να υπακούσουν στα μεγάλα αφεντικά τους, ξεφτιλίζοντας το Χριστιανισμό. Θαυμάστε κόσμε Καρδινάλιους!!!!

Παράλληλα με αυτά, τα μεγάλα αφεντικά της οικουμένης θέλουν να δείξουν στην ανθρωπότητα το «καλό» παράδειγμα του Μαύρου Πάπα, σαν σύμβολο επιμιξίας  Μαύρων-Λευκών, με απώτερο στόχο & σκοπό την εξαφάνιση της λευκής φυλής των Ευρωπαίων.
Αφού η Χριστιανική Εκκλησία «παντρεύτηκε» έναν Μαύρο Πάπα για Αρχηγό, τότε γιατί όχι και οι λευκές γυναίκες να μη παντρευτούν μαύρους;;; Έτσι έρχεται η κατάλυση της λευκής φυλής, και δημιουργείται και πολλαπλασιάζεται η Σημιτική φυλή των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά πιστεύω στην αρχή, «Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη». Δεν μπορούμε να καταλύσουμε και να διασαλεύσουμε τις αρχές επάνω στις οποίες έφτιαξε ο Θεός τον άνθρωπο και τον κόσμο. Δεν μπορούμε να διασαλεύσουμε την τάξη της δημιουργίας του ανθρώπου και του σύμπαντος, επειδή το θέλουν οι Σιωνιστές.!!!!
Όμως ο Αντί-Χριστος τολμά μέσω της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, να διασαλεύσει τη τάξη του Θεού.

Με όλα αυτά που κάνει η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία οδηγεί τους λαούς της Γης στην αφύπνιση. Ήδη στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, η Ν.Τ.Π. τα έχει βρεί «σκούρα», αφού ο Αμερικανικός λαός αρχίζει να ξυπνάει, και η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, ευρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή και κρίση, και αναδιπλώνεται………
Έτσι η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία οδήγησε το Πάπα Βενέδικτο στη πτώση, για να εκλέξουν Μαύρο Αφρικανό Πάπα.

Σε λίγο θα κάνουν τα ίδια και στην Ορθοδοξία, θα δούμε οσονούπω
Μαύρο Πατριάρχη, και οι Τούρκοι Δεσποτάδες, του Οικουμενικού Θρόνου του Βυζαντίου, θα τον ψηφίσουν, «Τοις Εκείνων προσταγές πειθόμενοι»……..
Ο Βενέδικτος πέρασε στην Ιστορία σαν παράδειγμα προς αποφυγήν όλων των Χριστιανών. Ο Βενέδικτος ήταν ο νέος Ιούδας του Ιησού Χριστού, και του Χριστιανισμού.
Ο Αετός πεθαίνει στον αέρα, και ο Πάπας στο θρόνο του, εκτός εάν είναι προδότης του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
http://www.pentapostagma.gr/2013/02/papas-mauros.html#ixzz2Klq1onNx

Μοιραστείτε το!

7 comments to Η παραίτηση του πάπα είναι μέσα στα σχέδια της παν-θρησκείας παγκόσμιο-ποιημένης πολιτικό-θρησκευτικής παγκόσμιας δικτατορίας!

  • Agisilaos

    Το εχει μαθει καλα το ποιηματακι του ο κ.Γρυπαιος…Χριστος-Αντιχριστος και βαλτα να πανε,πηγανε.Και καλα αυτος ,αυτη τη δουλεια τουμαθαν να κανει(εξαπλωση του σκοταδισμου),καλα τα παει,το μισθο του θα τον παρει.Απο την αλλη μερια τα προβατα με το βοθρολυμμα του καθε γρυπαιου στο ματι δεν βλεπω να καθαριζουνε με τιποτα.Ερχεται και το πασχα των οβριων…τα λεπιδια ακονιζονται…Γ@@@ τα με κεφαλαια γραμματα.

    • Ξέρεις φίλε μου 2000 χρόνια γενοκτονίες σφαγές απανθρωπιά με το σταυρό στο χέρι τα κανουν γαργάρα, και σαν αντίλογο ψάχνουν να βρουν λάθει των αρχαίων Ελλήνων για να αμφισβητήσουν το φως την ιερή γνώση για το σύμπαν!!! Που χωρίς την ιερή γνώση των Ελλήνων θα ήταν σκουλήκια που θα σέρνονταν στο βούρκο! Ξέρεις τι λέγανε οι παλιοί!
      Όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

  • Ο Πάπας Γρηγόριος ο 12ος στη διάρκεια του 1415 εξαναγκάστηκε να παραδώσει την παπική εξουσία σε άλλον πνευματικό ιεράρχη, διεκδικητή της, στην σκιά μιας πολύ έντονης δημόσιας διαμάχης τους.

  • Το 2009 διέπραξε μεγάλη γκάφα αίροντας τον αφορισμό τεσσάρων επισκόπων. Ενας από αυτούς ήταν ο βρετανός αρνητής του Ολοκαυτώματος Ρίτσαρντ Ουίλιαμσον. Ο Βενέδικτος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τις απόψεις του Ουίλιαμσον, όμως επικρίθηκε και γι’ αυτό καθώς θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο δεδομένου ότι ο ίδιος ο πάπας είχε υπάρξει μέλος της νεολαίας του Χίτλερ.

  • Δεν ξέρω ποιοί είναι οι κκ Γρυπαίος κια Κανελλόπουλος αλλά νομίζω ότι αυτά είναι υπερβολές φαντασίας. Η παγκόσμια κυβέρνηση είναι μια ουτοπία όπως αυτές που μιμούμενες τον Πλάτωνα είχαν γεμίσει την φιλολογία κατά την Αναγέννηση και πάλι τον 19ο αι. με κλίση «σοσιαλιστική».
    Και όπως η Νέα Τάξις του Χίτλερ που την πήραν σήμερα μερικοί (μερικοί) Αμερικάνοι πνευματικού βεληνεκούς Γιωργάκη.θα έχει και ετούτη κακό τέλος. Μπορεί να κοροϊδέψεις ή καταναγκάσεις μερικές εκαντοντάδες ηλιθίων ή και χιλιάδες, Δεν μπορείς να εκμαυλίσεις ΟΛΗ την ανθρωπότητα.
    Ο κάομος σήμερα δεν νομίζω ότι έχει όρεξη για νέους θρησκευτικούς πολέμους ή για νέους Χίτλερ με αμερικάνικη προφορά. Aυτά τα λέγω με πολλούς αποδέκτες ένας των οποίων και η φενάκη των Βρυεξελλών η οποία αν δεν αλλάξει θα πλαντάξει.
    Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος

    • Αγαπητέ φίλε δεν είμαι φαντασμένος, απλά βλέπω γύρο μου και κρίνο, εσύ βλέπεις, διαβάζεις, παρακολουθείς εχω και άλλα αν χρειάζεσαι ενημέρωση επί του θέματος.
      Δεν γνωρίζουν οι Ορθόδοξοι, ότι δια των Πανθρησκειακών επαφών τους, εκπέμπουν προς τα έξω μήνυμα υπακοής στους άρχοντες του κόσμου τούτου, και μάλιστα επί θρησκευτικών ζητημάτων;;
      Καλό είναι οι Ορθόδοξοι να θυμούνται ότι οι άγιοι θα κρίνουν τον κόσμο* ως λέγει ο μέγας Παύλος, και να συμμορφώνονται με τα παραδομένα από τους Αγίους, και να μην συσχηματίζονται** με τον κόσμο των αμαρτωλών επιθυμιών και ουτοπικών οραμάτων του αιώνος τούτου, των προερχομένων από τον Σατανά. Γιατί πρέπει να συμμετέχουμε στις υπό τον πάπα θεατρικές Πανθρησκειακές συναντήσεις, σαν να συναποτελούμε κι εμείς, οι Ορθόδοξοι, κομπάρσους και πιόνια του διεθνούς κατεστημένου;
      Πολύ Γιωργάκη βλέπεις! Δεν είδες και δεν άκουσες τίποτα για Μητσοτάκη Σημίτη, Καραμανλή Σαμαρά;;;

  • Τον Σεπτέμβριο του 2006 βρέθηκε στο στόχαστρο του μουσουλμανικού κόσμου. Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του που έγιναν κατά την επίσκεψή του στη Γερμανία , στις 14 Σεπτεμβρίου 2006 . Δανειζόμενος αυτούσιο τμήμα διαλόγου του Βυζαντινού αυτοκράτορα Μανουήλ Β΄ Παλαιολόγου με Πέρση λόγιο και θέμα τις αλήθειες του Ισλάμ και του Χριστιανισμού, είπε: «Ο αυτοκράτορας μιλά για το θέμα του τζιχάντ, του ιερού πολέμου. Έλεγε, και μεταφέρω αυτούσια τη φράση: Δείξε μου τι νέο έφερε ο Μωάμεθ και εκεί θα βρεις μόνον πράγματα διαβολικά και απάνθρωπα, όπως η διαταγή του να διαδοθεί η πίστη που κήρυττε με το σπαθί». Αντιλαμβανόμενος ξεκάθαρα το πόσο λεπτό είναι το θέμα, σημειώνουν διεθνή πρακτορεία, ο Πάπας είπε δύο φορές τη φράση «μεταφέρω αυτούσια τη φράση», δίχως να σχολιάσει θετικά ή αρνητικά την παράθεση. Τη «βαθιά λύπη» του, για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στο μουσουλμανικό κόσμο οι δηλώσεις του στη Γερμανία , εξέφρασε ο Πάπας, στις 18 Σεπτεμβρίου 2006 , πολλοί όμως ήταν αυτοί που δεν ικανοποιήθηκαν. Διαδηλώσεις, βανδαλισμοί, αλλά και μια δολοφονία Ιταλίδας μοναχής στην Σομαλία φέρεται να αποτέλεσαν απάντηση στην «προσβολή».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>