«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Μ…

            
   Πόλοι ρωτούν ποιος είναι αυτός ο μαλάκας ο Σερραίος; – και απαντώ: Είμαι εγώ ο ίδιος, όπως με βλέπεις με ακούς με διαβάζεις. (Επειδή απαξιούν ή δεν μπορούν να πουν τίποτα για μένα, γιατί δεν είμαι κανένας διάσημος, θα πω εγώ για τον εαυτόν μου).
  Ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αυτός ο μαλάκας αν έχει τίτλους διπλώματα ντοκτορά κλπ. και δεν ψάχνουν να βρουν αν αυτά που λέγει, είναι λογικά αντικειμενικά αλήθειες ή ψέματα..
   Προσφέρω ένα παράθυρο στον έξω του εγώ μας κόσμο, έξω και πέρα από τα συνηθισμένα προς την τελειότητα την αλήθεια την αντικειμενικότητα κλπ.
   Ή στην μ-βλακεία του εγωιστικού εγώ μας.
   Τρομερές αλήθειες. Ευαγγέλιο για ξύπνιους. Γενικού ενδιαφέροντος θέματα άρθρα κλπ. Κανέναν δεν χαρίζουμε όποια κ’ αν έχει θέση,
και στέλνουμε τα αίσχη του στη μάπα του πεσκέσι. Κανίς δεν ην ανώτερος από μένα και από σένα, εκτός εάν της λογικής δεν πιάνουνε τα φρένα.
                                                                 ΕΓΩ Φυσικό-φιλό-σοφος.
    Ηλεκτρονικός – Συγγραφέας (5 βιβλίων) – Ρεαλιστής αντικειμενικώς ασυμβίβαστος –Αντικειμενικός ερευνητής αυτοκινούμενος και όχι ρυμουλκούμενος και υποκειμενικός. Τελειομανής ανήσυχος “αιρετικός” και ασυμβίβαστος.
   Συμβιβαζόμενος με το εφικτό κατ’ ανάγκη. (Ανάγκη = θεός). Ισόβιος μαθητής αντικειμενικής φυσικής φιλοσοφίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα διανόησης ή “βλακεία ς”, ή αποτύχεις απόφοιτος “ακαδημίας”.
   Θεωρίες από μηδενική βάση. Λέμε ότι δεν λένε οι άλλοι και ας είναι εγγράμματοι αλά ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ή πουλημένοι.
   Κόπος θυσίες ταλαιπωρίες ξενύχτια μιας ζωής για την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, για να βγει η ανθρωπότητα από την πλάνη τις προλήψεις τα ταμπού κλπ. βλακείες. Ουκ ήλθον συμπληρώσει και μπαλώσει, αλλά διαλύσει και γκρεμίσει και καινούργιο οικοδομήσει.
   Πρέπει να αντιμετωπίσω 6 δισεκατομμύρια εγωισμούς, ή 5,9 δις μαλάκες (ζήλια μίσος φθόνο κλπ.)  για κάτι που
δεν συμπίπτει με την κατεστημένη νοοτροπία τα ταμπού τις προλήψεις την μόρφωση τους κλπ. Κλπ
   Μικρές οι δυνατότητες πολλές οι αντιδράσεις, και τους πολλούς εγωισμούς πώς να τους ξεπεράσεις.
  Ήρθα μέσα σε έναν κόσμο χαμηλής διανοητικής ΛΟΓΙΚΗΣ που κολυμπάει (κυριολεκτικά) μέσα στην βλακεία τα ταμπού προλήψεις δισεδαίμονιες θρησκείες κολάσεις και παράδεισους.
Αντικειμενικά αξιολογώντας τα φαινόμενα, ο κόσμος από τεχνικής πλευράς και πρόχειρης σκοπιμότητας είναι ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ, από λογικής, δικαίου, καλού, αγάπης, και ανθρώπινης σκοπιμότητας είναι Α Ξ Ι Ο Θ Ρ Η Ν Η Τ Ο Σ .
                            ΕΓΩ και ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ…… Η κοινωνική προσφορά μου στο γίγνεσθαι.
   Προικίσθηκα” με περιέργεια και με τελειομανία, και έκτοτε φυτοζωώ μέσα στη δυστυχία.
   Τελειομανής αντικειμενικός και απόλυτος, αλλά και εντελώς ξυπόλυτος.
   Η περιέργεια μου για κάθε πράγμα το τι είναι, πως είναι, πως δουλεύει, έγινε το παιχνίδι μου ή η δυστυχία μου. Η τάση να το βελτιώσω να το τελειοποιήσω, κατάληξα να γίνω ο (ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ). Θα περνούσα πολύ ποιο ευχάριστα αν ήμουν κανένας μ-βλάκας. Όλες οι θεωρίες μου διέπονται από απλότητα ποιότητα οικονομία, χώρου χρόνου χρημάτων ενεργείας ( Α.Π.Ι ). Κακό πράγμα η τελειομανία, το κυνήγι της τελειότητας είναι μειονέκτημα για τον άνθρωπο, είναι η δυστυχία του τελειομανή. Πολύ καλό όμως για την ανθρωπότητα. Ήρθα μες τον βρομώκοσμο μόνον για να πεθάνω, εάν και επιχείρησα κ΄ εγώ κάποιο καλό να κάνω.
   Η ΛΟΓΙΚΗ είναι ο Επεξεργαστής Αντικειμενικότητας και της αλήθειας.
   Ασχολούμαι με “παντός επιστητού” που άπτεται τις αλήθειας της αντικειμενικότητας και φυσικής που συμπεριλαμβάνεται μέσα στις γνώσεις μου και τις δυνατότητες μου.
   Τα κείμενα μου, (βιβλία κλπ.) εστάλησαν στα εξής ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ του κατεστημένου (και σε πολλούς “επώνυμους” και μεγάλους,) ή Μ.Μ.Ε-νταφιάσεως-Εξαπατήσεως: Εφημερίδες, Περιοδικά, Δημοσιογράφους, Εκφωνητές, Τηλεόραση, στο “πτηνοτροφείο” της Ακαδημίας πολλές φόρες, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο δύο φορές,  Ένωση Ελλήνων Φυσικών, (Ιδιώτες), κλπ. κλπ. που σκοτώνονται (!) για την αλήθεια την αντικειμενικότητα για τον λαό κλπ. Δεν βγάλανε άχνα οι “νεκροθάφτες” και τα θάψανε, (“οι ατσίδες”). Ας τα “κρίνουν” οι αναγνώστες τους. Κάνανε την κορόιδα όπως συνήθως και τον ψόφιο κοριό. Μάγκας είναι ένας όταν λέγει “μ-βλακείες” και δεν τολμούν οι άλλοι να τον αντιμετωπίσουν και φτιάνουν τον ψόφιο κοριό. Υπάρχουν ΜΗ μαλάκες στην Ελλάδα για να τα δημοσιεύσουν; Γιατί να μην ήμουν μαλάκας για να δημοσιεύουν τις απόψεις μου τα Μ.Μ.Ε-νταφιάσεως-Εξαπατήσεως.
  Έχω πλήρη επίγνωση το τι λέγω. Αν δεν μπορείτε να εξακριβώσετε αν είμαι τρελός ψώνιο βλάκας ή με βλέπετε σαν αντίζηλο κλπ. δικό σας ΠΡΟΒΛΗΜΑ, (ή θέμα ανικανότητας να συλλάβετε την αξία των θεωριών αν βεβαίως είστε γνώστες των θεμάτων). Όποιος δεν θέλει να ξεφτιλίζεται για την νοημοσύνη του πρέπει να παραδεχτεί τα όσα λέω ή να τα διαψεύσει. Όσοι θέλουν να αντιδράσουν στα όσα λέγω ας δουν μήπως κάνουν λάθος. (Ας λάβουν υπόψη και αυτή την περίπτωση.)
   Όλοι οι οργανωμένοι απατεώνες συμβάλουν στο φίμωμα μου, “πτηνοτροφεία και κυλικεία” της Ακαδημίας, ΜΜΕ, TV κλπ. *(ΕΕΕ). Σε βαφτίζουν τρελό ψώνιο όταν λες πράγματα που δεν τους συμφέρουν ή δεν τα καταλαβαίνουν. Αποξενώνουν τους ανθρώπους από την λογική για να τους εκμεταλλεύονται οι κλίκες η οργανωμένοι απατεώνες κλπ..
  Εξ άλλου το κατεστημένο ξύπνιους και γνώστες δεν γουστάρει όλους αυτούς τους σαμποτάρει.
                                                           Σπουδές: (αυτοδίδακτος, ερασιτέχνης)
   Είμαι “ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ” τεσσάρων τάξεων νυκτερινού δημοτικού σχολείου, και ανωτάτης σχολής πεζοδρομίου.
   Δεν είμαι δεξιός, αριστερός ή κεντρώος, ΠΑΣΟΚ κλπ. ένας λογικός άνθρωπος υψηλής ποιότητος είναι αδύνατον να είναι κομματισμένος (δηλαδή παρωπιδοφόρος φιμωμένος άβουλο ανθρωποειδές ταπεινής ποιότητος χιμπατζής με ταυτότητα) και να ταυτίζετε με τα ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ συμφέροντα κάποιου κόμματος και αποκόμματος, εκτός αν είναι άδικος φιλοτομαριστής δουλοπρεπής στην κλίκα των συμφερόντων του, και δεν ΛΥΠΑΤΑΙ τους άλλους.
   Πάνω απ’ όλα για μένα είναι η δικαιοσύνη ώστε φτάνω στο σημείο να γίνομαι κακός σκληρός και να θεωρούμαι “άδικος” και για να μην είναι συμφέρουσα η αδικία εφαρμόζω το ΟΦΘΑΛΜΟΙ αντί οφθαλμού, (στον αυτόν άνθρωπο πράγμα κλπ. στον αυτόν χρόνο, και με διπλάσια ανταποδοτικότητα).
   Με αδικούν, με κλέβουν, με βρίζουν, κάνω και εγώ τα ίδια αν μπορώ, (συνήθως έχεις να κάνεις με καθάρματα) προσέχω όμως να μην είμαι υπέρμετρα δίκαιος, και ΑΠΟΛΥΤΟΣ σίγουρος για το ποιος φταίει.
   Δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Ούτε από ΘΕΟΥΣ ούτε από διαβόλους (είδατε ΠΟΤΕ κανέναν να δικαιώσει να αμείψει ο ΘΕΟΣ;) αλλά ούτε όσο πρέπει και από ανθρώπους, και εκεί που ΑΠΟΝΕΜΕΤΕ, απονέμετε γραφειοκρατικά μετά από πολλά τέρμινα.
   Δεν ξέρεις τη να θαυμάσεις και τη να χλευάσεις στον κόσμο της θέσεως και αντιθέσεως και τη να λυπηθείς. Όταν βλέπω τέτοια αδικία σε συνανθρώπους μου δεν αισθάνομαι καλά και ας μην μου λείπει ΤΙΠΟΤΕ, (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;) δεν ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ποίο πρώτα να ΛΥΠΗΘΕΙΣ ποίο πολύ, τους ανθρώπους, τα ζώα, τα φυτά κλπ. Και δεν ΜΠΟΡΕΣΑ να καταλάβω ποίο πράγμα έχει μεγαλύτερη Α Ξ Ι Α ο άνθρωπος τα ζώα τα φυτά οι κατσαρίδες τα ξυλά οι πέτρες, ή οι λάσπες: όταν βλέπεις την μπουλντόζα να τους βγάζει ανακατωμένους μετά από έναν σεισμό τυφώνα πλημμυρά κλπ. κλπ. Που είναι ο θεός σας:
   Το ποιο αξιολύπητο πλάσμα απ’ όλα στη γη είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, (να τον κλαις με φωνή). Καμιά προνομιακή μεταχείριση δεν έχει ο άνθρωπος μέσα στη φύση, ή από τον “θεό”, (άνθρωποι, ζώα, φυτά, πέτρες, έχουν την ίδια ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.)
   Τα μειονεκτήματα μου είναι το κυνήγι της τελειότητας, του δικαίου, ο συναισθηματισμός, η συμπόνια.
   Αμφισβητίας, θέλω όλα να τα ελέγχω να μπαίνω στα μυστικά της δημιουργίας. Μια ζωή είμαι πειράματα επίπονες εργασίες μελέτες και λοιπές ταλαιπωρίες, αποφεύγοντας όσο είναι δυνατόν τα λάθη κλπ. Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να (θα πεθάνουμε) διεκπεραιώνομε βλακείες μαλακίες κλπ. Στα 60 μου συνειδητοποίησα  (ανακάλυψα) ότι η δυστυχία μου προέρχεται από το κυνήγι τις τελειότητας.
   Εργάστηκα για ένα καλύτερο αύριο όσο ήταν δυνατόν να προσφέρω και εγώ στην ανθρωπότητα.. Αμφιβάλω αν είναι ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ να είσαι ξύπνιος, ή αγαθός τρελός ή διανοητικά ανίκανος κλπ. διότι η ευτυχία είναι θέμα αγνοίας της πραγματικότητας. Μακάριοι οι φτωχοί του πνεύματι. Δεν σέβομαι καθάρματα διότι “έτυχε” να έχουν τίτλους. Αντέδρασα στο κατεστημένο γραφειοκρατικό σύστημα εκπαιδεύσεως που σε υποχρεώνει να αποστηθίζεις όλα τα άχρηστα πράγματα και να αγνοείς τα βασικά. (Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αξιολογήσουν την αξία των πραγμάτων) Αρχίζω εκεί που σταματούν οι άλλοι σε όλα τα βιβλία μου, ή συμπληρώνω τις ήδη υπάρχουσες θεωρίες ή τις τροποποιώ τις βελτιώνω κλπ. με συμπυκνωμένη ύλη διατύπωση και νοημάτων πάνω στην πραγματικότητα αντιγραφειοκρατικά. Έχω πλήρη γνώση των όσων λέγω, και την σοβαρότητά τους, προ πάντων στα θέματα λογικής φυσικής και του δικαίου. Εξ άλλου το πρόβλημα δεν είναι μόνον τη λέμε, αλά 90% αν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ. Είμαι επιλεκτικός των θεμάτων που ασχολούμαι, με αξιολόγηση της αξία και προτεραιότητας τους και ότι δεν έχουν πει ή κάνει οι άλλοι, ή δεν το διάβασα εγώ κλπ.
Μεγαλύτερη αξία ΕΧΕΙ να γνωρίζεις τη ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ παρά τι ΞΕΡΕΙΣ.
   Ο άνθρωπος τελικά είναι μόνον μνήμη και έκφραση). Σε πολλά γράφω επιθετικά με σκληρότητα, εγωιστικά, (συνειδητά) σε άλλα είμαι “απόλυτος”, εκεί όμως που ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ! (θετική ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλά μόνον αρνητική,) ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι η εκμηδένισή του στην αιωνιότητα του μηδενός και της ανυπαρξίας! (=ΑΠΟΛΥΤΟ).
   Για το μόνο που μπορώ να είμαι περήφανος, είναι ότι έχω αυξήσει την λογική την συσχέτιση διαίσθηση, γράφω αιτιολογικά για την ουσία των πραγμάτων και όχι για τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ και ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ. (Βλέπε βιβλία 1-3-4)
   Θαύμασα το μεγαλείων της φύσεως και για αυτά που μπόρεσε να κάνει (ότι ήταν το ανώτερο ΔΥΝΑΤΟ να κάνει η φύσης το έκανε εδώ και εκατομμύρια χρόνια) λυπήθηκα για αυτά που δεν μπόρεσε να κάνει έδωσε όμως στον άνθρωπο την δυνατότητα να την “συμπληρώσει σχετικός” και να την ΚΡΙΝΕΙ!  *(ΕΕΕ)
   Όλα είναι μια ροή συμβάντων, μεταβάλλονται μεταλλάσσονται ματατάσοντε αλλάζουν μορφή υπόσταση διάσταση μέσα στον χώρο κλπ. και οι άνθρωποι μέσα στη φύση, αν και γεννιούνται με την κατάρα, το ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, του πόνου, της δυστυχίας, με την τάση να μην πεθάνουμε ΠΟΤΕ, και με πολλά άλλα στίγματα κληρονομικά, αν και είναι μελλοθάνατοι ζούνε με την απειλή του θανάτου πάνω από το κεφάλι τους, μιλούν για αιωνιότητα ή ενεργούν σαν να μην πρόκειται να πεθάνουν ΠΟΤΕ, στο μυαλό του ανθρώπου υπάρχει παρελθόν παρόν και μέλλον, στα ζώα σχεδόν μόνον παρόν (τώρα).
   Και μην ξεχνάτε: Από όσα ακούς να μην “πιστεύεις” τίποτα, και από όσα λες να πιστεύεις τα μισά, φυσικά και ότι λέγω και εγώ, εκτός και αν δεν με διαψεύσετε.
   Όλα είναι πιθανά και αμφισβητήσιμα, εκτός αν το αποδείξουμε ή το διαψεύσουμε ότι δεν είναι.
   Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ΚΑΤΙ ΛΕΓΩ, και αν βγάλατε νόημα να με ειδοποιήσετε θα βρίσκομε στα νεκροταφεία της ενορίας μου, ή όταν “βρω ιδική πτήση”, θα βρίσκομαι στον υπαρκτό αιώνιο παράδεισο της ανυπαρξίας.
   Θα μιλώ δυναμικά προκλητικά απαξιωτικά για το ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥΣ το ΕΓΩιστικό, μέχρι να με διαψεύσουν.
   Με είπαν αιρετικό άθεο λαϊκιστή, αρνητής των πάντων, μηδενιστή, σχεδόν “αναρχικό;” χωρίς να ανήκω σε καμιά αίρεση.
  Ένας “καθηγητής” του θανάτου απορούσε πως κυκλοφορώ ακόμα με αυτά που γράφω (φυσική). -Και εγώ απορούσα πως τον κάνανε καθηγητή φυσικής!
   Για τους αφελείς τους αμόρφωτους τους φθονερούς: Τα “αιρετικά” μου γραπτά, μήπως είναι εξευτελιστικά για την νοημοσύνη τους; Αιρετικά; ή εξευτελιστικά, ή ακατανόητα τα γραπτά μου;
   Είμαι περιτριγυρισμένος από διεθνής μαλάκες φθονερούς μικροπρεπείς και αμόρφωτους πανεπιστημίου κλπ. φαίνεται γεννήθηκα στην μεσοζωική περίοδο την μαλακιακή.
   Όλα είναι πιθανά και αμφισβητήσιμα, εκτός αν το αποδείξουμε ή το διαψεύσουμε ότι δεν είναι.
   Δεν θέλω να παραδεχτούν τα όσα λέγω, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μερικοί ζοχαδιάζονται για αυτά που γράφω …… μπορούν να με διαψεύσουν αν κάπου κάνω έχω λάθος, ΜΟΝΟΝ διαψεύσεις συγκεκριμένες με επιχειρήματα δέχομαι. *(Καταλαβαίνετε τι λέγω ρέεε;)……..Πολύ εγωιστικό ε;)  *(ΕΕΕ)
   Πολλοί (ή οι εγωιστές οι πωρωμένοι) δεν ψυλλιάζονται ότι κάτι λέγω ή ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, τους λυπεί η κρίση η αντικείμενη λογική, η αντικειμενικότητα. Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν τι λέγω;  Όταν για πρώτη φορά ασχολείσαι με ένα θέμα μην αντιδράτε αορίστως και αφηρημένα, αλλά συγκεκριμένα αν μπορείτε αλλιώς δεν είναι υποτιμητικών που υπάρχουν και ποιο ξύπνοι από εμάς.
   Ποιος θα τολμήσει να συνομιλήσει αντικειμενικά με μένα, εκτός και αν είναι μαλάκας (μονόφθαλμος) διότι στους τυφλούς οι μονόφθαλμοι βασιλεύουν, για αυτό και οι θεωρίες μου πως να έχουν κάποια αξία, μια που είμαι περιτριγυρισμένος από ηλίθιους και μαλάκες.
   Εγωισμός έπαρση; Όχι απόλυτος, αλλά επιφυλακτικός, με κύρος με μπέσα ντρέτος με αντικειμενικότητα.
   Ένας ανώτερος άνθρωπος δεν θέλει ηλιθίους “θαυμαστές οπαδούς” κλπ. τον ξεφτιλίζουν σαν άνθρωπο.
   Μήπως κακός γεννήθηκα μέσα στην Ελλάδα;………
   Η αλήθεια είναι μια και μοναδική και τρομακτική… όλα δυστυχώς είναι ΨΕΜΑΤΑ.
   Τα γεράματα είναι η “κοιλάδα” της ξεφτίλας θεών και ανθρώπων.
   Η ταχύτης αντιδράσεως μου ελαττώθηκε στο εν πέμπτο λόγω ηλικίας, η μνήμη μου (RAM) θέλει 10 φορές επανάληψη, για να καταχώριση τα δεδομένα που εισάγω. (Γεράματα).
*(ΕΕΕ)=εξαιρούνται η εξαιρετικές εξαιρέσεις.

http://users.otenet.gr/~tzinis/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>