Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Σχετικά με την Κύπρο, η εφημερίδα Σημερινή το ξεκαθάρισε το θέμα τον Οκτώβριο.

Κύριε Κανελλόπουλε,
Σχετικά με την Κύπρο, η εφημερίδα Σημερινή το ξεκαθάρισε το θέμα τον Οκτώβριο.
Kυβερνητική πηγή επιβεβαίωσε στο «Σίγμα» ότι έγινε συνάντηση με τους ομογενείς αλλά σε
τεχνοκρατικό επίπεδο και μελετήθηκε η σοβαρότητα της πρότασης. Η έρευνα που έγινε σύμφωνα με την ίδια πηγή δεν κατέδειξε πως πρόκειται για αξιοποιήσιμη περίπτωση. Μάλιστα, όπως μας επισημάνθηκε, το τελευταίο διάστημα
εμφανίζονται πολλοί «σωτήρες». Μέχρι και έμπορος χρυσού ζήτησε να σώσει την Κύπρο φέρνοντάς την σε επαφή με κάποιον στο εξωτερικό.
Όμως αποδείχθηκε και πάλι ότι δεν ήταν συζητήσιμη πρόταση. Αν ακούγαμε όλους όσοι εμφανίζονται ως εθνοσωτήρες θα είχαμε πέραν των 4 τρισ. και θα δανείζαμε και αλλά κράτη, συμπέρανε η ίδια πηγή.
http://www.sigmalive.com/news/local/529441
Επίσης,
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ 9.9.2012
Εκθέτουν την Ομογένεια
Δεν είναι βέβαια σοβαρά αυτά που ισχυρίζεται ο γιατρός Μανόλης Λαμπράκης (δείτε «Ε.Κ.» του Σαββατοκύριακου). Οτι δήθεν αυτός, και κάποιοι, αόρατοι, συνεργάτες του, είναι σε θέση να πληρώσουν το χρέος της Ελλάδας και της Κύπρου. Επρεπε όμως να καταγραφούν, όπως τα είπε, για να έχει άμεση γνώση η Ομογένεια, το όνομα της οποίας εκτίθεται από κάτι τέτοια. Το θέμα ξεκίνησε με μια τηλεοπτική συνέντευξη τού κατά τα άλλα συμπαθούς γιατρού Λαμπράκη στην Κρήτη, πριν μερικές εβδομάδες, και έφτασε να γίνει ολοσέλιδο, πρώτο θέμα, σε (μικρής εμβέλειας) εφημερίδα των Αθηνών. Ας μην παίζουμε, λοιπόν, με την αγωνία των Ελλήνων που υποφέρουν. Κι ας μην εκθέτουμε την Ομογένεια.
Α.Η.Δ.
Γιαλτουρίδης Γεώργιος

Απαγορεύετε η αντιγραφή χωρίς την άδειά μας για να αποφύγουμε αλλοιώσεις και συκοφαντίες.

Οποιαδήποτε ανάρτηση σε άλλο μπλοκ ή ΜΜΕ για το θέμα Σώρρα από τις δικές μας αναρτήσης και δεν έχει την έγκρισή μας να θεωρείτε ψευδές, Ευχαριστώ.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Related posts:

1 comment to Σχετικά με την Κύπρο, η εφημερίδα Σημερινή το ξεκαθάρισε το θέμα τον Οκτώβριο.

  • Παπαμάκης

    Ακριβώς την ίδια απάντηση θα έδινε οποιοσδήποτε ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να αγγίξει και ελέγξει μία πρόταση, ακόμα και αν ήταν αξιοποιήσιμη περίπτωση.
    Όμως αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα γιατί ούτε σε τεχνοκρατικό επίπεδο δεν εξετάστηκε? Εμπιστεύτηκαν άραγε τους Κύπριους τεχνοκράτες? Και εάν πράγματι εξετάστηκε από τους Κύπριους και είναι έτσι όπως τα λέει η εφημερίδα, γιατί δεν άδραξαν την ευκαιρία να πουν ότι αποδέχονται τους όρους διαφάνειας που θέτει ο Κος Σώρρας, και στη συνέχεια να τον ξεμπροστιάσουν?