Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Σας δολοφονήσαμε, και συνεχίζουμε να σας δολοφονούμε “ κατά λάθος ” !

     4.000 Αυτόχειρες, δεκάδες νοικοκυριά διαλύθηκαν, δεκάδες επιχειρήσεις έκλεισαν, ένας λαός στην ψηστιέρα και αυτοί μιλάνε με αριθμούς, έκαναν λάθος που σας σκοτώσαμε και οι δικοί μας προδότες το κανουν γαργάρα!

                    ΑΡΧΑΙΑ ΘΩΜΗ

  ΠΑΡΑΔΟΧΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΝΤ       

Με τίτλο: «Λιτότητα: Έχουμε κάνει λάθος εφ’ όλης της ύλης», το γαλλικό περιοδικό «Μarianne» δημοσιεύει μεγάλο αφιέρωμα στο «απίστευτο λάθος των ειδικών του ΔΝΤ». που προσπαθεί να κατανοήσει την έκθεση του Ολιβιέ  Μπλανσάρ, επικεφαλής του ερευνητικού τμήματος του ΔΝΤ, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 3 Ιανουαρίου.
Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα τoυ περιοδικού «Μarianne» γίνεται συνεχής αναφορά στις συνέπειες που έχει υποστεί η Ελλάδα από την επιβολή της λιτότητας που επέβαλαν οι «ειδικοί» του ΔΝΤ και αυτό, όπως λέει, εξαιτίας ενός λάθους στους υπολογισμούς.
«Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της μεγάλης κρίσης που κλυδωνίζει τις δυτικές οικονομίες, ένας από τους σημαντικότερους ειδικούς οικονομολόγους του πλανήτη, ο Ολιβιέ Μπλανσάρ, έδωσε στη δημοσιότητα μια μελέτη στην οποία ομολογεί ότι το ΔΝΤ και μαζί του το σύνολο των Ευρωπαίων ηγετών, των υπουργών οικονομίας, της Κομισιόν και της ΕΚΤ, έκαναν σοβαρό λάθος στους υπολογισμούς τους. Υποτίμησαν τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών λιτότητας που επέβαλαν στα υπερχρεωμένα κράτη».
Το λάθος αφορά σε έναν συντελεστή, γνωστό στην οικονομία  ως « πολλαπλασιαστής» (multiplicateur). Μεταξύ του 1970 και του 2007, οι ασχολούμενοι με τις προβλέψεις είχαν διαπιστώσει ότι μείωση κατά 1% στις δημόσιες δαπάνες, ή αύξηση  κατά 1% στα έσοδα από τη φορολογία, οδηγούσαν, κατά μέσον όρο, σε 0,5%  μείωση της ανάπτυξης στις προηγμένες χώρες. Εξ αυτού διαμόρφωσαν τον πολλαπλασιαστή  0,5 , τον οποίο και χρησιμοποίησαν στις εργασίες τους για τα προγράμματα που επιβλήθηκαν σε Ελλάδα και Πορτογαλία,  Χωρίς  να λάβουν  υπόψη  ότι  η κρίση,  επηρέασε τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Στο «Πανόραμα της Παγκόσμιας Οικονομίας» που δημοσίευσε το ΔΝΤ τον περασμένο Οκτώβριο, αναγνωρίζει ότι με τις σημερινές συνθήκες, οι «πολλαπλασιαστές» κινούνται ανάμεσα στο 0,9 έως και το 1,7 (!) ήτοι δύο με τρεις φορές μεγαλύτεροι από το 0,5. Την ανατρεπτική  αυτή πληροφορία το ΔΝΤ την έχει γράψει στα ψιλά του «Πανοράματος» και μόνο οι ιδιαίτερα έμπειροι αναλυτές μπορούσαν να αντιληφθούν το μέγεθος της σημασίας της  και  τις  αβυσσαλέες συνέπειες  της.
Ο Ολιβιέ Μπλανσάρ αναγνωρίζει αυτό που κάθε πολίτης μπορούσε να αντιληφθεί περπατώντας για λίγο στις ρημαγμένες από τη λιτότητα αγορές των πόλεων της νότιας Ευρώπης – που όμως οι μεγάλοι ειδικοί,  αποδείχτηκαν  ανάξιοι να αντιληφθούν.
Υποχρεώνοντας τις κυβερνήσεις της νότιας Ευρώπης σε δραστική μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και των συντάξεων, αναγνωρίζει η έκθεση, προκλήθηκε μια πτώση της εσωτερικής ζήτησης δύο με τρεις φορές ταχύτερη απ’ ό,τι αναμενόταν. Οι συνέπειες τρομακτικές: σειρά πτωχεύσεων, εκτίναξη της ανεργίας, τεράστιες διαδηλώσεις στους δρόμους της Αθήνας και της Λισαβόνας.
«Ο πολλαπλασιαστής δεν είναι κάτι που πέφτει εξ ουρανού», εξηγεί ο Ερίκ Εγέρ, οικονομολόγος στο Γαλλικό Παρατηρητήριο Οικονομικών Συγκυριών (OFCE). «Μεταβάλλεται με τις συγκυρίες,  κι  εξαρτάται από το σημείο του οικονομικού κύκλου στο οποίο βρισκόμαστε.  Μόνο συνυπολογίζοντας όλα αυτά τα στοιχεία μπορούμε να εκτιμήσουμε τις συνέπειες μιας θεραπείας λιτότητας – και όχι εφαρμόζοντας έναν πολλαπλασιαστή  επειδή λειτούργησε προηγουμένως, όταν η ανάπτυξη ήταν ανοδική », Κι όμως, αυτό έκαναν τα λαμπρά μυαλά του ΔΝΤ. Τώρα που η ομολογία είναι και γραπτή, απομένει να πεισθούν Κομισιόν και ΕΚΤ,  χωρίς αυτό να θεωρείται άμεσα εφικτό, γιατί  τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στο Βερολίνο συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η θεραπεία θα έλθει μέσα από τη θεραπεία λιτότητας και συνεχίζουν να υποτιμούν τις αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη. Το άρθρο καταλήγει λέγοντας ότι τέλος πάντων δεν υπάρχει έρευνα χωρίς να γίνονται λάθη, το σοβαρό όμως, είναι η επανάληψη του λάθους. Το δε ασυγχώρητα σοβαρό, είναι η διαιώνιση του λάθους ! ! !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΜΙΑ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ  ΑΝΑΛΥΣΗ  ΣΤΟ  http://filonoi.gr/f-ta-lathh-droyn-protsthetika-h-pollaplasiastika/
Το  ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ  επισημαίνει :  
“”  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.   Η υπαγωγή της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ. δεν έγινε κατά λάθος! Μεθοδεύθηκε κι ακολουθήθηκαν συγκεκριμένες τακτικές και συνεργασίες του Δ.Ν.Τ. με τους τοπικούς του απεσταλμένους σε καίριες θέσεις για να γίνει η δουλειά. Εδώ δεν έχουμε λάθος. Έχουμε συνωμοσία διεθνών διαστάσεων, στην οποία εμπλέκεται και η EUROSTAT  που πρέπει να λογοδοτήσει και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως και το ΔΝΤ ως οργανισμός – όχι μόνο ο Τόμσεν κι οι λοιποί κομιτατζήδες του  !  Το εύρος του εγκλήματος γίνεται ακόμα πιο σαφές κι ειδεχθές αν κάποιος λάβει υπ” όψιν του όχι μόνο τις πολιτικές λιτότητος που επεβλήθησαν με άλλοθι το «δάνειο» και το «χρέος», αλλά και όλα τα μέτρα και τις πολιτικές  που επινοήθηκαν πατώντας στο αρχικό μαγειρεμένο έλλειμμα του 2009,  το ξεπούλημα, με ρήτρα μυστικότητος, της δημόσιας περιουσίας σε όποιον υποδείξουν οι τροϊκανοί  «εμπειρογνώμονες»  σε τιμές που θα υποδείξουν αυτοί, κι η προώθηση δημιουργίας   στρατοπέδων εργασίας που ονομάζονται Ε.Ο.Ζ . (όλα αυτά αποδεικνύονται από τους νόμους που έχουν ψηφίσει, είτε άμεσα,  όπως το μεσοπρόθεσμο, είτε έμμεσα όπως ο νόμος που προβλέπει ότι οι προς απέλαση λαθρομετανάστες μπορούν να σταλούν για εργασία σε άλλες περιοχές… περιγράφοντας ουσιαστικά τις ΕΟΖ πριν ακόμα δημιουργηθούν και τυπικά ! ) Οι νόμοι που ψήφισαν είναι αποδεικτικοί της συνωμοσίας και της συλλογικής εσχάτης προδοσίας του πολιτικού κατεστημένου εις βάρος της Ελλάδας και του λαού της.
 ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ,
Η  ΚΥΝΙΚΗ  ΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΤΟΥ  Δ.Ν.Τ.  ΓΡΑΦΤΗΚΕ  ΣΤΑ . . .ΨΙΛΑ  ΚΙ  ΕΚΕΙ  ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ  ΓΙΑ  ΕΝΑ  ΜΗΝΑ  ΚΑΙ  ΚΑΤΙ !
ΜΑΤΑΙΑ  ΣΤΗ  ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)  ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ  ΝΑ  ΑΚΟΥΣΟΜΕ  ΤΟΥΣ  < ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ >  ΠΟΥ
ΔΙΟΙΚΟΥΝ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΜΑΣ  . . . ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ,  ΝΑ  ΛΕΝΕ  ΣΤΟ  Δ.Ν.Τ. :  < ΛΑΘΟΣ  ΚΑΝΑΜΕ  ΚΙ  ΕΜΕΙΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ  ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ  1, 2  3,  ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΔΙΚΟ  ΣΑΣ . . .ΛΑΘΟΣ,  ΟΠΟΤΕ  ΣΑΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΜΑΖΕΨΤΕ  ΤΑ  ΚΑΙ  ΑΙΝΤΕ  ΣΤΟ  ΚΑΛΟ > ! 
ΣΥΝΕΠΩΣ  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΝΑ  ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ  ΝΑ  ΠΛΗΡΩΣΟΜΕ  ΤΑ  ΕΚΤΑΚΤΑ  ΧΑΡΑΤΣΙΑ  ΠΟΥ  ΑΣΧΕTΟΙ  ΒΟΛΕΥΤΕΣ,
ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ  ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ  ΚΛΠ  ΚΑΤΑΧΡΩΜΕΝΟΙ  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ,  ΜΑΣ  ΠΙΕΖΟΥΝ
ΝΑ  ΞΟΦΛΗΣΟΜΕ  ΤΟ  ΟΥΔΕΠΟΤΕ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΝ  ΧΡΕΟΣ  ΜΑΣ  !
ΤΙ  ΘΑ  ΚΑΝΟΜΕ ;  ΘΑ  ΡΩΤΗΣΕΤΕ !  ΟΤΙ  ΚΑΝΟΜΕ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ  ΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ  ΝΑ  ΕΧΟΜΕ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΜΑΣ
ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ  !   ΚΑΙ  ΣΑΣ  ΒΕΒΑΙΩΝΟΜΕ  ΟΤΙ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΤΑ  ΒΓΑΛΟΜΕ  ΠΕΡΑ  ΜΙΑ  ΧΑΡΑ,  ΥΠΟ  ΤΟΝ
ΟΡΟ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  . . . ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ. 
ΑΡΚΕΙ  ΜΟΝΟ  ΝΑ  ΤΟ  ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ !

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)
Αντ. Αντωνιάδης  – Εκπρόσωπος

Related posts: