Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Απάντηση από τον Κύριο Γιαλτουρίδη σχετικά με τα ομόλογα? χρεόγραφα? ή τι άλλο είναι;;;

Κύριε Κανελλόπουλε,
Ο Σώρρας δεν έχει καμία σχέση με το Αμερικανικό δημόσιο η την Αμερικανική κυβέρνηση.  Παρακάτω είναι το σχόλιο μου στον Παπαμάκη.
Παπαμάκη, τα IBOE η χρεώγραφα, όπως θέλεις πέστα, του Σώρρα δεν έχουν καμία σχέση με την Αμερικανική κυβέρνηση η το Αμερικανικό δημόσιο. Είναι κατασκευάσματα ενός ιδιώτη Αμερικανού απατεώνα ονομαζόμενο Stephen Louis Wozny. Κόψε το παραμύθι.

Georgios Gialtouridis

Related posts:

3 comments to Απάντηση από τον Κύριο Γιαλτουρίδη σχετικά με τα ομόλογα? χρεόγραφα? ή τι άλλο είναι;;;

  • Παπαμάκης

    Κύριε Γιαλτουρίδη ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Όμως δεν κάνετε καθόλου καλά να αφήνετε στο απυρόβλητο έναν απατεώνα, όπως λέτε και να μην μας προστατεύετε όλους εμάς που δεν γνωρίζουμε την αλήθεια, με ποιό αποτελεσματικό τρόπο. Και ο τρόπος αυτός είναι να καταθέσετε τα στοιχεία αυτά στον εισαγγελέα. Αν δεν το κάνετε τότε κινδυνεύετε να μην γίνετε πιστευτός. Σε αντίθεση με όλους όσους κατηγορούν τον Κύριο Σώρρα για απατεώνα, αυτός την δικαιοσύνη επικαλείται για να αποδείξει του λόγου του το αληθές. Κάντε και σεις το ίδιο.

  • ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

    Κύριε Παπαμάκη, όλα με τη σειρά τους. Εσείς τους πιστεύετε επειδή θέλετε να τους πιστεύετε.

  • Παπαμάκης

    Ναι. Άραγε ποιός δεν θα ήθελε να είναι αλήθεια, μια τέτοια πρόταση που αντικειμενικά δίνει μία τεράστια προοπτική στην Πατρίδα του? Όσο όμως βλέπω πως δεν υπάρχει από θεσμικούς παράγοντες και αρμόδια όργανα του κράτους καμία πιστική ανταπάντηση παρόλες τις οχλήσεις και προκλήσεις που δέχεται, τόσο θα εδραιώνεται αυτή η πεποίθηση.