Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Αγαπητοί αναγνώστες ο πατριώτης μας από την Αμερική κύριος Γιαλτουρίδης μας στέλνει νέα στοιχεία για την υπόθεση Σώρρα! Ελπίζω να βρούμε την αλήθεια.

Η μεγάλη απορία μου είναι και όλων, γιατί ούτε το Αμερικάνικο δημόσιο, ούτε το Ελληνικό, ούτε το Κυπριακό δεν κανουν καμία κίνηση γι αποκατάσταση της Αλήθειας;;; Τι κρύβετε από πίσω;;;
Ζητώ συγνώμη που δεν το διευκρίνισα η ερώτηση  παραπάνω απορία είναι δική μου και είναι ειλικρινή. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Κύριε Κανελλόπουλε,

Ο φάκελλος Wozny

Επίσης, η κυρία Ιωάννου περιέγραψε τα IBOE, η χρεώγραφα, ακριβώς όπως τα περιγράφει και ο ίδιος ο εκδότης τους ο Wozny.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OTSQpq-0lNU
Είναι η πρώτη φορα που στέλεχος της END βγήκε και έδωσε τόσες τεχνικές λεπτομέρειες.  Εκτός από ένα ψέμα το οποίο η κυρία Ιωάννου επανέλαβε συνεχώς, το πιό σπουδαίο απ” όλα:  Το ότι τα χρεώγραφα είναι εγγυημένα από το Αμερικανικό δημόσιο και ότι το ίδιο Αμερικανικό δημόσιο τα επιβεβαίωσε ως γνήσια.  Αυτό αληθεύει μόνο στην φαντασία του Wozny και κάποιων άλλων.  Και βεβαίως, εφόσον δεν τα εγγυάται το Αμερικανικό δημόσιο, είναι άχρηστα…

σκουπιδόχαρτα.  

Όπως έχω γράψει, τα International Bills of Exchange (IBOE), η χρεώγραφα, του Σώρρα δεν έχουν καμία σχέση με την Αμερικανική κυβέρνηση η το Αμερικανικό δημόσιο. Είναι κατασκευάσματα ενός ιδιώτη Αμερικανού απατεώνα ονομαζόμενο Stephen Louis Wozny.
Ο Wozny, βάσει τις λανθασμένες του ερμηνείες του Αμερικανικού Συντάγματος, λανθασμένα ισχυρίζεται ότι δικαιούται να εκδίδει αυτά τα IBOE οποιασδήποτε ονομαστικής αξίας και όπως επίσης λανθασμένα ισχυρίζεται, τα εγγυάται το Αμερικανικο δημόσιο.  Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι κατασκευάσματα της φαντασίας του Wozny.  Κάποιοι, όπως ο Σώρρας, ο Λαμπράκης, ο Γεωργαντζάς και η Ιωάννου, τα πιστεύουν, η τουλάχιστον τα προωθούν.
Έχω στα χέρια μου όλο τον φάκελλο Wozny από την πολιτεία της Ουάσιγκτον και τον μελετάω.

Γιώργος Γιαλτουρίδης

Απαγορεύετε η αντιγραφή χωρίς την άδειά μας για να αποφύγουμε αλλοιώσεις και συκοφαντίες.

Οποιαδήποτε ανάρτηση σε άλλο μπλοκ ή ΜΜΕ για το θέμα Σώρρα από τις δικές μας αναρτήσης και δεν έχει την έγκρισή μας να θεωρείτε ψευδές, Ευχαριστώ.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Related posts:

3 comments to Αγαπητοί αναγνώστες ο πατριώτης μας από την Αμερική κύριος Γιαλτουρίδης μας στέλνει νέα στοιχεία για την υπόθεση Σώρρα! Ελπίζω να βρούμε την αλήθεια.

 • Παπαμάκης

  Εχθές ο κύριος Κανελλόπουλος περιέγραψε τον Κο Σώρρα ως συνεργάτη των Αμερικάνων που στοχεύουν στην υποδούλωση της Ελλάδος, με στόχο τον ορυκτό πλούτο κλπ. Εσείς κύριε Γιαλτουρίδη ισχυρίζεστε ότι ο Κος Σώρρας δρα κατ΄ αναλογία σε παρόμοιο μήκος σχήματος με τον Stephen Louis Wozny, ο οποίος είναι αυτονομιστής και θέλει να διασπάσει την Αμερική. Τελικά ο Κος Σώρρας είναι συνεργάτης των ΗΠΑ, ή επιβουλέας διασπαστής των.

 • Παπαμάκης

  Ρωτάτε Κύριε Γιαλτουρίδη: Η μεγάλη απορία μου είναι και όλων, γιατί ούτε το Αμερικάνικο δημόσιο, ούτε το Ελληνικό, ούτε το Κυπριακό δεν κάνουν καμία κίνηση γι αποκατάσταση της Αλήθειας;;; Τι κρύβετε από πίσω;;;
  Είναι ερώτηση ή υπαινιγμός? Γιατί αν είναι ερώτηση, σας έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να κρύβεται όχι βέβαια για το Αμερικάνικο δημόσιο, αμηχανία ή πανικός?
  Όμως σε κάθε περίπτωση, καλά κάνετε και ρωτάτε.

 • ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

  Δεν είμαι υπεύθυνος για τα γραφόμενα του κυρίου Κανελλόπουλου. Ο κύριος Κανελλόπουλος, κατά την γνώμη μου, ισχυρίστηκε αυτά που ισχυρίστηκε μετά από μια παραπλανητική, πάλι κατά την γνώμη μου, δήλωση του Σώρρα περί άδεια εξ Αμερικής. Αυτό προκάλεσε την δική μου αντίδραση όπου έφερα στο φως κάτι για τον Wozny που λίγοι γνωρίζουν, εξαιρουμένων των Αμερικανικών αρχών.