«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Διάβολος τελικά εβραίο- χριστιανό-φέρνει!!! Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για την σωτηρία της Ελλάδος είναι σταυροφόροι εβραίο-χριστιανοί!!!

Παρακολούθησα το βίντεο και ήρθε και η διαβεβαίωση ότι αναγνωρίστηκαν οι μετοχές Σώρρα!!!

Η κυρία Ιωάννου έκανε φιλότιμες προσπάθειες μαζί με τον δημοσιογράφο σε στημένο θέατρο!
Κανένας μέχρι σήμερα που θέλει να διαλευκάνει υποτίθεται την υπόθεση, δεν έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις και δεν άγγιξε την καυτή πατάτα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Η σκηνοθεσία αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και στο κόλπο είναι και η Ευρώπη και το ΔΝΤ και Κάτω από τις οδηγίες του τραπεζικού συστήματος της Αμερικής με τους 300 Έλληνες προδότες εθνοπατέρες‼!
Κύριε Σώρρα μου είπες ότι δεν είμαι καλός στα σενάρια παρόλα αυτά το παλεύω!
 Λοιπόν σενάριο πρώτο πως βάζουμε τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος στο χέρι χωρίς πόλεμο και χρονοτριβές;;;
Κάνουμε την Ελλάδα ένα ακόμα αστέρι στην Αμερικανική σημαία, εδώ μπαίνει και ο Καμμένος σε ανυποψίαστο χρόνο μίλησε για το δολάριο, είχε πάει περιοδεία και αυτός στην Αμερική όπως και ο προδότης Τσίπρας πρόσφατα‼!
Σενάριο δυο πως το επιτυχαίνουμε αυτό;
Να λοιπόν πως ξεβρακώνονται οι προδότες που γνώριζαν για τον ορυκτό πλούτο δεκαετίες πριν και το έθαβαν, να γιατί ο Κίσινγκερ άρχισε την δολιοφθορά της Ελλάδος, να πως ενοχοποιούμε ένα λαό και τον διχάζουμε αφού τον εξαντλούμε οικονομικά και αφού είναι έτοιμο το φρούτο να πέσει, εμφανίζετε σαν μάνα εξ ουρανού Ο  Έλληνας Σώρρας, ο εκπρόσωπος της Αμερικής αλλά υπό τον έλεγχο της ουρανοκατέβατης ΕΝΤ για να μην χρεώνετε την δολιοφθορά απευθείας η Αμερική. Έχει… τέτοιες αναισθησίες η Αμερική,  βάζει τους προδότες να κάνουν την δουλειά της, όπως ο Χίτλερ‼!
Εδώ πλέον δεν μιλάμε για σενάρια είναι ξεκάθαρο, ήρθε η ώρα να εφαρμοστούν τα πολύχρονα σχέδια πριν τον ελληνικό λαό τον πιάσει το πατριωτικό του και τα τινάξει στον αέρα.
Μια μεγάλη μερίδα ομογενών προδότες έχουν επιστρατευτεί για την υποδούλωση στην Αμερική της Ελλάδος!
Λοιπόν κίνηση πρώτη το πρωτοδικείο αναγνωρίζει τις μετοχές!
Κίνηση δεύτερη η κυρία Ιωάννου κάνει διευκρινήσεις στα ζώα τους Έλληνες!
Τι μας λέει η κυρία εντός εισαγωγικών Ιωάννου, ότι οι μετοχές δεν είναι μετοχές αλλά χρεόγραφα του Αμερικανικού δημοσίου και θα είναι ρευστό τον Αύγουστο του 2014 που θα είναι παχιές οι μύγες!
Το ζουμί όμως και το κερασάκι που επιβεβαιώνει τις συνεχιζόμενες ερωτήσεις μου είναι αφού τα λεφτά είναι του κυρίου Σώρρα εντός εισαγωγικών γιατί έχει τον μοναδικό λόγο η Αμερική;;;
Όχι έχει λόγο μόνο, αλλά αν δεν εγκρίνει τι θα κάνει αυτά τα λεφτά ο Σώρρας δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για τίποτα, δηλαδή άνθρακας ο θησαυρός‼‼
Τι σόι λεφτά είναι αυτά; Τι προσφορά είναι αυτή; Τι σόι σωτήρας είναι αυτός με αέρα κοπανιστό αφού τα υποτιθέμενα λεφτά δεν τα κάνει κουμάντο ούτε σεντς χωρίς την έγκριση της Αμερικής;;;
Δηλαδή  λέω στο εγγονάκι μου έχω λεφτά, πολλά λεφτά, μου λέει να του πάρω σοκολάτα αλλά του λέω ότι δεν μπορώ αν δεν το εγκρίνει ο γείτονας‼‼
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Η Ελλάδα ένα αστεράκι στην σημαία της Αμερικής με συνωμοτική προδοσία και τον ομογενών και των ελλήνων 300 εθνο-προδοτών και όχι μόνο!
Ξέρω ότι οι προδότες είναι πολλοί δεν ξέρω πως αυξήθηκαν αλλά είναι πολλοί και θα πουν ότι είναι καλύτερα να είμαστε μια αποικία της Αμερικής να ησυχάσουμε!
Εγώ θα πω όπως και οι αληθινοί πατριώτες, ότι οι προγονοί μας δεν μας άφησαν τέτοια εντολή δουλικότητας και προδοσίας στα γραπτά τους!
Τους λέμε περήφανα και με καθαρή φωνή. Δεν αποδεχόμαστε νταβατζήδες Αμερική, Γερμανία, Γενικά Ευρώπη, ούτε Ρωσία και τους λέμε:

  Μολών  Λαβέ‼‼

Α… Ξέχασα να σας πω ότι αύριο μπορεί αφού τον παρακαλέσουμε γονυπετείς, να είναι ο Σώρρας ο αυριανός πρωθυπουργός μαζί με το επιστημονικό του επιτελείο για υπουργούς, που θα τον έχει εγκρίνει η Μαμά Αμερική μαζί με τα λεφτά!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

6 comments to Ο Διάβολος τελικά εβραίο- χριστιανό-φέρνει!!! Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για την σωτηρία της Ελλάδος είναι σταυροφόροι εβραίο-χριστιανοί!!!

  • Παπαμάκης

    Κύριε Κανελλόπουλε, καταλαβαίνετε τι γράφετε? Αν πραγματικά καταλαβαίνετε πέστε μου σας παρακαλώ πως θα χαρακτηρίζατε κάποιον ο οποίος ερχόταν σε μένα, ο οποίος έκλεισα την επιχείρησή μου, και χρωστάω στεγαστικό δάνειο 100.000 ευρώ, με 5% επιτόκιο και ετήσια τοκοχρεωλυτική δόση 9.600 ευρω και κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου και μου έλεγε:
    Πάρε τα 100.000 ευρω να ξεχρεώσεις, να άρεις την υποθήκη του σπιτιού σου, εγώ δεν θέλω εγγυήσεις παρά μόνο γραμμάτια, ούτε επιτόκιο και για να με εξοφλήσεις θα μου δίνεις 1000 ευρώ το χρόνο για 100 χρόνια.
    Επιπλέον πάρε άλλα 100.000 ευρώ να ξανανοίξεις την επιχείρησή σου, και χρησιμοποίησε και τα υπόλοιπα 8.600 που σου περισσεύουν πλέον κάθε χρόνο , και αν τα κέρδη σου το επιτρέπουν και το θελήσεις μπορείς να με εξοφλήσεις όποτε επιλέξεις.
    Επιπλέον εγώ με ειδικές ομάδες τεχνοκρατών θα σου παρέχω επιχειρηματικές συμβουλές και μελέτες δωρεάν για την επιχείρησή σου, και εάν θέλεις μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και αυτές.
    Εγώ Κύριε Κανελλόπουλε αυτόν ΔΕΝ θα τον αποκαλούσα προδότη, αλλά ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΟΥ.
    Αντιθέτως όποιον προσπαθούσε να εμποδίσει την υλοποίηση μιας τέτοιας προσφοράς, θα τον χαρακτήριζα ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ.

    • Αγαπητέ φίλε μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα και δεν καταλαβαίνεις και τι λέω , αλλά και τι κίνδυνο διατρέχει η πατρίδα μας πίσω από αυτό που δεν φαίνεται. Πρώτων σου ξεκαθαρίζω ότι έτσι όπως το θέτεις και εγώ μαζί σου. Μόνο που δεν είναι έτσι, δεν έχει λεφτά και δεν είδες ούτε το βίντεο ούτε τι χαρτιά που εχω εγώ. Όμως μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση με πόση ευκολία γινόμαστε δούλοι σε ουρανοκατέβατους σωτήρες, να γιατί είμαστε σε αυτή την μοίρα σήμερα. Σε παροτρύνω να μου δείξεις και εμένα τα λεφτά. Διάβασε και δες το βίντεο τα λεφτά θα… τα έχει σε ρευστό τον Αύγουστο του 2014. Και θα τα έχει εφόσον δώσει την έγκριση η Αμερική, διάβασέ με καλύτερα να προστατέψουμε την πατρίδα μας και από τους 300 σημερινούς προδότες και από αυτούς που μας ετοιμάζουν να τους αντικαταστήσουν. Αν παρόλα αυτά με θεωρείς εχθρό σου δεν πειράζει ο αγώνας για την πατρίδα θα έχει και θύματα ας είμαι το πρώτο.

  • Παπαμάκης

    Είπα ότι θα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ όποιον εναντιονόταν σε μία τέτοια προσπάθεια. Αλλά από ότι γράφεις είσαι μαζί μου με τον τρόπο που το θέτω.
    Δεν μπορούν να συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα. Δηλαδή και να μην έχει τα χρήματα και ταυτόχρονα να κινδυνεύουμε να υποδουλωθούμε από τα χρηματά που δεν έχει.
    Επίσης με παροτρύνεις να σου δείξω εγώ τα λεφτά για να πιστείς, πράγμα που πολύ καλά ξέρεις ότι είναι αδύνατον γιατί δεν έχω πρόσβαση, αλλά αφήνεις για τον εαυτό σου την πολυτέλεια να σε πιστέψω γιατι κατέχεις χαρτιά τα οποία όμως δεν τα παρουσιάζεις.
    Το άκουσα πολύ καλά το Βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε ξεκάθαρα ότι τηρήθηκαν απολύτως οι διαδικασίες που προέβλεπαν να ενημερωθεί ο εκδότης των χρεογράφων προκειμένου να προβεί σε ένσταση σε περίπρωση που το χρέος δεν ήθελε να μετακυλίσει σε ανεπιθύμητους κατόχους και μάλιστα δόθηκε ως παράδειγμα το Ιράν. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας και εφόσον δεν υπήρξε ένσταση για τον σκοπό και τον τρόπο χρήσης των χρεογράφων συνεπάγεται η συγκατάθεση.
    Πέρα όμως από αυτή την ανούσια αντιπαράθεση, εγώ θα σε προέτρεπα έαν μου το επιτρέπεις, την πίεση να την ασκήσεις με το μέσο που κατέχεις πρός εκείνους που έχουν το θεσμικό ρόλο και την δυνατότητα να μας αποκαλύψουν με επίσημο τρόπο αν ο Κύριος Σώρρας είναι απατεώνας και σε τέτοια περίπτωση να επιλυφθεί η δικαιοσύνη. Αν λοιπόν δεν το κάνεις και η προσπάθειά σου περιορισθεί μόνο στην δημιουργία προπαγάνδας εναντίον του Κου Σώρρα, θα δημιουργούνται άλλου είδους υποψίες, οι οποίες αν δεν προλάβεις το χρόνο θα μετατρέπονται σε βεβαιότητες.

    • Αγαπητέ φίλε μάλλον δεν θέλεις να με καταλάβεις, όπως βλέπεις ανεβάζω και τα υπέρ για τον Σώρρα και τα κατά! Αυτό το παραβλέπεις και εσύ και οι άλλοι για την δική μου αντικειμενικότητα. Και πάλι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε τι σκατά λεφτά είναι αυτά αφού θέλουν την έγκριση της Αμερικής με δουλεύεις ή πας να μας τρελάνεις; Δηλαδή δεν το βλέπεις ή δεν θέλεις να το δεις ότι όταν θα δώσει το οκ η Αμερική βάση με σχέδιο που υπάρχει θα κάνει διάφορες δουλειές όχι προς όφελος της πατρίδος μας; αλλά προς όφελος της Αμερικής. Η ΕΝΤ αυτό το ρόλο καλείτε να παίξει και μακάρι να βγω ψεύτης. Ένα όμως μπορώ να σου πω ότι ακόμα δεν υπάρχει άνθρωπος να αμφιβάλει για τον πατριωτισμό μου γιατί είμαι ανοιχτός και καθαρός! Σε λίγο θα ανεβάσω ένα γρήγορο σκεφτικό που εμείς οι νεοέλληνες το λέμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό πέρα ως πέρα, εσύ θέλω να μου πεις που βρίσκεσαι;;; και με ποιους. Επίσης για τα χαρτιά θέλω να σου πω όταν ανακατώνεσαι με σοβαρά θέματα για λόγους ασφαλείας πρέπει να εχεις και κρυφό χαρτί!

  • Παπαμάκης

    Λοιπόν. Περίπου 3 φορές αναφέρθηκε στο βίντεο αυτό το οποίο με ρωτάς και απορείς γιατί δεν καταλαβαίνω εγώ? Αναφέρεται λοιπόν στο βίντεο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ. Είναι χρεόγραφα των ΗΠΑ τα οποία μπαίνουν ως αντασφάλεια (εγγυήσεις δηλαδή) για να εκδοθεί δάνειο, και αυτή η αντασφάλεια για τους πάντες πάνω στη γη είναι από τις ισχυρότερες που υπάρχουν, γιατί μιλάμε για χρέος των ΗΠΑ. Τα χρεόγραφα αυτά θα πληρωθούν από τις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2014 όχι γιατί θα είναι «παχιές οι μύγες» όπως γράφεις, αλλά γιατί τότε λήγουν τα 6 ομόλογα.
    Πως η τράπεζα για να σου δώσει δάνειο σου ζητά να υποθηκεύσεις το σπίτι σου ως ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ, έτσι λοιπόν είναι και τα ομόλογα των ΗΠΑ για τις τράπεζες. Δηλαδή αν και συ είχες ομόλογα των ΗΠΑ δεν θα χρειαζόταν να βάλεις υποθήκη το σπίτι σου. Αρκούσαν αυτά.
    Τώρα όσο για την αντικειμενικότητα, καμία προπαγάνδα δεν έχει επιτυχία αν δεν δείχνει δείγματα αντικειμενικότητας γιατί απλούστατα θα ήταν κραυγαλέα, δεν θα γινόταν πιστευτή και ως εκ τούτου δεν θα επετύγχανε το σκοπό της. Γι αυτό λοιπόν επέτρεψέ μου να κρίνω την αντικειμενικότητα κάποιου όχι από τις αλήθειες που δημοσιεύει αλλά από τις αλήθειες που εντέχνως αποκρύπτει, οι από τις κρίσεις και την επιμονή του επί συγκεκριμένων των γεγονότων. ΠΧ Δεν είδα πουθενά να επιζητάς μετ΄ ιδίας επιτάσεως να ασκηθεί έλεγχος της αλήθειας της πρότασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
    Αλλά όμως δεν είναι αργά. Μπορείς λοιπόν, να συνυπογράψεις την μήνυση του Κου Σώρρα, με την οποία κατηγορεί τους αρμοδίους ότι ενώ υπήρχε η δυνατότητα να δανειστούμε με τους όρους που και σύ συμφώνησες και που περιέγραψα στο παράδειγμα του πρώτου μου σχολίου και χωρίς τις δεσμεύσεις της Τρόικας και την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, δεν το έπραξαν. Κατ΄ αυτό τον τρόπο θα συμβάλεις ώστε να επισπευστεί η υπόθεση και αποκαλυφθεί η απάτη.
    Επίσης μπορείς εφόσον έχεις στοιχεία ενοχοποιητικά για τον Κο Σώρρα να τα προσκομίσεις στον εισαγγελέα.
    Γιατί εδώ θα πρέπει να συμφωνήσουμε τουλάχιστον στο ότι κάποιος πρέπει να πάει φυλακή.

  • ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

    Παπαμάκη, τα IBOE η χρεώγραφα, όπως θέλεις πέστα, του Σώρρα δεν έχουν καμία σχέση με την Αμερικανική κυβέρνηση η το Αμερικανικό δημόσιο. Είναι κατασκευάσματα ενός ιδιώτη Αμερικανού απατεώνα ονομαζόμενο Stephen Louis Wozny. Κόψε το παραμύθι.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>