«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί πατριώτες τι σας έχουν ποτίσει αφιόνι;;;

Ξυπνήστε από τον λήθαργο, σηκωθείτε από τον καναπέ.
 Σε λίγο θα σας πετάξουν κοιμισμένους μαζί με τον καναπέ σε κάποια χωματερή.
Λοιπόν θέμα Σώρρας το κρυφό εργαλείο της Αμερικής!
Με ένα σπάρο δυο τρυγόνια,  έτσι έλεγαν οι παλιές καραβάνες που έκατσα κοντά τους και έμαθα δυο πράγματα ποτέ μην πιστεύεις στα εύκολα και στα παχιά λόγια, ψάξου, κουνήσου από την θέση σου να μην μουχλιάσεις!
Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Η  Αμερική και ειδικά το κεφάλαιο που είναι η αληθινή Αμερική έχει ένα σχέδιο που δεν το κρύβει!
Θέλει τον καλύτερο ορυκτό πλούτο σε ποιότητα, θέλει τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα σε διατροφή για τους εκλεκτούς της, θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο της Μέσης Ανατολής μετά της μεσογείου και βαλκανικής που είναι τα περισσότερα και καλύτερα κοιτάσματα ορυκτού, θέλει να αποκλείσει της Ρωσία στην Μαύρη Θάλασσα σε πρώτη φάση, Θέλει να διαλύσει τη Ρωσία για την πλήρη επικράτηση της ( παγκόσμια δύναμη- νέα τάξη)!
 Νομίζετε ότι έκανε γενοκτονία στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Συρία, στην Υεμένη, στην Αίγυπτο έτσι για πλάκα;;;
Όχι φυσικά έχει σχέδιο και μέσα σε αυτό το σχέδιο έρχεται και μπαίνει ο ουρανοκατέβατος Σώρρας και η ΕΝΤ και η συμφωνία με το Ισραήλ!
Και να μην το ξεχάσετε ποτέ αυτά τα δήθεν κόλπα τσακωμών με την Τουρκία είναι πούστικα, στάχτη στα μάτια, της έχει υποσχεθεί ότι θα πάρει και αυτή ένα κομμάτι από το σώμα της Ελλάδος και της Συρίας‼ Οι εγκληματίες λαών μεταξύ τους συνεργάζονται άψογα!
Στην Αμερική σχεδιάζουν για 30 και 40 χρόνια,  αντίθετα από εμάς που δεν σχεδιάζουμε ούτε για μια ημέρα!
Η Αμερική δεν θέλει να κάνει πόλεμο για να καταλάβει τους Έλληνες το οποίο όπως είμαστε σήμερα σε μια ώρα θα μας έχει πατήσει!
 Και δεν θέλει  γιατί γνωρίζει ότι  ο Έλληνας είναι ένα θηρίο που κοιμάται και δεν θέλει να το ξυπνήσει, θέλει να το έχει ναρκωμένο να κάνει την δουλειά της για αυτό και τον εξαντλεί οικονομικά και ψυχολογικά.
 Για πάρτε τα πράγματα με την σειρά όλα τα γεγονότα που συνέβησαν από το άνοιγμα των συνόρων από τον  Μητσοτάκη Σαμαρά μέχρι σήμερα με τον  Σώρρα για να καταλάβετε την πλεκτάνη και την κολοσσιαία προδοσία κατά τη ς Ελλάδος από τους σάπιους και προδότες ηγέτες μας!
Το μεγαλύτερο χτύπημα και βάρος το έδωσαν στην παιδεία, ο Λυκούργος έλεγε το μεγαλύτερο και ανώτερο αγαθό και όπλο  είναι η παιδεία και αυτήν  χτύπησαν ανελέητα!
Οι δικές μας άμυνες στην παιδεία δάσκαλοι, καθηγητές, πρυτάνεις η μόνη τους παρουσία και αναφορά είναι οι απεργίες και τα επιδόματα!
Ας έρθουμε πάλι στον κύριο Σώρρα.
Από την αρχή που εμφανίστηκε άλλαξε  τα κωλόχαρτα σε διάφορα έντυπα διαφημίσεως!
Είμαι ο μόνος που του έθεσε ερωτήματα που δεν απάντησε!
Στην αρχή μου το έπαιξε απαξιωτικός ειρωνικός συμβουλάτορας παροτρύνοντάς με να γράφω καλύτερα σενάρια, αλλά μου απάντησε ΜΙΑ ΦΟΡΑ , για το πάπλωμα κουβέντα και σε επόμενες ερωτήσεις όχι μόνο δεν μου απάντησε αλλά άλλαξε στιλ και έβαλε τα κολαούζα του να με απειλούν! Αν δεν τα έβαλε αυτός δεν είδα καμία δήλωσή του που να τους βάζει στην θέση τους να τους νουθετεί;;;
 Όταν χάσεις τον έλεγχο και απειλείς σημαίνει ότι κάπου σε πόνεσα και γι’ αυτό  δεν απαντάς  στα ερωτήματα.
Και ρωτώ τον κάθε ηλίθιο που μου κάνει επίθεση σε ποιο σημείο του πλανήτη και από ποιο ον που είναι στημένο στα δυο πόδια μπορείς να πεις ότι έχω δις αλλά μόνο άμα μου τα δώσει  ο μπαμπάς μου!
Έχει χρεόγραφα του αμερικανικού δημόσιου που θα είναι σε ρευστό το 2014 αλλά δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει αν δεν του δώσει την έγκριση η Αμερική‼!
Καλά τόσο ζώα μας θεωρεί για να μας λέει τέτοια κουφά;;;
Έχω πληροφορίες ότι απειλεί εκτός από εμένα μέσω άλλων και άλλους παράγοντες που προσπαθούν να βρουν την αλήθεια!
Ματαιοπονείς αγαπητέ κύριε Σώρρα και σε ξανά προειδοποιώ μην διανοηθείς να μου πειράξεις μια τρίχα γιατί  υπάρχουν ορκισμένοι φίλοι πατριώτες που θα σε τιμωρήσουν ακαριαία. Εδώ δεν είναι Αμέρικα με μισθοφόρους μαφιόζους δολοφόνους ακόμα!
Είμαι εδώ αν έχεις στοιχεία, όχι παραμύθια να τα κουβεντιάσουμε ανοικτά από το διαδίκτυο. Όπως βλέπεις δεν κρύβω τίποτα ανεβάζω και τα υπέρ σου και τα εναντίον σου γιατί το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πατρίδα μου‼!
Αυτά προς το παρών.

Κύριε Σώρρα εξέθεσες τον εαυτό σου ως σωτήρα της πατρίδος μου και σαν Έλληνας πολίτης εχω όλα τα δικαιώματα να σε κρίνω όπως εγώ καταλαβαίνω, εσύ οφείλεις να με διαψεύσεις  και να πείσεις τον ελληνικό λαό για την αλήθεια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

2 comments to Αγαπητοί πατριώτες τι σας έχουν ποτίσει αφιόνι;;;

  • Παπαμάκης

    Θα συμφωνήσω στα περισσότερα με αυτά που γράφεις για τις ΗΠΑ. Εκείνο όμως που δεν τεκμηριώνεις (και αυτό λέγεται προπαγάνδα), είναι πως συνδέονται και ταυτίζονται οι προθέσεις των ΗΠΑ με τις προθέσεις του Κου Σώρρα.
    Ισχυρίζεσαι λοιπόν ότι η δανειακή σύμβαση που έχουμε υπογράψει, η οποία με τα μέτρα και τους στόχους που προβλέπει δεν έχουμε καμία πιθανότητα να ανταποκριθούμε στις δανειακές μας υποχρεώσεις, και ως εκ τούτου υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθούμε σε επίσημη χρεοκοπία, κατά την οποία όμως έχουν φροντίσει οι δανειστές μας να αντικαταστήσουν το μεγαλύτερο μέρος των ομολόγων εθνικού δικαίου με άλλα Αγγλικού δικαίου και να συμπεριλάβουν στην σύμβαση την άρση της ασυλίας του ορυκτού πλούτου ένεκα Εθνικής Κυριαρχίας, είναι προτιμότερη από την πρόταση του Κου Σώρρα η οποία όχι μόνο δεν περιλαμβάνει τέτοιες δεσμεύσεις, αλλά προβλέπει δάνειο με χρεολύσιο ασυγκρίτως μικρότερο από αυτό που υφιστάμεθα τώρα, ως αντασφάλεια του δανείου απλά ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου στο Εθνικό Δίκαιο, ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, επιπλέον δάνειο με τους ίδιους όρους για ανάπτυξη και εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου από εμάς του ίδιους με συμφωνίες που θα υπογράψουμε με άνεση χρόνου και όχι με το μαχαίρι στο λαιμό και καμία ανάγκη για ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας.
    Όμως το σπουδαιότερο απ΄όλα το οποίο εντέχνως το προσπερνάς είναι οι όροι που θέτει ο Κος Σώρρας προκειμένου να συναφθεί το δάνειο οι οποίοι είναι πρώτον ο λογιστικός έλεγχος του πραγματικού και νόμιμου χρέους πράγμα που σημαίνει ότι κατά πάσα βεβαιότητα θα εξοικονομηθούν και άλλοι πόροι και δεύτερον ο έλεγχος όσων με την υπογραφή τους άσκησαν οικονομική εξουσία από το 74 μέχρι τώρα.
    Φίλε μου αν όλα αυτά τα χαρακτηρίζεις υποδούλωση, εγώ τα λέω ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    • Αγαπητέ φίλε συνεχίζω να σε θεωρό αναγνώστη μου, θα στο πω ακόμα μια φορά το πρόβλημά μου δεν είναι οι 300 προδότες στην βουλή μακάρι να υπήρχε κάποιος να με ζώσει με νίτρο να κατεδαφίσω την βουλή στην ολομέλειά της. Αυτό που με τρομάζει είναι ότι δεν μπορώ να εμπεδώσω πως πιστεύεις ότι τα λεφτά θα του επιτραπούν Στο Σωρρα να τα χρησιμοποίηση μετά τον Αύγουστο του 2014 αφού λέει ότι άμα δεν προβάλει ένσταση η Αμερική μπορεί να τα χρησιμοποίηση;;; Ε δω εγώ δεν μπορώ να το εμπεδώσω και είναι και το μόνο λεπτό σημείο της διαφωνίας μου. Δεν μου απαντάς πως ξεχωρίζεις τον Σώρρα από το σενάριο που περιέγραψα;;
      Όσο για την μήνυση κατά των προδοτών στείλε μου το έντυπο να το υπογράψω αυτό για μένα είναι απλή δικαιολογία.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>