«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διευκρίνηση από Στέργιο Σμυρλή στο θέμα Σώρρα.

Αγαπητέ κύριε Γεωργαντζά,
Μετά λύπης μου έλαβα το παρακάτω μήνυμα, το οποίο το εμφανίζεται ότι έχει συνταχθεί από μένα  και εσείς το έχετε διανθήσει σχετικά.
Δεν θέλω να δημιουργηθεί κάποια σύγχυση μεταξύ του συντάκτη και του διαβιβαστή
Όπως φαίνεται στο συνημμένο μήνυμα, συντάκτης είναι ο κύριος  Konstantino (Κωνσταντίνος Βαλασσίδης)
Το διεβίβασα ως έχει άνευ σχολίων σε συμπατριώτες που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται σχετικά με τις δραστηριότητες του κύριου Σώρα
Κατά κανόνα, δεν σχολιάζω μηνύματα για τα οποία δεν έχω άποψη, τα διαβιβάζω όμως όταν γνωρίζω ότι ορισμένοι συμπατριώτες μας παρακολουθούν την εξέλιξη τους
Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε βρισκόμεθα στη φάση του ξεπουλήματος. Τα φιλέτα πωλούνται στο 1/10 της τιμής τους. Ο Τουρκικός Στρατός συμμετέχει στην αγορά διαφόρων λιμανιών και ολόκληρες αγροτικές περιοχές θα περάσουν μέσω της Τράπεζας Πειραιώς σε ξένους. Η Λέσχη των Ενόπλων Δυνάμεων βγαίνει στο σφυρί.
Ο Στουρνάρας κατέστησε σαφές ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πωλήσει τα πάντα στους Τούρκους. Θα κάνουν και άλλο κούρεμα στα ασφαλιστικά μας ταμεία. Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν επαρκούν πλέον για τις βασικές ανάγκες
Πριν τρεις ημέρες, μία Πομάκα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι το Υπουργείο Εξωτερικών δεν της δίδει χρήματα για το ενοίκιο του Συλλόγου στην Ξάνθη. Θα της κάνουν έξωση για 1.350€. Οι Τούρκοι τους πιέζουν να εγγραφούν στο Προξενείο τους. Της δίδουν 1000€/μήνα και 300€ αν φορέσει την μαντήλα.
Το Υπουργείο παιδείας δεν τοποθετεί δασκάλους στην Θράκη, οι Τούρκοι θα επανδρώσουν τις θέσεις. Έχω κάνει έκκληση σε συναδέλφους μου να πάμε να διδάξουμε τα Ελληνόπουλα, έως ότου προκύψει μία Ελληνική Κυβέρνηση
Το χρέος της Ελλάδος είναι πολύ μικρότερο από ότι φαίνεται. Ο Σόρος με τρία δις θα αγοράσει την μισή Ελλάδα. Είναι ευκαιρία ο κύριος Σώρας να επενδύσει στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να φέρει το χαμόγελο σε χιλιάδες συμπατριώτες μας.
Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
Στέργιος Σμυρλής
—– Προωθημένο μήνυμα —–
Απο: NICHOLAS Georgantzas [Staff/Faculty [BUS]] <georgantzas@fordham.edu>
Προς: kyriakidis konstantinos <drkyriak@otenet.gr>
Στάλθηκε: 8:35 μ.μ. Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013
Θέμα: O Στέργιος Σμυρλής γιά τον Αρτέμιο Σώρρα και την Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt)
O Στέργιος Σμυρλής γιά τον Αρτέμιο Σώρρα και την Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt)
Ευχαριστώ σε Στέργιο Σμυρλή, εκ μέρους του Δ.Σ. της Επιτροπής Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt), γιά την εκστρατεία σου υπέρ του εις την ελευθερίαν του ελληνικού μας κόσμου επενδυτού: Έλληνα Αρτέμη Σώρρα. Παραθέτω εδώ το κείμενό σου, ελαφρά επεξεργασμένο, ώστε να αποφεύγονται έστω και οι μικρές ανακρίβιες.
Το ένα και μοναδικό κριτήριο πίσω από την κάθε ενέργεια και την κάθε πράξι, τόσον του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, όσο και όλων των, με ελληνική ψυχή, μελών της Ε.N.D., είναι η συλλογική ευδαιμονία και η συλλογική οικονομική ευμάρεια του ελληνικού μας κόσμου, όχι μόνον στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά και σε όλον τον συνέκδημο ελληνικό μας κόσμο, επάνω στην όλη την επιφάνεια του πλανήτη Γη, ώστε κάποτε να ξαναγίνουμε μία πραγματικά πολιτική κοινωνία εν ελευθερία, που αυτοθεσμίζεται και αυτοκυβερνιέται. Ή, όπως χαρακτηριστικά λαλεί και ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας, γιά μία
«Ελλάδα αυτοδιοικούμενη με σίγουρο μέλλον και αποκατεστημένη ιστορία. Μια Ελλάδα που τιμά τους Ήρωες και εξοστρακίζει τους προδότες. Που τα παιδιά της διδάσκονται ιστορία που γράφουν Έλληνες. Που ο λαός της είναι κυρίαρχος και υπερήφανος για τότε,τώρα και πάντα! Για μια Ελλάδα που θα φωτίσει τον πλανήτη παράγοντας αξιωματικά  πολιτισμό, σοφία και πλούτο σε μία λογική δίχως όρια σαν… Φως και όρια δίχως λογική σαν Σύμπαν» (http://www.artemis-sorras.com/?page_id=57)!
Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Ήρθε ο καιρός να κάνουμε κάτι για την χώρα μας… και για εμάς!
From: Konstantin
Κάποτε κάποιος βιβλιοεκδότης φώναζε στην τηλεόραση «σηκωθείτε από του καναπέδες και τις πολυθρόνες». Ίσως πρέπει να το φωνάξω, αλλά όχι για να σας πουλήσω κάτι.
Σας φωνάζω για να μην σας πουλήσουν μαζί με την πατρίδα που ξεπουλιέται.
Μοναδικό φώς αυτή την στιγμή, πρίν μας στήσουν κάποια περίεργη εκλογική κατάσταση, είναι η ομάδα της E.N.D. (End National Debt), μαζί με τον συμπατριώτη μας κ. Αρτέμη Σώρρα, εκ Πάτρας, που έχουν καταθέσει επ΄ ονόματι της Ελληνικής Δημοκρατίας US$600.000.000.000, με μοναδική απαίτηση τον έλεγχο για την διαπίστωση του πραγματικού ύψους του χρέους της χώρας και τους λόγους που δημιουργήθηκε. Η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν διότι υπακούει σε ξένες εντολές και δεν την ενδιαφέρει το κατάντημά μας, το οποίο θα το έχετε καταλάβει.
Το παρακάτω που θα διαβάσετε θα σας βάλλει σε κάποιο σωστό  δρόμο. Εκείνο το οποίο θέλω  να προσπαθήσετε, είναι να το μάθουν όσο περισσότεροι γίνεται από τους συμπατριώτες μας. Σκαλίστε το μυαλό σας και βρείτε τρόπους, μιλήστε τους, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ US$600.000.000.000 ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΕΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΨΗ.

 

Ένα μικρό δείγμα ίσως από τα ποιο χαρακτηριστικά των παρουσιασθέντων είναι τα παρακάτω:
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ 17.1.2013 (Published on Jan 18, 2013) ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘ΑΘΕΑΤΟΝ’
Αντώνιος Βαλσαμάκης, Εκπρόσωπος Τύπου, Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt)
http://www.youtube.com/watch?v=PNLJVj5-AWA
http://www.youtube.com/watch?v=PNLJVj5-AWA&feature=youtu.be
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Β΄(δ΄) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=lnPXo99xevA

 

Αρτεμης Σωρρας ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vefeXurZIIM

 

Αστερίων (ΚΒ)
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>