Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

ΓΡΑΦΕΙ  Ο  ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Να γιατι παμε κατά διαολου…. Να για το ο κοσμος πειναει και ισως δικαια, διοτι δεν αντιδρα….. όταν σκυβεις, εκθετεις τον πισινο σου…. Κι οποιος θελει, εκμεταλευεται την κατασταση. Καλον υπνο Ελληνες.. με ονειρα γλυκα παλαιας δοξας…. Που δεν την αξιζετε….περασε η εποχη των «ανδρων με αρχιδια».. Συνεχιστε να βλεπετε τον Σουλειμαν, τον Μεγαλο Αδελφο και τις λοιπες μαλακιες…. Αυτές χορταινουν την κοιλια και σου δινουν αξιοπρεπεια.. για τα λοιπα, ποιανου του καιγεται καρφι;;; θα ελθη η Παναγια, οι εξωγηινοι, οι Ρωσσοι, ο Σωρρας, το Ισραηλ η Θεια Προνοια, οι αλλοδαποι φιλελληνες και θα μας «σωσουν». Με αυτό το πλευρο να κοιμαστε…. Οποιος ελθη να «σωση» την Ελλαδα, θα το κανη για να φαη από τις σαρκες του μελλοντικου πτωματος. Ότι είναι να γινη, πρεπει να γινη από τους Ελληνες.
From: GEORGE KONSTANTINIDIS
Subject: ΣΚΑΕΙ» ΟΜΟΛΟΓΟ 44 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !
του Μάκη Βραχιολίδη
Είναι εχθροί της Πατρίδος και το παίζουν σωτήρες. Ετοιμάζονται να πάρουν νέα-εξοντωτικά μέτρα σε βάρος του λαού, που θα τον αποτελειώσουν! Και τα κρύβουν –προς το παρόν- λέγοντας ότι «εάν υλοποιήσουμε επακριβώς το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, δεν θα  χρειαστεί να πάρουμε άλλα μέτρα». . . . Πρόκειται περί μίας ακόμη απάτης. Γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, γνωρίζουν ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, αλλά εξαπατούν συνειδητά τον λαό, ενδιαφερόμενοι πώς θα προστατέψουν τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των Τραπεζών !  Είναι υποτελείς τους !
Και με υπουργικές υπογραφές μάλιστα ! Στο τεύχος της 29ης Νοεμβρίου 2012 της «Ε.Ω.» το αποκαλυπτικό-αποκλειστικό ρεπορτάζ μας με τίτλο «ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ : ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ», αποδείκνυε του λόγου το αληθές. Διαβάστε εδώ :
ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!
Ξαναθυμίζουμε ένα από τα περιβόητα ΦΕΚ με την υπογραφή του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Σαχινίδη και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου: «3. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 511,
23 Απριλίου 2010: « …Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.117.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6762 του ίδιου ΦΕΚ επαναλαμβάνεται το παραπάνω άρθρο, ενώ στη σελίδα 6763 του ίδιου ΦΕΚ, διαβάζουμε :
« ΙV : Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.500.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί».  Στη σελίδα 6765 το ποσό που θα επιβαρύνει το Δημόσιο ανέρχεται στα 2.300.000.000 !!! Λες και είναι… μαρουλόφυλλα πέφτουν τα δισεκατομμύρια ευρώ κόστη, πάνω στις πλάτες του λαού»  ΝΑ  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ :         

Έδωσαν εγγυήσεις 233 δισεκατομμυρίων ευρώ στις Τράπεζες, προκειμένου αυτές να τα διοχετεύσουν στην πραγματική οικονομία, με την προϋπόθεση ότι αυτά θα επιστραφούν στο Δημόσιο ! Οι ίδιοι οι πολιτικοί μας ταγοί (αυτοί που το παίζουν σωτήρες), την ώρα που έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες, προέβλεπαν ότι σε περίπτωση που δεν θα πλήρωναν το χρέος τους, αυτό θα πέσει στις πλάτες του λαού !!! Οι Τράπεζες έχουν χορηγήσει τις εγγυήσεις του Δημοσίου ως ομόλογα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον ερχόμενο Απρίλιο, ένα ομόλογο αξίας πλέον των 44 δισεκατομμυρίων ευρώ «σκάει» στα χέρια των τοκογλύφων ! Η ελληνική κυβέρνηση θα κληθεί να το πληρώσει. Γι’ αυτό το λόγο, κάθε τόσο οι Σαμαράς-Στουρνάρας τσαμπουνάνε «εάν είμαστε απόλυτα συνεπείς και τηρήσουμε με ακρίβεια όσα έχουμε δεσμευτεί, δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα» ! Οι ίδιοι αυτοί πολιτικοί της συμφοράς, θα βγουν -κάποια στιγμή- και θα πουν στον λαό μέσα στην άνοιξη, ότι «υπήρξαν σημαντικές αποκλίσεις και θα πρέπει να πάρουμε μερικά ακόμη μέτρα προκειμένου να μη βγούμε από το ευρώ και να είμαστε συνεπείς στους εταίρους μας. Αλλά θα είναι τα τελευταία μέτρα»! Ας προετοιμαστεί λοιπόν ο λαός για νέα σφαγή, με την οποία οι ολετήρες θα συντρίψουν μισθούς ( ο στόχος της τρόικας είναι να μας φτάσουν στα επίπεδα των 180 € μηνιαίως), θα κατεδαφίσουν περισσότερο τις συντάξεις και θα αρπάξουν με κατασχέσεις σπίτια, οικόπεδα αγροτεμάχια. Σας το λέμε μετά λόγου γνώσεως και θα το αποκαλύψουμε με λεπτομέρειες εντός των ημερών : η τριμερής κυβέρνηση της συμφοράς έχει ήδη έτοιμα τα νέα μέτρα εξόντωσης του λαού, τα οποία θα επιβάλει μέχρι τα τέλη Απριλίου, λόγω του περιβόητου ομολόγου των 44 και πλέον δις ευρώ ! Αυτά όμως που θα αποκαλύψουμε, είναι όσα ήδη έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους τα λαμόγια, σε συμπαιγνία με τις τράπεζες, σε βάρος του λαού !
Για μια ακόμη φορά ο λαός είναι το μεγάλο θύμα ! Τα δε όργανα των τοκογλύφων, το κρύβουν-προς το παρόν- επιμελώς. Α ρε κακόμοιροι συνέλληνες ! Για πόσο καιρό ακόμη θα υπομένουμε την απάτη ; ΜΟΝΟ Ο ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !
Από τους 330 της βουλής, μέχρι στιγμής μόνο αυτός, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», αποκάλυψε το σκάνδαλο που συντελείται σε βάρος του λαού, με επερώτηση που κατέθεσε στις 30/8/2012. Σε αυτήν βέβαια αναφέρεται σε ένα μόνο μέρος  των εγγυήσεων του Δημοσίου προς τις Τράπεζες και συγκεκριμένα σε ποσό 23 δις ευρώ. Ο κ.

Καπερνάρος, αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «…το Ελληνικό Δημόσιο παρέσχε εγγυήσεις προς τα πιστωτικά ιδρύματα, ύψους 23 δισεκατομμυρίων ευρώ , τα οποία έπρεπε να διατεθούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και για χορήγηση στεγαστικών δανείων , με σκοπό την τόνωση της ελληνικής οικονομίας. Για τις εγγυήσεις αυτές τα πιστωτικά ιδρύματα έλαβαν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία εν συνεχεία έδωσαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.) και έλαβαν αντιστοίχως δάνειο με επιτόκιο 1%. Τα ομόλογα αυτά είχαν maximum τριετή διάρκεια. Με την λήξη των ομολόγων, τα πιστωτικά ιδρύματα όφειλαν να εξοφλήσουν τα δικά τους δάνεια στην Ε.Κ.Τ. να αναλάβουν τα ομόλογα και να τα επιστρέψουν στο Ελληνικό Δημόσιο ώστε αυτά να κυρωθούν. Για τα ανωτέρω ομόλογα-σύμφωνα με ρητή πρόβλεψη του νόμου (άρθρο 2 §1)-έπρεπε τα πιστωτικά ιδρύματα να έχουν δώσει προμήθεια ή και επαρκείς κατά την κρίση του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος, εξασφαλίσεις», με δεδομένο ότι ο εγγυητής του δανεισμού των Τραπεζών από το Ε.Κ.Τ. ήταν το Ελληνικό Δημόσιο. Με βάση τα ανωτέρω, ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός: — Έλαβε το ελληνικό Δημόσιο προμήθεια ή επαρκείς εξασφαλίσεις και μάλιστα, με ευθύνη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, από τα πιστωτικά ιδρύματα έναντι των εγγυήσεων που τους χορήγησε ; Εάν ναι, ποιες είναι αυτές, εάν όχι , γιατί όχι; — Πόση ήταν η προμήθεια ; Την κατέβαλαν τα πιστωτικά ιδρύματα και πώς αποδεικνύεται αυτό ; — Ποια ήταν τα πλήρη στοιχεία των επίμαχων ομολόγων ;
— Σε ποια ακριβώς ημερομηνία έληγαν τα επίμαχα ομόλογα μέσα στο 2012 αφού ήταν τριετή και θα είχαν εκδοθεί από 09/12/2008 έως και 31/12/2009 όπως ο νόμος αναφέρει ; Πότε ακριβώς έληξαν ή λήγουν τα συγκεκριμένα ομόλογα ; — Έχουν επιστρέψει τα πιστωτικά ιδρύματα τα συγκεκριμένα ομόλογα που έχουν λήξει ή έχουν εκδοθεί άλλα προς αντικατάσταση αυτών ; — Ποια ήταν τα πιστωτικά ιδρύματα που έλαβαν εγγυήσεις και βάσει ποίων διμερών συμβάσεων ; Τι ποσό έλαβε έκαστο εξ αυτών, κατ’ εφαρμογή του ανωτέρω νόμου και ποια ομόλογα επίσης, έλαβε έκαστο εξ αυτών ; — Πού εδόθησαν αναλυτικά τα χρήματα, τα οποία εισέπραξε το Ελληνικό Δημόσιο από την έκδοση ομολόγων και εντόκων γραμματίων που εκδόθηκαν από 01.01.2009 ; Ο ερωτών και αιτών βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος». Το ρεπορτάζ με τις αποκαλύψεις για το μεγάλο σκάνδαλο σε βάρος του λαού, συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες.
 Yours truly
George Konstantinidis
ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ
ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ  ΟΠΩΣ  ΕΛΗΦΘΗ.  Η  ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)  ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ  ΑΡΙΘΜΩΝ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ !  ΣΤΟ  ΕΠΟΜΕΝΟ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕ  ΤΡΟΠΟΥΣ  ΚΑΙ  ΜΕΘΟΔΟΥΣ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ  ΝΑ  ΨΑΛΟΜΕ  ΜΑΖΙ  «ΤΟ  ΔΕΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ
ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)
Αντ.  Αντωνιάδης – Εκπρόσωπος

Related posts:

1 comment to ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

  • Σήμανε το ΤΕΛΟΣ του δημοσίου χρέους – 2,7 τρις ευρώ για την ΕΛΛΑΔΑ update(21/9/11,ώρα 20:00): Εχουμε πλάκα τελικά! Η Εθνική Τράπεζα εξέδωσε δελτίου τύπου για τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής …και ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα! Θεωρητικά έχουμε ως Ελλάδα 2,7 τρις αλλά πρακτικά χρωστάμε εμείς,τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας από καμιά τριανταριά χιλιάρικα έκαστος. Βέβαια κάπως αλλιώς το λέει το ανέκδοτο «από τη θεωρία στη πράξη» αλλά είναι σόκιν!