«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Aντί να στήνουν κρεμάλες, σκηνοθετούν … κάλπες.

Το θεατρικό έργο που έχουν ανεβάσει οι πωλητικοί των κομμάτων με τον τίτλο ” Λίστα Λαγκάρντ” στην Ελληνική Βουλή βασίζεται σε ένα σενάριο που ούτε ο μακαρίτης ο Σπαθάρης δεν θα διακινδύνευε να παίξει, από σεβασμό προς τον ήρωα Καραγκιόζη και τους λοιπούς πρωταγωνιστές του, στο “θέατρο Σκιών”. Μήπως δεν καταλάβαμε εμείς οι κοινοί θνητοί τι θέλει να μας πει ο σεναριογράφος-ποιητής εξ Βερολίνου;

Τρία ( 3 ) τρισεκατομμύρια €υρώ έφαγαν, κατασπατάλησαν και έκλεψαν οι Έλληνες πολιτικοί μαζί με τους Βαρώνους τους και τα λαμόγια τους τα τελευταία 38 χρόνια της μεταπολίτευσης από το δημόσιο κουρμπανά, εκατοντάδες εξεταστικές επιτροπές της Βουλής έβγαλαν καθαρούς τύπους, σαν τον Τζοχατζόπουλο και τον Παπαντωνίου και εταιρείες σαν τη Ζήμενς και την Ιντρακομ και τώρα κάνουν οι ” έντιμοι ” Έλληνες πολιτικοί  τόσο ντόρο για δύο (2) δισεκατομμυριάκια;
Οι Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου,  Παπαδήμου, Σαμαράς μαζί με όλο το συνάφι τους διέπραξαν εγκλήματα επί εγκλημάτων, ξεπούλησαν την πατρίδα, βίασαν κατ’ επανάληψη το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, σφετερίστηκαν πάντα με ψέμματα την εξουσία, παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία στους Γερμανούς και στους τοκογλύφους, κατέκλεψαν και έκαναν πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία, αλλοίωσαν την ελληνική ιστορία και γλώσσα, χλεύασαν και λοιδώρησαν το πατριωτικό αίσθημα και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού, επέτρεψαν τον ξενόφερτο ψυχικό και πνευματικό βιασμό της τιμής των Ελλήνων και δεν αντιδρούν  καν όταν ο Ελληνικός Λαός θρηνεί πάνω στους τάφους των χιλιάδων νεκρών του. Πιστεύουν όλοι αυτοί ότι με μια εξεταστική, ή  όπως στο διάολο τη βαφτίσουν, επιτροπή της ελληνικής Βουλής θα βάλουν τελεία και παύλα  κάτω από τα  εγκλήματά τους;
Ο θαυμαστής της ” γερμανικής λογικής “, Αλέξης Τσίπρας,  ακολούθησε εν μέρει το σκεπτικό της τρικομματικής κυβέρνησης στην κατάθεση της αίτησης για την παραπομπή του ” σεμνού ” Παπακωνσταντίνου σε προανακριτική … Πρόσθεσε όμως στο κατηγορητήριο και τον “ογκόλιθο Βενιζέλο” με την ελπίδα ότι η κατεδάφηση του  ΠΑΣΟΚ θα επέλθει γρηγορότερα … Η μη παραπομπή όμως του Γιωργάκη Παπανδρέου ισοδυναμεί με αθωοτική απόφαση και άφεση των αμαρτιών του….. έτσι τουλάχιστον συνταυτίζεται και εκπληρώνει αυτά που υποσχέθηκε  στους Γερμανούς κατά τις  συνομιλίες  του με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Σούλτζ.!!!

Τι λέει η γερμανική λογική;  Ο Γκαίμπελς, ο  Χίμμλερ και ο Φρίντριχ έκαναν τον σχεδιασμό και δολοφόνησαν τους Εβραίους, τους αθίγγανους και τους ομοφυλόφιλους  στα κρεματόρια του  Χόλοκάουστ, άρα αυτοί είχαν και την πολιτική ευθύνη που συνεπάγεται ότι …. ο Χίτλερ ήταν η αθώα περιστερά της πύλης του Βραδεμβούργου. Τουτέστιν, οι κ.κ. Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς είναι αθώοι  για οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια  διαπράχθηκε σε αυτή τη χώρα και διάθέτουν το θεϊκό αλάθητο.
Ποιο πολιτικό κόμμα, έστω και ένα από αυτά της αντιπολίτευσης, κατέθεσε πρόταση, για το “θέα Αθήναι”, για μια εξεταστική επιτροπή λ.χ. προς ανεύρεση των ενόχων για τους χιλιάδες νεκρούς από τις αυτοκτονίες, από την πείνα και από την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην τελευταία τριετία; Κανείς τους δεν πήρε την άδεια από το Γερμανό κατακτητή;  Η πολιτική βαρβαρότητα στη χώρα μας είναι πολυπρόσωπη, έχει γερές βάσεις και είναι θεσμικά εξασφαλισμένη και τεκμηριωμένη. Ποτέ δεν θα κατόρθωναν να βάλουν πόδι οι Γερμανοί στην Ελλάδα, αν δεν έβρισκαν τόση υποστήριξη από ολόκληρο τον ελληνικό διεφθαρμένο και ανήθικο πολιτικό κόσμο.
Όλοι μιλούν για τη “λίστα Λαγκάρντ” που μας έδωσαν οι Γάλλοι. Ξεχνούν όμως να αναφέρουν ότι οι Γάλλοι την πήραν από την εισαγγελία της Στουττγάρδης και αυτή πάλι, από τις μυστικές γερμανικές υπηρεσίες που την είχαν αγοράσει και κατόπιν  επεξεργασθεί μαζί με την υπηρεσία της οικονομικής  δίωξης στην  εφορία του Βερολίνου και της Φρανκφούρτης, υπό την επίβλεψη του Δρ. Λίπκε ….
Ποιόν ωφελεί η παραπομπή του Παπανδρέου μόνο για … πλημέλημμα όταν υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις που στοιχειοθετούν κατηγορίες όπως, το έγκλημα της κατασκοπείας και της εθνικής προδοσίας για λογαριασμό ξένων δυνάμεων μέχρι και για τα  χιλιάδες άλλα κακουργήματα που διέπραξε κατά του Ελληνικού λαού;  Το φθινόπωρο του 2012 είχε στην κατοχή του ένα  ανεξάρτητο  κόμμα αποδείξεις για τις μίζες που μοιράστηκαν όταν η Αγροτική Τράπεζα δωρήθηκε στην Πειραιώς…. γραπτές αποδείξεις!!! Γιατί δεν έγινε μια επερώτηση στη Βουλή ή δεν ζητήθηκε να γίνει μια εξεταστική επιτροπή και το πέρασαν το θέμα στο ντούκου, παρά τις αρχικές φοβέρες που εξαπέλυσαν;  Φοβήθηκαν ή σεβάστηκαν τους μετέπειτα Γερμανούς ιδιοκτήτες της Πειραιώς;  Γιατί κατηγόρησαν προς εκφοβισμό τους ίδιους τους πολιτευτές τους, που τους εφοδίασαν με τα ορίτζιναλ και γραπτά στοιχεία για τις “προμήθειες” αυτές που μοιράστηκαν από τους τραπεζίτες, για “ελλειπή πολιτική ευαισθησία”;  Έγινε η διάσπαση του κόμματος γιατί δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά;  Ή μήπως θα έπρεπε να μιλήσουμε για το πώς βρέθηκαν οι υπόλοιπες 130.000 “αυθόρμητες” υπογραφές από την “ελληνοκαναδέζα”, που κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο, ή να ζητήσουμε τα τιμολόγια  με τον Φ.Π.Α για την αγορά των επίπλων γραφείου ή να θυμηθούμε τις ιστορίες για τα πραξικοπήματα και τις “προγραμματισμένες  εξεγέρσεις” της Δραπετσώνας το Γενάρη  του 2012;  … όλα μελετημένα, στοιχειοθετημένα και αποδεικτέα!
15.000.- €  λένε ότι επένδυσε η πρεσβεία για την  επανακατάληψη της βίλλας από τον άλλον “μπαγλαμά”, αυτόν που ήθελε να καλύψει την θελημένη γκάφα του, να ξεχαστεί δηλαδή ο  Παπανδρέου στην αίτηση παραπομπής, μπας και η κοινή γνώμη στρέψει την προσοχή της, μέσω των καναλιών των εργολαβικών συνεταίρων του, προς μια άλλη κατεύθυνση…. Κλειστό γράμμα μπορεί να διαβάσει αυτό το Γερμανόπουλο, που ώρες πριν αυτή την “αυθόρμητη” επαναστατική κίνηση, είχε ειδοποιήσει όλα τα ελληνικά ΜΜΕ … για να λάβουν θέση στο πεδίον της “αναμενόμενης”  μάχης.
Aς μας πληροφορήσουν οι αντιπρόσωποι των τοκογλύφων δανειστών και της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση, πώς του ήρθε ξαφνικά η ιδέα του κ. Βενιζέλου να θυμηθεί το “στικάκι” και ποιός έβαλε  το ξυπνητήρι  για να αφυπνιστούν οι ευαισθησίες του και τι συμφωνήθηκε επί του προκειμένου με τους Γερμανούς κατά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα;
Οι Γερμανοί σχεδίασαν λεπτομερώς για να ράψουν  το κουστούμι-θηλιά  που φόρεσαν στον ελληνικό λαό για τα επόμενα 50 χρόνια και δεν άφησαν τίποτε στην τύχη. Εδώ οι Γερμανοί κατάφεραν να κάνουν από τους Αμερικάνους … “αμερικανάκια τους” και θα “κολώσουν”  μπροστά στα 11.000.000 Ελλήνων που έχουν κάνει πανεπιστημιακή διατριβή στο … σκότωνε, βάζε τρικλοποδιά και βρίζε αλλήλους; Ας σκεφτούν οι Αμερικάνοι τα δύο τηλεφωνήματα  που έγιναν  στο γραφείο των ανταποκριτών της εφημερίδας ” El Pais ” στο Βερολίνο λίγες μέρες πριν και την μέρα που συνέβη το τρομοκρατικό κτύπημα στο Λονδίνο. Το 4ο Γερμανικό Ράϊχ ξεκίνησε στην πραγματικότητα τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο … στην έρημο, νότια  των τυνησιακών ακτών, το καλοκαίρι του 1986  και τον “άνδρωσε”  στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 στους οντάδες του Χαρτούμ/ Σουδάν. Είναι καιρός πλέον για τους κ.κ. Αμερικάνους  να ξυπνήσουν!
Τό ίδιο ισχύει και για εμάς τους Έλληνες, που πάντα τα πάντα γνωρίζουμε, για όλα έχουμε γνώμη και ποτέ δεν καταφέρνουμε να παραμερίσουμε τις έχθρες μας, να κάνουμε τώρα  την ανατροπή στα χούγια μας, να αδελφωθούμε επιτέλους και να δώσουμε τα χέρια μεταξύ μας. Ο δείκτης του ρολογιού της ιστορίας  μας δείχνει ήδη δώδεκα και πέντε. Η ομόνοια, η παιδεία και το φρόνημα  του λαού θα φέρουν τη λύση στο ελληνικό πρόβλημα και θα αποτελέσουν τα  θεμέλια πάνω στα οποία θα στηριχτεί πάλι η Πατρίδα. Η Ελληνική Πατρίδα, μια ισχυρή, ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα με ένα κοινωνικό κράτος δικαίου!!!
Ας μας ενώσει ότι μας χώριζε.
Νέα Φιλική Εταιρεία
ΥΓ.: Σε καιρούς εθνικής κρίσης μόνο ο βασιλιάς, Ηρώδης ο Καλαματιανός και συνάμα ο Έρωτας της Γκόλφως του Βερολίνου, ασχολείται με ουσιώδη εθνικά προβλήματα. Κατάφερε να πείσει την Ιερά Μητρόπολη να στήσει την εξέδρα για την τελετή της ρίψης του Τιμίου Σταυρού, την ημέρα των Φωτών,  μπροστά στο μπαλκόνι της πεθεράς του. Θεώρησε ότι έτσι θα αναβαθμιστεί η περιοχή και θα ενοικιαστεί επιτέλους ο επαγγελματικός χώρος στο ισόγειο. ( Πρόκειται για το χώρο ενός  πρώην καφενείου που ενοικιάζεται για το ευτελές ποσό των 8.000.-€ μηνιαίως).                                           Καλές εισπράξεις λοιπόν και σε καλή μεριά, Μεγαλειότατε!
http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>