«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λόγος του Μέγα Αλέξανδρου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ!!

Κάνω ευχή στους ΕΛΛΗΝΕΣ ακούστε το, διαδώστε το, κάντε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, δείξτε το σε όλη τη γη είναι η ελπίδα για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, όχι παγκοσμιοποίηση αλλά ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

Όσοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ θα κλάψουν, θα σηκωθεί η τρίχα τους, θα θολώσει ο εγκέφαλός τους πως μπορούν να θάβουν και να διαστρεβλώνουν την παγκόσμια αλήθεια για την ΕΙΡΗΝΗ την ΑΓΑΠΗ!

Ότι και να γράψω μου μοιάζει λίγο… Ένα μεγάλο μπράβο από βάθος καρδίας

Δημοσιεύθηκε στις 8 Ιαν 2013
Ο Αλέξανδρος ο Μέγας ως Έλληνας , μίλησε Ελληνικά .
Μίλησε με λόγια απλά, το πόσο ωραίο είναι και πόσο μεγάλο να είσαι Έλληνας!
Στην σημερινή εποχή που ζούμε ως Έλληνες ,είμαστε το μόνο κράτος που υπέστημεν τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνήσεις που μας διοίκησαν ,τόσο πολύ ανθέλληνικότητα .
Μας μπέρδεψαν απο αριστερά, κεντρώα και δεξιά .
Δεν κατάλαβαν αυτοί που ασκούσαν και ασκουν την εξουσία ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι, αυτοί που γέννησαν την δημοκρατία, μιλούσαν σε μια άλλη γλώσσα .(..Έχουμε πολίτευμα που δεν αντιγράφει των άλλων τους νόμους, αλλά πιο πολύ είμαστε εμείς παράδειγμα σε μερικούς παρά μιμητές τους…)
Το γεννηθείς Έλληνας είναι θέμα τύχης . Το να αισθανθείς Έλληνας και να αποκτήσεις την συνείδηση την Ελληνική είναι θέμα επιλογής και κατάλληλης παιδείας.
Σκηνοθεσία κείμενο μονταζ :Γιαννης Χατζηβασιλης
Φωνή Μεγάλου Αλέξανδρου :Αλέξανδρος Λαμπρίδης
Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης : Κωστής Νικολάκης
Κάμερα: Μανώλης Χατζηβασίλης Τίτλος τραγουδιού: Μανα του Αλεξανδρου
Στίχοι: Πάνος Θεοδωρίδης
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Τραγουδι: Γιώργος Νταλάρας
Παραγωγή :Μουσείο Βασίλη Χατζηβασίλη
Όλυμπος Κάρπαθος
Όταν έχεις ένα νεοσύστατο κράτος που προσπαθεί να αποκτήσει ταυτότητα, παραποιώντας την ιστορία για να αποκτήσουν ηρωικούς προγόνους και αυτοί που την κυβερνούν χειραφετήζουν με τα μέσα ενημέρωσης ,με την παιδία, με ονομασίες δρόμων, αεροδρομίων, σταδίων φανατίζοντας ένα φιλήσυχο λαό να έχει επεκτατικές διαθέσεις , πρέπει και είναι ανάγκη όλοι μας να πολεμάμε με την δύναμη του πολιτισμού και του πνεύματος που έχουμε ως φυλή !
Ο πολιτισμός και η ευημερία του κάθε έθνους οφείλονται στην αγάπη για την πατρίδα !
Αν όμως οι ηγέτες των , αγαπήσουν περισσότερο τους εαυτούς τους, τα προσωπικά οφέλη της εξουσίας και φανατίσουν με τα μέσα που διαθέτουν τον στρατό και τον λαό, καταστρέφουν εκτός την δικιά των, και τις πατρίδες των άλλων ,με πάρα πολλούς άδικους θανάτους !
Πατρίδα μεγάλη λέξη για κάθε άνθρωπο!
Όταν αμύνεσαι για αυτήν, πρέπει να δώσεις την ζωή σου για να είναι πάντοτε ελεύθερη για τους επόμενους !
Σε ευχαριστώ φίλε !
Ζούμε σε ένα ευλογημένο μέρος .
Χρηζόμαστε αφύπνιση!
Τα όπλα μας είναι ο πολιτισμός μας !

yannishatzivasilis1

Τα Σκόπια είναι μια χώρα που υποφέρει από μια συλλογική ψύχωση. Ένας πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Σκόπιανων να λύσουν το ζήτημα αυτό θα φέρει μόνο δυστυχία και όχι την αμοιβαία λύση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αρχαία Μακεδονία και ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένα άτομο Ελληνικής καταγωγής. Δυστυχώς, οι πολιτικοί βλακώδης της βαλκανικής χερσόνησου προτιμούν πολέμο πάνω από την αρμονία και την καλή διαχείριση του πλούτου της μακεδονίας.

 ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Λόγος του Μέγα Αλέξανδρου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ!!

  • Γιάννης Χατζηβασίλης

    Αγαπητοί φίλοι της Αρχαίας Ιθώμης
    Πρώτα από όλα θα θελα να σας ευχαριστήσω για την ανάρτηση του λόγο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και για όλα τα σχόλια σας .
    Θα αναρτήσω σε λίγο και άλλες ταινίες μικρού μήκους που σκοπό έχουν την ιστορική και πολιτιστική αφύπνιση μας .
    Θα θελα εδώ να σας στείλω τον πανηγυρικό του Ισοκράτη πως θα λεγόταν τώρα .
    Ο Ισοκράτης στον Πανηγυρικό λόγο που απεύθυνε στους Αθηναίους «[50]Είναι δε τόσο μεγάλη η απόσταση που χωρίζει την πολιτεία μας από τούς άλλους ανθρώπους ως προς την πνευματική ανάπτυξη και την τέχνη τού λόγου, ώστε οι μαθητές της έχουν γίνει διδάσκαλοι τών άλλων και κατόρθωσε ώστε το όνομα τών Ελλήνων να είναι σύμβολο όχι πλέον τής καταγωγής αλλά τής πνευματικής ανυψώσεως, και να ονομάζονται Έλληνες εκείνοι που παίρνουν τη δική μας μόρφωση και όχι αυτοί που έχουν την ίδια καταγωγή».
    Εμείς τώρα κάναμε ακριβώς τα αντίθετα .
    Σήμερα αν κάποιος πάρει την θέση του Ισοκράτη και εκφωνήσει αντί Πανηγυρικόν τον Λυπητερόν «Είναι δε τόσο μεγάλη η απόσταση που χωρίζει την πολιτεία μας από τούς άλλους ανθρώπους ως προς την διαφθορά και την ξύλινη πολιτική γλώσσα, ώστε οι δάσκαλοι της έχουν γίνει μαθηταί τών άλλων και κατόρθωσε ώστε το όνομα τών Ελλήνων να είναι σύμβολο όχι πλέον τής παιδείας και του πολιτισμού αλλά τής πνευματικής καθιζήσεως και διαφθοράς , και να ονομάζονται Έλληνες εκείνοι που παίρνουν ξένη μόρφωση και αυτοί που αρκούνται μόνο στην καταγωγή».
    Γιάννης χατζηβσίλης Όλυμπος Καρπάθου

    • Αγαπητέ πατριώτη όπως βλέπεις δεν εχω διαφημίσεις, ο λόγος ύπαρξης της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ είναι πατριωτικός. Ότι είναι δωρεάν για την πατρίδα μας να μου στέλνεις να τα ανεβάζω. Να είσαι καλά και ευχαριστώ! Θέλω μέσα σε τέτοια συγκυρία να καταφέρουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα μας, βάζοντας έναν κόκκο, Αρκεί να μην αφαιρούμε!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>