Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!!

Όλοι οι κλάδοι εργαζομένων ενωθείτε μαζί με τους απεργούς, σήμερα είναι αυτοί αύριο εσείς, δείξτε ότι δεν θέλετε να είσαστε δούλοι.

Δείξτε επιτέλους ότι ο λαός είναι ενωμένος στα δίκια του, δείξτε ότι δεν αποδέχεστε την κατοχική τρόικα, πείτε τους να τσακιστούν να φύγουν, να πάνε στο διάολο οι προδότες μαζί με την δικαστικό που στέλνει τα ειδοποιητήρια, όταν κάνουν απεργία οι δικαστές είναι νόμιμο έτσι κυρία μου, έχεις και τρως ΕΕΕΕΕΕΕΕ; Όταν κάνουν οι υπάλληλοι της βουλής έχουν δύναμη και τους περνά έτσι;;;; Τους δημοσιογράφους αυτά τα προδοτικά σκυλιά δεν τους πειράζετε γιατί τους φοβάστε μην βγάλουν τις βρομιές σας στην φόρα έτσι; Ο λαός είναι αναλώσιμος και έχετε φροντίσει να φέρετε και δολοφόνους  αλλοδαπούς, μαύρη αγορά για να εκβιάζετε την νόμιμη εργασία και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.
Λαέ ενώσου με τον συνάδελφό σου δείξε του την αλληλεγγύη σου, την συμπαράσταση σου, βροντοφώναξε φύγετε προδότες  μην οδηγείτε σε εμφύλιο τον λαό.
Διώξτε από τους αγώνες σας όλα τα πολιτικά κόμματα που σας υπονομεύουν.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

1 comment to ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!!