Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Θέμα Άρτεμης Σώρρας και END ?????????

Αγαπητοί φίλοι ζούμε μέσα σε έναν παραλογισμό, μας βαράνε όλοι οι κακοί άνεμοι,  ανοίξαμε και την πόρτα μας και έχουν μπει μέσα στο σπίτι μας και σαρώνουν.
Αναγκάζομαι μια και ασχολούμαι με τα κοινά και ιδιαίτερα με την πατρίδα μας να είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός, και λέω όσο μπορώ γιατί εγώ θέλω, αλλά οι συγκεχυμένες πληροφορίες σε αποπροσανατολίζουν, εγώ το θέλω και είναι το πιστεύω μου, το θέμα είναι να φαίνεται και προς τα έξω χωρίς αμφιβολίες για τον ρόλο που παίζω. Για αυτό έχω ως αρχή όταν κάνω κάποιο λάθος να έχω το θάρρος να ζητώ συγγνώμη. Τα λέω αυτά διότι εδώ που έχουμε φτάσει η αλήθεια είναι ψέμα και το ψέμα αλήθεια!
Σέβομαι και αγαπώ τους αναγνώστες μου και δεν θα ήθελα να κλονίσω την εμπιστοσύνη τους.
 Για αυτό όσο σκληρή κριτική και αν μου έχει γίνει  το ανεβάζω,  γιατί τίποτα δεν είναι απόλυτο για να το απορρίψω και κυρίως δημοκρατία είναι η διαφορετικότητα και τον ρόλο αυτό τον αφήνω στους αναγνώστες μου.
Ως αρχή θεωρώ ότι κάποιος είναι αθώος μέχρι να αποδειχτεί ένοχος.
Στην περίπτωση Αρτέμη Σώρρα  όπως του έκανα στο παρελθόν σκληρή κριτική έτσι πρέπει να του δώσω το δικαίωμα να αποδείξει την αλήθεια, αν το επιθυμεί. Δεν ξέρω αν θα το πράξει, αυτό είναι δικό του δικαίωμα. Εγώ όμως ότι πληροφορίες ΘΑ ΕΧΩ θετικές ή αρνητικές θα σας τις παρέχω για να έχετε άποψη και να δούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, αν καταφέρουμε να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι.
Χθες του έστειλα μήνυμα συνεργασίας αν όλα αυτά που λέει είναι αλήθεια. Και για αυτό ανέβασα μαζεμένα θέματα από την δική του πλευρά.
Όπως είπα αρνητικά και θετικά σχόλια και πληροφορίες για το θέμα θα τα ανεβάζω και αν θέλει ο ίδιος ας τα επαληθεύει ή ας τα διαψεύσει.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ