Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ

Ας σταματήσουμε τις κλάψες, δεν μας πάει σαν λαός ιστορικός, πολιτισμένος, που δίδαξε την δημοκρατία σε όλο τον κόσμο,  ας αποδείξουν τα κόμματα αποκόμματα που μας έκλεψαν την ψήφο μας και δεν λέω για αυτά που κυβερνούν στην κατοχική κυβέρνηση, αλλά όλη την αντιπολίτευση να κάνει επερώτηση εδώ και τώρα στην βουλή να απαντήσει με στοιχεία το επίσημο κράτος αν είναι απατεώνας ο Σώρρας; Και αν δεν είναι γιατί δεν τον αποδέχονται να βοηθήσει; Αυτός δεν είναι ο ρόλος μας σαν λαός να αναγκάζουμε τους εκτελεστές των εντολών  μας να κάνουν αυτό που επιθυμούμε;;;
Αγαπητοί αναγνώστες, ΕΛΛΗΝΕΣ , όλος   ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στην γη οφείλουμε να ασχοληθούμε με τον Σώρρα. Πρώτον αν είναι απατεώνας πως παίζει με την δυστυχία ενός λαού; Δεύτερον αν δεν είναι γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει την πατρίδα του; Τρίτων ποιος άλλος μπορεί να λέει ότι έχει τόσα λεφτά σε ομόλογα ρευστοποιήσιμα και με επίσημα έγραφα τα δίνει στην Ελλάδα και το επίσημο κράτος με όλες τους τις υπηρεσίες δεν τον ελέγχει να πει στον ελληνικό λαό, να αυτός είναι απατεώνας και τον κλείνω φυλακή;;; Και σε αυτό θα βοηθούσε και η Αμερική που επικαλείται ομόλογα αμερικάνικου δημοσίου;;; Πως μπορούμε να λέμε απατεώνα έναν άνθρωπο όταν στέλνει επίσημα έγραφα στους πολιτικούς; Στον άριο πάγο, στους εισαγγελείς; Τους κάνει μήνυση για εσχάτη προδοσία, έχει στείλει σε όλα τα υπουργεία έγραφα και κυκλοφορεί ελεύθερος;;;; Δεν είναι πολύ τραβηγμένο να τον λέμε απατεώνα χωρίς αποδείξεις;;;;;; Ποιος ή ποιοι είναι απατεώνες δεν πρέπει να το μάθουμε, να το απαιτήσουμε;;;  Τα λαμόγια μύγα να πετάξει την ανακρίνουν! Τον Σώρρα αφού τον ονομάζουν απατεώνα ψεύτη γιατί δεν τον κλείνουν μέσα ή γιατί δεν τον ανακρίνουν;;;; Να δείτε το βίντεο και να πράξουμε τα δέοντα σαν υπεύθυνοι πολίτες!
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ
ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ «ΥΠΟΨΙΕΣ» ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ. ΕΥΓΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΟΗΤΡΟΥ! » ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ»

2 comments to Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ