«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΣΙΩΠΗ των αμνών και η διεθνή Καμόρα!

Η Καμόρα των ΜΜΕ και των ελλήνων πολιτικών μετά των εκτελεστών τους!

Μα πως; Απλά προδότες αυξάνεστε και πληθύνεστε από το 1821! Αφού δεν εκτελέστηκαν την κατάλληλη στιγμή.
Σχέδιο:  Α  από το σιωνισμό όλα υπέρ του κέρδους με ορδές αναλώσιμες για θυσίες των αμνών  και δούλους μισθοφόρους!
Β  Παγκόσμιος πόλεμος σε εφαρμογή ξανά ο σιωνισμός  ή νέα τάξη.

Αποτυχία αποτυχία αποτυχία!

Η Νέα Τάξη–σιωνισμός  τα έχει πάρει στο κρανίο χρηματοδότησε  μερικούς τρελούς παράφρονες,  Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία,  να εκτελέσουν τα σχέδια της και αυτοί απέτυχαν παταγωδώς από μερικούς υπερήφανους κουρελιάρηδες Έλληνες , Σέρβους, κ.α!
Σχέδιο: Β  Οι Έλληνες λένε αγάλι αγάλι κάνει η αγουρίδα μέλι, και συνάμα έχουν και ένα φοβερό εργαλείο αλάνθαστο τον Δούρειο ίππο!
Σε απανωτές διεθνείς συσκέψεις των Νονών της καμόρας αποφάσισαν για το σχέδιο Β πως θα γίνουν κυρίαρχοι στο ανθρώπινο είδος, χωρίς να ξανά πάθουν την ίδια πανωλεθρία!
Στα συνέδρια υπήρχαν παράπονα ότι οι διάφοροι Νονοί τσακώνονταν μεταξύ τους και δεν προχωρούσε το σχέδιο.
Οπότε ο αρχινονός ο σιωνισμός- νέα τάξη , τους ενημέρωσε ότι τα έχει τακτοποιήσει όλα, θα πάρει κάποια χρόνια, αλλά θα έχουμε σίγουρη επιτυχία και ότι ξεπάστρεψε τους Νονούς και θα υπάρχει ένας,  ο σιωνιστής τραπεζίτης!
 Να σας ενημερώσω ότι  Ο Νονός είναι ένας και λέγεται σιωνισμός, ή τραπεζίτης, αλλά εσείς δεν θα λέτε  τα ονόματα του Νονού, θα λέτε Παγκοσμιοποίηση, αλληλεγγύη παγκοσμιοποιημένη οικονομία!
«Έχουμε φτιάξει σοβαρά εργαλεία να σας διευκολύνουν στην δουλειά σας, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή ένωση, Χάγη, Ουνέσκο, ΟΑΣΑ Διάφορες λέσχες και ΜΚΟ με συλλόγους, για τα σκυλιά, τις γάτες, τους ανώμαλους, τους τραβεστί, για τους δολοφόνους, για τους αλλοδαπούς, για τους φυλακισμένους!
Για τα ζώα δεν χρειάζονται σύλλογοι θα είναι μέσα στην στάνη και όποιο βελάζει θα το σφάζουμε!»
«Έχουμε στείλει να σπουδάσουν ειδικά στελέχη από όλα τα κράτη στο Χάρβαρντ, στην Οξφόρδη, στο Κέμπριτζ, κ.α!»
«Μα Νονέ έχουμε προβλήματα σοβαρά με τις θρησκείες και διάφορες πολιτικές θεωρίες, τους σοσιαλιστές, τους καπιταλιστές τους φιλελεύθερους ,  τους χριστιανούς, τους καθολικούς,  τους μουσουλμάνους, τους ισλαμιστές.»
«Μην στενοχωριέστε όλοι αυτοί είναι δικά μας παιδιά και θα ενωθούν κάτω από την δική μου εντολή, ένας θα είναι ο Νονός ο σιωνισμός για τον πολύ κόσμο παγκοσμιοποίηση.»
«Ναι Νονέ αλλά υπάρχει ένα σημείο ανίκητο, απροσπέλαστο που μπορεί να τα καταστρέψει όλα.»
 «Δηλαδή;»
«Να υπάρχουν αυτοί οι Έλληνες που είναι απρόβλεπτοι,  που έχουν την ηθική, την οικογένεια, τον πατριωτισμό, την ιστορία τους, που δεν μπορεί να τα γκρεμίσει κανένα όπλο!»
 «Μην στενοχωριέστε το έχω προβλέψει και αυτό και είναι και το ποιο σοβαρό για την εφαρμογή των σχεδίων μου!»
«Πρώτον τα παιδιά των δοσίλογων, μαυραγοριτών, κερδοσκόπων, τα έχουμε και σπουδάζουν στα παραπάνω κολλέγια που προανέφερα τα οποία έχουν ρητές εντολές τι να μάθουν!»
Δεύτερον:  Θα χρησιμοποιήσουμε το δικό τους όπλο τον Δούρειο ίππο, ειδικά αποβράσματα στα ΜΜΕ, και στις διάφορες τοπικές κοινωνίες θα διαβάλουν κάθε αξία. Παράδειγμα θα ρίξουμε χρήμα και θα τους μιλάμε για τον καλλωπισμό τους, ότι δεν πρέπει να ζουν σαν ζώα, ότι μπορούν να ζουν ποιο άνετη ζωή από τα χωράφια και τα ζώα, να μην σηκώνονται στα άγρια μεσάνυκτα και να βγάζουν κάλους στα χέρια, να μυρίζουν κοπριά, και να κοιμούνται σκοτωμένοι από την κούραση, θα έχουν μηχανές που θα τους πλένουν, θα τους ξύνουν θα τους ερεθίζουν σεξουαλικά, αυτοκίνητα παραμυθένια, σκάφη αναψυχής, ταξίδια ονειρεμένα, βασιλικούς πύργους για να μένουν, με φύλακες μπράβους και σκύλους δολοφόνους  κ.α!
Θα μπορούν να κάθονται μπροστά σε μια οθόνη και να παίζουν μετοχές να οικονομάνε,  που θα τους παρέχουμε να γλυκαθούν και μετά θα πουλήσουν το σπίτι τους, την στάνη τους, τα χωράφια τους, την πατρίδα τους, την γυναίκα τους, την κόρη τους, για να παίξουν μετοχές που θα είναι δικές μας.
Ταυτόχρονα θα τους γίνεται καθημερινή πλύση εγκεφάλου,  ότι αν πάνε στην πόλη θα έχουν τα παιδιά τους ένα καλό μέλλον, θα έχουν πάρκα, γυμναστήρια, βρεφοκομεία και μια δουλειά με το κουστούμι τους και θα γυρνάνε στο σπίτι τους σαν  άνθρωποι, θα τους λένε για διάφορους συλλόγους γονέων, σκυλιών, τρασνσέξουαλ, τραβεστί, ανώμαλων, αντιρρησίες συνειδήσεως, ανένταχτους, τραμπούκους,  δολοφόνους κ.α!
Θα τους  αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι την γλώσσα τους, την ιστορία τους  και με τον κατάλληλο τρόπο η καινούργια γενιά θα έχει γαλουχηθεί να είναι ειρηνική,  μαλθακή, δουλική, φιλόξενη,  σκυμμένη στα τέσσερα με τα κατάλληλα αξεσουάρ που παράγουν οι δικές μας εταιρίες, εμβόλια, καλλυντικά, διατροφή, κλωνοποιήσεις, μεταλλαγμένα θα έχει καμφθεί κάθε όρεξη για επαναστάσεις και πατριωτισμούς, για αναπαραγωγή τους είδους τους, όσο για την ηθική δεν θα έχουν πρόβλημα γιατί θα ζητάνε από όλα τα σεξουαλικά εργαλεία να δοκιμάσουν, τα κολλέγια μας έχουν ετοιμάσει  πουστάρες για διευθυντές, γραμματείς υπουργείων, κομματικών στελεχών, προέδρων οργανώσεων και συνδικαλιστών!
 Και  αυτή η φουρνιά είναι η καλύτερη διότι δεν έχουν ηθικούς φραγμούς τα κάνουν όλα! Μπορούν και είναι ταυτόχρονα προδότες δολοφόνοι, κερδοσκόποι, ανώμαλοι!

Έχει κανένας καμία απορία;;;

«Όχι Νονέ!»

«Ωραία τώρα τσακιστείτε να μαζέψετε τα λεφτά που μοίραζα 100 χρόνια για να επιτύχω την ηρεμία των ζώων σε μια στάνη!»

«Μα Νονέ δεν χωράνε όλα τα ζώα σε μια στάνη και μένουν απέξω  με τους λύκους τις ύαινες και τα λιοντάρια, χόρτασαν και αυτά και τώρα κοιμούνται αγκαλιά και τους βλέπουν τα ζώα μέσα από την στάνη και θέλουν να βγουν έξω!»
«Καλά τι θα κάνω με τέτοια χαϊβάνια που έχω να διεκπεραιώνουν το σχέδιο μου; Δεν βλέπετε ότι τα έχω προβλέψει όλα; Όπως σας είπα τι κάνει ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, Η Χάγη. Η ευρωπαϊκή ένωση, Ο ΟΑΣΑ και τόσοι ανθρωπιστικοί οργανισμοί;
Δεν βλέπετε ότι όσα ζώα είναι έξω από τη στάνη αφού δεν χωράνε μέσα τα  απαλλοτριώνουμε; Παράδειγμα Αφγανιστάν Πακιστάν Ιράκ Κούρδους Λίβυους Σύριους Σέρβους κ.α, εκεί που αντιμετωπίζουμε ακόμα αντίσταση είναι με αυτά τα κακομαθημένα ζώα τους Έλληνες, αλλά είμαστε κοντά στην εξαφάνιση τους!

 Είπαμε δεν θα λέτε Νέα τάξη και σιωνισμός γιατί παθαίνουν αλλεργία, θα λέτε πολιτισμική παγκοσμιοποίηση ΚΑΙ παγκοσμιοποιημένη οικονομία!»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>