Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έλα ρε μουνόπανο Ardit Bido να μου το πεις κατά πρόσωπο αν εχεις αρχίδια και είσαι άντρας;;;

Ζητώ συγνώμη από τις κυρίες, αλλά δεν υπάρχει άλλη λέξη για αυτό το Μουνόπανο στην φωτογραφία! Και οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ αυτά του είδους τα αξεσουάρ τα έχουν πετάξει προ πολλού στα σκατά!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Νεολαία Τσάμηδων: Κλείστε τον δρόμο στην Χρυσή Αυγή αλλιώς θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας – Απειλούν με αντίποινα τους Βορειοηπειρώτες
Ο πρόεδρος της νεολαίας των Τσάμηδων  Ardit Bido.
Ο πρόεδρος της νεολαίας των Τσάμηδων Ardit Bido.
Ο πρόεδρος της νεολαίας των Τσάμηδων «Λέσχη των Νέων Πατριωτών» Ardit Bido, προέβει σήμερα σε μια ανακοίνωση Τύπου σχετικά με τις δηλώσεις της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς τες «πυροτεχνήματα για δημιουργία τεχνητής έντασης».
«Η Λέσχη των Νέων Πατριωτών καλεί την κυβέρνηση να απαγορεύσει την είσοδο στην Αλβανία σε οποιοδήποτε πρόσωπο που έχει διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ενώ προσθέτει  πως, «αν η αλβανική κυβέρνηση δεν δράσει, εμείς, η αλβανική νεολαία, θα τους σταματήσουμε και θα επαναφέρουμε μόνοι μας την αξιοπρέπεια του έθνους μας απέναντι στους Έλληνες νεο-ναζί».
«Έχουμε δει και πριν από δυο μήνες την ανδρεία τους, όταν ο βουλευτής αυτής της οργάνωσης-κόμμα προσπάθησε να πάει στην Κλεισούρα αλλά επέστρεψε από την μέση του δρόμου, φοβούμενος τον αποκλεισμό από τους νέους πατριώτες. Την ίδια τύχη θα έχουν και άλλοι εκπρόσωποι των νεο-Ναζί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στην Αλβανία» συνεχίζει η προκλητική ανακοίνωση της νεολαίας του τσάμικου κόμματος.
«Όλοι να ενωθούν με την “Λέσχη των Νέων Πατριωτών”, για να γίνουμε το φράγμα των αντι-αλβανών», δήλωσε ο Ardit Bido.
«H «Λέσχη των Νέων Πατριωτών» επιθυμεί να προσκαλέσει κάθε συμπατριώτη, ούτως ώστε να γίνουμε το αδιαπέραστο φράγμα των αντι-αλβανών και να δώσουμε την ευρωπαϊκή μας απάντηση σε αυτούς που θέλουν να μας ποδοπατούν. Επίσης, καλούμε αυτούς που η Χρυσή Αυγή «ορκίζεται πως θα τους προστατέψει» να αποστασιοποιηθούν άμεσα από τους νεο-Ναζί. Ειδάλλως θα λάβουν την απάντηση που τους αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση της τσάμικης νεολαίας απειλώντας ανοιχτά τους Βορειοηπειρώτες πως να δεν αποστασιοποιηθούν άμεσα από την Χρυσή Αυγή θα έχουν επιπτώσεις.
Διαβάστε επίσεις: Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προκαλεί την Χρυσή Αυγή: Μην τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας στην Αλβανία!

http://aftonomi.gr/

Related posts: