Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Αποικιοκράτες και γενίτσαροι κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ

Ντροπη σας κρατήστε των ανθρωπισμό σας για τους Έλληνες συνανθρώπους σας.

Κλάμα η Τζίνα η Φλώρα ο Άκης  ο Τζηντσής, ο Μπούλης η Σίση η Λόλα, σκότωσαν το παιδί, να βγούμε να σκίσουμε τα ιμάτια μας τις καλτσοδέτες μας!
Κλάμα οι πονόψυχοι Ζωζώ ο φλούφλης,  ο Ντιντής η Τζώα η Μάνια  Η Λιλήκα και όλο το κακό συναπάντημα από τους ανθρωπιστικούς συλλόγους για τα απάνθρωπα δικαιώματα των δολοφόνων μισθοφόρων!
Κλάμα ο Καμίνης ο Σύριζα και ΚΕΔΕ όλα τα αντιρατσιστικά κόκκινα φασισταριά φυντάνια προδοσίας, μυρίστηκαν ψήφους και κάνουν επιστράτευση μισθοφόρων ανθρωπιστών κατά της Ελλάδος!
 Κλάμα αντιρατσιστικοί σύλλογοι συνομωσίας και προπαγάνδας κατά των ελλήνων ανθούν σαν τα μανιτάρια στην προδομένη μου πατρίδα, που βρέθηκαν ορέ τόσοι προδότες;;;
Ξεσηκώθηκαν  Όλα τα βασανισμένα άτομα με παρθενορραφές, νταβατζήδες, τσατσάδες, σύλλογοι για αδέσποτα σκυλιά, σύλλογοι για τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ των τραβεστί, των ανένταχτων συνειδήσεως και όλα τα συλλογικά όργανα του σιωνισμού της νέας τάξης, μισθοφόροι και ανένταχτοι στην οικογένεια και την πολιτισμένη κοινωνία  πήραν σβάρνα τους δρόμους για τον αδικοχαμένο Πακιστανό‼!
Όλο αυτό το παραπάνω πορνοσυνονθύλευμα δεν συγκινήθηκε για εκατοντάδες αδικοχαμένους συμπατριώτες μας από τους δολοφόνους  αλλοδαπούς, Δεν συγκινήθηκαν από την κρατική ομαδική δολοφονία σχεδόν 4.000 χιλιάδων οικονομικών αυτόχειρων!
Αχ πατρίδα μου πόσες ομαδικές προδοσίες και μαχαιριές θα αντέξεις ακόμα πριν τους κρεμάσεις ομαδικά στην Ομόνοια;;;
Αφού οι Έλληνες είναι ρατσιστές και δολοφόνοι, γιατί δεν φεύγουν να πάνε στις δημοκρατικές χώρες τους, αλλά έρχονται στην Ελλάδα με τις καραβιές;;;
Όταν στον πολιτισμό και την δημοκρατία γίνεται κατάχρηση της φιλοξενίας σημαίνει πόλεμος με όλα τα μέσα κατά οποιοδήποτε που καταχράται την φιλοξενία.
                                   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε παρακάτω να δείτε πόσο στοιχίζει η φιλοξενία μας στους αλλοδαπούς δολοφόνους μισθοφόρους να δω αν είσαστε αντιρατσιστές;;;

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…;;; ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Θα ήθελα να κάνω αναφορά για μια παράμετρο της λαθρομετανάστευσης για την οποία ελάχιστα έχουν ακουστεί. Πρόκειται γι’αυτήν του οικονομικού κόστους της λαθρομετανάστευσης.
Πιο συγκεκριμένα:
– 7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών. (Βάσει στοιχείων που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011)
– 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών. (Στοιχεία από Τράπεζα της Ελλάδας)
– 9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες παράνομους και μη. (Στοιχεία από Υπουργείο Ανάπτυξης)
Έτσι μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης λαθρομετανάστευση ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των 28 δις ευρώ. Το έμμεσο οικονομικό κόστος (πχ. αυξημένες ανάγκες φύλαξης των συνόρων) δεν μπορεί να υπολογιστεί.
Την ίδια στιγμή βάσει στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) το έλλειμα του προϋπολογισμού για το 2012 υπολογίζεται στα 24,5 δις ευρώ. Προσοχή μιλάμε για το συνολικό έλλειμα συμπεριλαμβανομένων τόκων και χρεολυσίων και όχι για το πρωτογενές έλλειμα.
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και μιλάνε πάντα από μόνοι τους. Η λύση είναι μια και προφανής :
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ χωρίς καμία ενδιάμεση λύση του στυλ «κέντρα υποδοχής και κράτησης» και λοιπές κουταμάρες. Όσο για τους ήδη νόμιμους μετανάστες, γι’αυτούς θα πρέπει η άδεια διαμονής να πάει στα 1500 ευρώ ετησίως κατά άτομο από 156 ευρώ που είναι σήμερα. Όποιος πραγματικά θέλει να μείνει στην Ελλάδα θα πρέπει να επωμιστεί και τα ανάλογα βάρη όπως τα επωμίζεται και ο απλός Έλληνας πολίτης μέσω της εξοντωτικής φορολογίας, των χαρατσιών κλπ.
Αυτά τα στοιχεία μας τα έστειλε αναγνώστης με email…από σχόλιο που διάβασε στο site της Χ.Α. Φυσικά όλα αυτά στοιχίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο συν τις σπατάλες συν τις λαμογιές κάποιων..Εμείς όσες προσπάθειες και να κάνουμε σαν λαός,όσο και να μας ξεζουμίζουν αυτό το έλλειμμα θα το έχουμε κάθε χρόνο,μέχρι κάποιοι επιτέλους να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες και το χρέος τους σαν Έλληνες.
Αν είναι λάθος τα στοιχεία (που δεν νομίζω να απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα) μπορείτε να αφήσετε με σχόλιο τα δικά σας στοιχεία ή και την άποψη.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/