Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Α/ΓΕΑ; Α/ΓΕΕΘΑ (ΓΡΑΦ. ΤΥΠΟΥ); Α/ΓΕΝ; Α/ΓΕΣ (ΓΡΑΦ. ΤΥΠΟΥ); ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ε.Δ.

Τον μέσο Αξιωματικό αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι ότι ξεπουλιέται και κομματιάζεται η Πατρίδα. Τον αρχικό εκτελεστή δε αυτής της πράξης, τον ΓΑΠ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τον παρέπεμψε στην προανακριτική επιτροπή.
Το σχέδιο που έχουν αποδεχθεί όλοι τους είναι η διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η δημιουργία ενός εσωτερικού Στρατού ασφαλείας που θα μας έλθει από έξω και θα αποτελείται από επαγγελματίες δολοφόνους. 
Την ασφάλεια των Βαλκανίων θα την αναλάβει το ισλαμικό τόξο. Η Σερβία πρόλαβε έκανε την Κεντρική της Τράπεζα Κρατική και κόλλησε στην Ρωσία.
Ο Παπακωνσταντίνου πώλησε την οικονομία, ο Ραγκούσης, έβαλε τις βάσεις για την νομιμοποίηση των Λαθρομεταναστών, ο Λοβέρδος μας έβαλε να δουλεύουμε μέχρι τα 70, ο Βενιζέλος και ο Μπεγλίτης κατάργησαν το Α΄ΣΣ και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στις δομές του Στρατεύματος, ο Χρυσοχοϊδης απεδείχθη ‘Τσάμπα Μάγκας¨, ο δε Υπουργός Εξωτερικών αφού συμπλήρωσε τα ψώνια του στις ΗΠΑ ξαναγύρισε σαν σπουδαστής στο Πανεπιστήμιο για να πάρει το πτυχίο του, τα κρίσιμα νησιά μας και η Θράκη μένουν χωρίς δασκάλους, οι Πομάκοι ζητούν βοήθεια και τα ΜΜΕ αποβλακώνουν και φοβίζουν τον Ελληνικό Λαό.
Όλοι αυτοί λεηλάτησαν την Ελλάδα. Το Πασσαλιμάνι τον δίδουν στους Τούρκους και μάλιστα στο ΓΕΣ της Τουρκίας. Την ΛΑΕΔ (Λέσχη των Ενόπλων Δυνάμεων) την βγάζουν στο σφυρί. Τώρα τα ‘ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ¨ Σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων θα τα παίρνουμε από το FACEBOOK, αν δεν πουληθούν σε ξένες μυστικές Υπηρεσίες.
Και για μεν τους Υπουργούς δεν έχουμε πρόβλημα, είναι προδότες, αλλά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ γιατί δεν παραιτείται………….?
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες ζητούνται εθελοντές για τα σχολεία χωρίς δασκάλους, θα κλείσουν τα σχολεία και θα ανοίξουν Τούρκικα.
Στέργιος Σμυρλής

Το 2013 ήρθε …με στολή 1950 για τους στρατιωτικούς!

Το 2013 ήρθε για τους Έλληνες με φορεσιά του 1950. Και απ΄ αυτή την «αποκριάτικη χρονιά» δεν εξαιρούνται φυσικά οι στρατιωτικοί. Το αντίθετο. Είναι οι πρώτοι «ταξιδιώτες» στην «χρονομηχανή» της οικονομικής κρίσης , που γυρίζει τη χώρα δεκαετίες πίσω. Στην εποχή του στρατηγού Δεκαβάλα, του «ήρωα με τις παντόφλες» ,που είχε ενσαρκώσει ο αξέχαστος Λογοθετίδης.
Δεν είναι υπερβολή. Οι στρατιωτικοί , μία κοινωνική επαγγελματική τάξη η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ να βρει μια θέση στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης , να κερδίσει σεβασμό και αξιοπιστία από την υπόλοιπη κοινωνία ,γυρνά πίσω στα χρόνια που ο Εμφύλιος Πόλεμος είχε ολοκληρώσει τη καταστροφή του μεγάλου πολέμου και της κατοχής. Τότε που οι στρατιωτικοί πάλι περνούσαν δύσκολα οικονομικά και αντιμετωπίζονταν με επιφύλαξη από ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας,αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους.
Τώρα θέλουν να τους γυρίσουν σ΄ εκείνες τις εποχές. Οικονομικά ήδη .το κατάφεραν. Την απαξίωσή τους στην κοινωνία ακόμη την «παλεύουν». Διαβάζοντας αρκετά μηνύματα γίνεται κατανοητό ότι κάποιοι είχαν «τσιμπήσει» στο «παραμύθι» τον «ακριβοπληρωμένων» και «αχρείαστων» στρατιωτικών. Καθηγητές, γιατροί του ΕΣΥ, δημόσιοι υπάλληλοι ποτισμένοι από την πολύχρονη προπαγάνδα «μπλε» και «πράσινων» κυβερνήσεων έχουν πιστέψει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι περίπου .αναγκαίο κακό! Άλλοι έχουν ως ακλόνητη πεποίθηση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι εξοπλισμοί τους είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το ναυάγιο της χώρας. Μεγαλύτερο ψέμμα δεν έχει ειπωθεί τα τελευταία χρόνια και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τους αριθμούς και τα .πάρτι που έγιναν σε πολλούς άλλους τομείς του δημόσιου βίου.
Συκοφαντήθηκαν βάναυσα οι στρατιωτικοί,που και πριν το 2009 ήταν κακοπληρωμένοι. Παρουσιάστηκαν ως.κηφήνες από τους ίδιους που κάθε φορά που το κράτος-μπάχαλο δεν τα μπορούσε να τα βγάλει πέρα απευθυνόταν στον στρατιωτικό μηχανισμό της χώρας για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Σίγουρη και φθηνή λύση, αφού ούτε υπερωρίες ,ούτε νυχτερινά έπρεπε να πληρωθούν για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς σε συνθήκες εξαιρετικά επικίνδυνες, σε αποστολές που συχνά τελείωναν σε νεκροταφεία με φέρετρα σκεπασμένα με την γαλανόλευκη και τιμητικούς πυροβολισμούς στον αέρα. Για τους ήρωες που την επόμενη μέρα ξεχνιόντουσαν και οι συνάδελφοί τους γίνονταν πάλι.κηφήνες!
Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονια αυτή που μόλις ξεκινά για τους στρατιωτικούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Και είναι πραγματικά αγωνιώδες το ερώτημα τι θα προκύψει αυτή τη χρονιά.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ