Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ::::::::ΕΦΗΜ ΚΥΒΕΡΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ::::::::::::::::::::::;

Κλάμα, κλάμα, κλάμα, για τον Πακιστανό τώρα ανοίξτε τα προδοτικά ΜΜΕ να δείτε πως συντελείται η προδοσία!!!

4.000 χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ έδωσαν τέλος στην ζωή τους και δεν βρήκαν τίποτα να τους κλάψουν τα πρόστυχα ΜΜΕ και όσα το έκαναν τους έβγαλαν ανθρώπους ανισόρροπους με ψυχικά προβλήματα και άλλες πρόστυχες προδοτικές ερμηνείες!!!

ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ,ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΏ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΧΥΣΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ» ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΣΤΑΣ Η ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ;

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΡΕ.»

Οι Έλληνες είμαστε λαός με ρίζες, ιστορία, φυλή. Εμάς δεν μας έχτισαν την χώρα οι ξένοι. Οι ξένοι ήρθαν σε έτοιμο κράτος με ανεπαρκείς, δυστυχώς ,νόμους βρίσκοντας έτσι ευκαιρία να αλωνίσουν. Δεν έχτισαν αυτή την χώρα και ως εκ τούτου πρέπει να σέβονται τους νόμους και τον λαό μας.
Αν όχι, το είπα  να πάνε όλοι στο διάολο. Να πάνε στο διάολο γιατί εμεις οι απλοί Έλληνες θα έρθει η στιγμή που δεν θα αντέξουμε άλλο και θα κάνουμε πράγματα ακραία. Και αν θέλετε να με πείτε ΡΑΤΣΙΣΤΗ παρακαλώ πείτε με. Με αφήνει παγερά αδιάφορο πραγματικά.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΤΑΧΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ?

Κωνσταντίνος Βλάχος  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ