«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ;

 Κλήσεις εφέδρων καταδρομέων για πολιτική και επιχειρησιακή ενημέρωση επί της ΑΟΖ…
Νέα διάσταση παίρνει η αποκάλυψη του defencenet.gr στις 14 Οκτωβρίου 2012 για την έκτακτη άσκηση-ενημέρωση των εφέδρων καταδρομέων που εκτελέστηκε στην ΣΕΑΠ της Κρήτης, μετά τις επίμονες διαρροές για επικείμενη – έστω άτυπη – ανακήρυξη ΑΟΖ με την κοινοποίηση των συντεταγμένων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας τον ΟΗΕ.
Αξίζει να δούμε τι είχε συμβεί τότε, αλλά και τι ακολούθησε μετά, που σε συνδυασμό με την μεγάλη διακλαδική άσκηση που ετοιμάζεται για τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου δείχνει ότι στην κυβέρνηση θέλουν να είναι έτοιμοι για τυχόν “απότομες” αντιδράσεις της Άγκυρας.
Κατ’αυτό τον τρόπο κλήθηκαν για επιχειρησιακή ενημέρωση 135 έφεδροι των οποίων χώρος ανάπτυξης σε περίπτωση κρίσης προβλέπεται να είναι το Καστελόριζο, η Κάρπαθος και η Σαρία που ελέγχει τον δίαυλο με την Ρόδο.
Η Σαρία καλύπτει την δεύτερη έξοδο, μετά τον δυτικό δίαυλο Κρήτης-Κυθήρων, από την Μαύρη Θάλασσα και το Αιγαίο προς την Μεσόγειο .

 

Οι έφεδροι συγκεντρώθηκαν στην Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, στο χώρο όπου γίνονται και οι συγκεντρώσεις των Δοκίμων Αξιωματικών Πεζικού και ενημερώθηκαν από αξιωματικούς της Ανωτέρας Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) και της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.

 

Σκοπός της άσκσηης ήταν η ψυχολογική προετοιμασία τους για προσπάσπιση της ΑΟΖ! Για την ακρίβεια “Τι σημαίνει ΑΟΖ” και “Πώς θα υπερασπιστούν συγκεκριμένες περιοχές μετά την ανακήρυξή της” και “Γιατί η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα σε περίπτωση που ανακηρυχθεί ΑΟΖ”!

 

Συγκεκριμένα το περιεχόμενο της ενημέρωσης ήταν “Να ενημερωθούν όλες οι έφεδρες δυνάμεις πυρός και ταχείας επέμβασης για το τι σημαίνει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη-ΑΟΖ”.

 

Προς τι τέτοια ενημέρωση εφέδρων; Γιατί “Ο καλός καταδρομέας εκτός από εκπαιδευμένος πρέπει να είναι και σωστά ενημερωμένος γι’ αυτό που θα κληθεί να προασπίσει” σημειώνουν οι αξιωματικοί που κάνουν την ενημέρωση.

 

Εξήγησαν προς τους καταδρομείς την αναγκαιότητα για την οριοθέτηση της ΑΟΖ, ποιες είναι οι επιδιώξεις των Τούρκων που αμφισβητούν την ΑΟΖ που συνιστά το Καστελόριζο και τι θα σημάνει η απόφαση ανακήρυξης της ΑΟΖ από ελληνικής πλευράς.

 

Μετά την γενική ενημέρωση για την σκοπιμότητα ανακήρυξης ΑΟΖ και τα ελληνικά δικαιώματα, ακολούθησε η επιχειρησιακή ενημερωση, για την αποστολή:
Πως θα συγκεντρωθούν, που θα συγκεντρωθούν, από που θα αναχωρήσουν για Καστελόριζο και Κάρπαθο, ποια η αποστολή τους και οι κανόνες εμπλοκής.

 

Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε με την επίδειξη επιθετικού τυφεκίου FN, με το οποίο θα εξοπλιστούν αφού δεν προβλέπεται στην εφεδρεία η διάθεση M16A2. Και καλύτερα, αφού το FN είναι ανώτερο σε όλα, πλην ίσως του μεγέθουςκαι της μεταφορικής ικανότητας πυρομαχικών του στρατιώτη, αλλά για αμυντική αποστολή είναι ιδανικό: Με διπλάσιο δραστικό βεληνεκές και διπλάσια φονικότητα από το βλήμα των 5,56 χλστ. του Μ16, το 7,62 χλστ. του FN είναι ιδανικό για αντιαποβατικο αγώνα, αντιμετώπιση αεραποβάσεων και για αγώνα σε περιοχές με ισχυρούς ανέμους, όπως η Κάρπαθος και το Καστελόριζο.

 

Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι. Aπό τότε έχουν κληθεί έφεδροι καταδρομείς για ανάλογες ενημερώσεις την Κρήτη, τουλάχιστον άλλες δύο φορές. Η Κρήτη, άλλωστα θα αποτελέσει και την πλέον προωθημένη βάση συντονιμσού της όλης ελληνικής προσπάθειας.

 

Να συμπληρώσουμε ότι απ’ότι φαίνεται, όλα θα κριθούν γύρω, αλλά και επί του συμπλέγματος των νησιών και νησίδων της Μεγίστης. Και αυτό το ξέρουν και οι δύο πλευρές. Και ετοιμάζονται κατάλληλα…

 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ;

  • Κ ..ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,,ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ[ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ] ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ..ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ 1ΟΝ ΝΑΜΗ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΦΑ Κ.Λ.Π. ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ 2ΟΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η Α Ο Ζ 3ΟΝ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4ΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ,,ΕΒΡΑΙΟΥΣ,,Η ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ..5ΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,,,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ””ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,,,ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ”’ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”’ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…….ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ,,,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΜΠΟΜΠΑ ,,ΕΙΧΑΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΄΄΄΄ΌΔΗΓΙΑ΄΄΄΄΄΄ΜΕ ΤΙ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ……ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ,,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ……..

    • Γιατρέ καλησπέρα αργώ αλλά δεν ξεχνώ! Φίλε μου δυστυχώς οι νέοι δεν το έμαθαν για να τους πάρουμε φαλάγγι ότι αυτοί οι προδότες μόνο με την τρομοκρατία ξέρουν να κυβερνούν! Βλέπεις εσύ νομοθετικό έργο υπέρ αυτών που τους εξουσιοδότησαν να τους προστατεύουν; Η βουλή ο ιερός ναός της δημοκρατίας έχει μετατραπεί σε ένα κομμάτι που παίζουν κακό θέατρο με την κάθαρση και σε ένα άλλο κομμάτι που είναι μπουρδέλο με πολλές τσατσάδες! Μην με συγχύζεις!!!!!!!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>