Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Εγώ την κάνω μέχρι τα κορόιδα… να ξανά κάνουν την Αγελάδα για άρμεγμα!!! Και θα το παίζω και αγωνιστής εκ του ασφαλούς!

Από τούδε και στο εξής, όποιος φεύγει από την χώρα του σε κρίσιμες περιόδους (χούντας, πολέμου) θα νοείται λιποτάκτης, με ανάλογες (βαρύτατες) συνέπειες.

Γιατί αυτό είναι το ηθικό!
Έφυγες επειδή εδώ είναι δύσκολα να πας στα πιο εύκολα, και/για να όοοοοταν ανακάμψει η χώρα να επαναπατριστείς. Η απόφασή σου έχει δύο σημεία μεμπτά (= όχι ηθικά). 1ον Φεύγοντας δεν είσαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει, άρα δεν σε νοιάζει αν θα ανακάμψει!!! Χέστηκες, εσύ να είσαι καλά. 2ον Από την στιγμή που εσύ έφυγες για να γλιτώσεις, περιμένεις να διορθώσει την κατάσταση στην χώρα σου ποιος; Να διορθώσουν την κατάσταση οι άλλοι για να έρθεις μετά να καρπωθείς τους κόπους των;
Δεν πονάς για την χώρα σου όταν την βλέπεις να βεβηλώνεται γιʼ αυτό δεν μένεις να την ελευθερώσεις. Αν δεν πονάς για την χώρα σου είσαι άπατρις.
Κλείνοντας. Σήμερα που αξιώθηκα να αγωνιστώ και να βιώσω την χούντα/κατοχή, περισσότερο απʼ όλες τις περιπτώσεις μεταναστών δεν βρίσκω ούτε μία δικαιολογία για τους πολιτικούς πρόσφυγες. Φαντάσου εμένα, ένθερμη αγωνίστρια, να προκαλώ με θράσος τους προδότες, να κάνω «παράνομες» ενέργειες, κι όταν έρθει η ώρα να με συλλάβουν ή να με φάνε, να τρέξω να κρυφτώ σε άλλη χώρα, ζητώντας άσυλο!!!!!!!!!!! Αν δεν μπορείς να επωμιστείς το αποτέλεσμα του αγώνα σου, γιατί τον άρχισες; Κάτσε σπίτι σου, δεν σʼ αναγκάζει κανείς να ριψοκινδυνεύεις την ζωή σου.
Όποιος αγωνίζεται πρέπει να μπορεί να αντέξει και το τίμημα, όποιο κι αν είναι αυτό, αλλιώς είναι τσάμπα μάγκας.
(Και κάπως έτσι λύνεται και το μεταναστευτικό, σε παγκόσμιο επίπεδο.)
Υστερόγραφο:
Επιτέλους να λέγονται και οι πικρές αλήθειες, το 1945 κάτι Ελληναράδες  την έκαναν στην Αμερική, την Αυστραλία, το Βέλγιο, την Γερμανία , την Ολλανδία και στον εμφύλιο το ίδιο και μετά που οι μαλάκες κατάφεραν να κρατήσουν την Ελλάδα στα πόδια της με χιλιάδες νεκρούς και θυσίες ξανά γύρισαν με μια τσίχλα στο στόμα και με στραβωμένο το σαγόνι λέγοντας γες γες και νοου νοου με κάποια δολάρια που εκεί δεν έπαιρναν ούτε αυτοκίνητο και έκαναν επενδύσεις σε βάρος των κορόιδων, με απαιτήσεις να έχουν πλήρη φορολογική απαλλαγή και άλλα προνόμια σε βάρος των κορόιδων! Αυτοί είναι σήμερα οι πατριώτες μετανάστες και τώρα θα έχουμε καινούργια φουρνιά αγωνιστών εξ αποστάσεων!

Stefania Ligerou stefanialigerou@gmail.com ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ