Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Δηλώσεις του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα!

Παπούλιας: Να φύγουν οι τεμπέληδες από το Δημόσιο Ουαου!!!

Δηλαδή εσύ  ρε πολιτικέ απατεώνα που πρόδωσες όλους όσους αγωνίστηκαν πολιτικά μαζί σου 30 χρόνια τι είσαι;;;

Εσύ 30 χρόνια δεν έταζες σε ανθρώπους που το μοναδικό τους λάθος ήταν ένα πολιτικό ρουσφέτι που το πρόσφερες εσύ και οι όμοιοι σου για να βάλουν το παιδί τους για δουλειά  ή να δουλέψουν οι ίδιοι;

Εσύ τώρα χρεώνεις την δική σου βρωμιά και προδοσία σε αυτούς που σε πίστεψαν καλώς ή κακώς!

Τώρα αυτούς που χρησιμοποίησες τους λες τεμπέληδες! Τότε εσύ τι είσαι; Σίγουρα προδότης διπλός!

Μια προς την πατρίδα σου και μια προς αυτούς που σε πιστεύανε!

Και έχεις το θράσος να τους βρίζεις και να τους καταδικάζεις για ένα πταίσμα μπροστά στο δικό σου έγκλημα που λέγετε εσχάτη προδοσία!!!

Δεν το πιστεύω ακόμα γιατί κατακάθι έτρεχα πριν 30 χρόνια!
Έτρεχα θυσιάζοντας τα πάντα σπίτι, υγεία, ζωή για ένα καλύτερο δημοκρατικό αύριο για μένα για σένα για τους συν Έλληνες και τα παιδιά μας, για μια υπερήφανη πατρίδα, είμαι ένας από αυτούς τους μαλάκες που σε σηκώναν στα χέρια και λέγαμε αυτός είναι άξιος δημοκράτης υπουργός εξωτερικών, είμαι ένας πρώην  δημόσιος υπάλληλος  με σύνταξη πείνας και με παραδίδεις στους εκτελεστές να με πετάξουν στον Καιάδα εμένα τους συναγωνιστές μου και την πατρίδα μου!
Εγώ διεκδίκησα την εργασία μου με δικαιοσύνη και ισότητα απέναντι στους συμπολίτες μου που διεκδικούσαν την ίδια θέσει και όχι με κομματικά κριτήρια, με ποιο δικαίωμα με βρίζεις και με καταδικάζεις σε θάνατο ντροπιαστικό!
  Θέλω να μου κάνεις μήνυση για προσβολή να σε ξεσκεπάσω στον αληθινό αγωνιστή, στους άνεργους, στους 4 χιλιάδες που αυτοκτόνησαν  γιατί ρόμπα είσαι! Δεν υπάρχει άλλη λύση από την εκλογή αρίστων με λίστα, εσύ το κατακάθι είσαι η απόδειξη για αυτό.
Και μην με ρωτήσει κανένας αν υπάρχουν τεμπέληδες υπάλληλοι  και βέβαια υπάρχουν, όπως υπάρχουν τεμπέληδες βουλευτές, υπουργοί γραμματείς και φαρισαίοι και  η ισοπολιτεία λέει ότι πρέπει να αρχίσουν από το κεφάλι με δικαιοσύνη ίδια προς όλους και φυσικά δεν δικαιούται να το λέει αυτό το κατακάθι ο Παπούλιας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Να αποκαθαρθεί η Δημόσια Διοίκηση από τον σπίλο των τεμπέληδων, κάτι που δεν δέχομαι για τους Έλληνες», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκη, ο οποίος και τον ενημέρωσε για την πορεία της διοικητικής μεταρρύθμισης στο Δημόσιο. Ο Πρόεδρος Παπούλιας, συνεχίζοντας, έκανε λόγο για «ηράκλειο έργο, που καθυστέρησε να ξεκινήσει και πρέπει να τελειώσει».
O κ. Μανιτάκης επεσήμανε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο Ανώτατος Δημόσιος Λειτουργός και προϊστάμενος όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων και συμπλήρωσε ότι «η ελληνική διοίκηση έχει παρά πολλά άξια στελέχη. Η τεράστια πλειοψηφία των δημοσίων Υπαλλήλων θέλει να προσφέρει και είναι αφοσιωμένη στο καθήκον της. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει το κύρος και την αξιοπρέπεια των Δημοσίων Υπαλλήλων και να απομονώσει από το δημοσιοϋπαλληλικό σώμα, τους ανάξιους, ανεπαρκείς και όσους αποδεδειγμένα παραβαίνουν το νόμο ή τον Κώδικα Δεοντολογίας».
Παράλληλα παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα νέα οργανογράμματα του υπουργείου του καθώς και του υπουργείου Περιβάλλοντος, όπως είναι σήμερα και πώς μετασχηματίζονται με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης. Σύμφωνα με τον υπουργό οι μειώσεις οργανικών μονάδων ανέρχονται κατά μ.ό.  στο 50%, ενώ στο Υ.Δ.Μ.&Η.Δ  η μείωση φτάνει το 66%, από όπου θα προκύψουν σημαντικά δημοσιονομικά οφέλη.
Πρόκειται, όπως είπε, για μελέτες που έκαναν οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, χωρίς αμοιβή και πέραν του ωραρίου τους. «Η Δημόσια Διοίκηση έχει πολύ αξιόλογα στελέχη, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν και η κυβέρνηση θα το πράξει», ανέφερε ο Α. Μανιτάκης και προσέθεσε ότι «η μεταρρύθμιση προχωράει με αποφασιστικότητα, επιμονή, εμμονή και αταλάντευτα για επίτευξη του στόχου της».
Τέλος, επανέλαβε ότι το 2013 θα είναι το έτος αξιολόγησης του προσωπικού στο δημόσιο τομέα.
http://www.aftodioikisi.gr/