«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νεκροί και αδικοχαμένοι βρικολακιάστε, πιείτε το αίμα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ,φυλακίστε στα ΤΑΡΤΑΡΑ τους 300 γενίτσαρους, προδότες, ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ της βουλής!

Αυτή η κατάρα και η ΛΕΠΡΑ που ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ μέσα στην ΒΟΥΛΗ δεν πρέπει να ξανά υπάρξει, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ κάτι να τους εξαϋλώσουμε, να τους βάλουμε σε αεροστεγή κάψουλα και να τους ρίξουμε στα ΣΚΑΤΑ στην ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ για να σώσουμε τον Ελληνισμό και την Ελλάδα!
Τι σκατά κοινωνία είναι αυτή που δέχεται φόρο για τα παιδιά και ανέργους και ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τα σκάφη ΑΝΑΨΥΧΗΣ!!!!!!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΙΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ:
Ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
tsakloglou1
Ανθρωπος πολλών ταυτοτήτων μέσα στον κρατικό μηχανισμό, από την εγκαθίδρυση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και έπειτα, και «ψαλιδοχέρης» όλων των κυβερνήσεων από το 2010 έως σήμερα αποδεικνύεται…
από τις κατά καιρούς μετακινήσεις του στη διαστρωμάτωση της εξουσίας ο γνωστός και μη εξαιρετέος σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, οικονομολόγος Παναγιώτης Τσακλόγου.

Ο κ. Τσακλόγλου, ο οποίος εισηγήθηκε την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και έπεισε τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει η κυβέρνηση την πρόταση που ουσιαστικά καθιστά τα γεννηθέντα τέκνα τεκμήριο διαβίωσης στο όνομα της εύρεσης εσόδων για την παραγωγή πρωτογενών πλεονασμάτων, μυήθηκε στα μυστικά της αφαίμαξης και καταρράκωσης του πληθυσμού προφανώς από τότε που διορίστηκε στη θέση του ειδικού συμβούλου του πολιτικού που άνοιξε τις πύλες στον «δράκο» της τρόικας: του Γιώργου Παπανδρέου. Οπως αποκαλύπτει η «κυριακάτικη δημοκρατία», με την αριθμ. Υ.189/8-2-2010 απόφαση του τότε πρωθυπουργού (που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 30-34 του Π.Δ. 63/2005, ΦΕΚ Α’ 98), ο σημερινός σύμβουλος του νεοφιλελεύθερου κ. Στουρνάρα (καθηγητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) διορίζεται «από τις 3-2-2010 σε θέση ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού, στο Πολιτικό Γραφείο Πρωθυπουργού, με

παράλληλη άσκηση των κυρίων καθηκόντων του.

Οι αποδοχές του καθορίζονται σε ποσοστό 30% του συνόλου των αποδοχών της κυρίας θέσης του» αναγραφόταν στην απόφαση. Σε απλά ελληνικά, η συνταγή που ακολουθείται τα τελευταία τρία χρόνια για την πλήρη αφαίμαξη των εισοδηματικών τάξεων φέρει την ίδια υπογραφή: Παναγιώτης Τσακλόγλου.

Για τους τέσσερις καθηγητές του υπουργείου Οικονομικών, που ευθύνονται για την κοινωνικά απάνθρωπη λογική της ευθείας επίθεσης σε μισθωτούς, συνταξιούχους και ανέργους, έχουν γραφεί ουκ ολίγα επικριτικά δημοσιεύματα. Πλην του Γιάννη Στουρνάρα, η παρέα των τριών είναι ο Μάνος Ματσαγγάνης, ο οποίος έχει θητεύσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ο Νίκος Καραβίτης (ο επονομαζόμενος και Γιουλ Μπρίνερ), επίκουρος καθηγητής του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου, και φυσικά ο Παναγιώτης Τσακλόγλου. Οι παραπάνω κύριοι καθηγητές είναι γνωστοί από παλιά μεταξύ τους, από τα χρόνια της διακυβέρνησης Σημίτη. Σύμφωνα με πηγές από την ΑΣΟΕΕ, που έχουν καλή μνήμη του παρελθόντος, ο κ. Τσακλόγλου στα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε σε αγώνες και εξορμήσεις της Άκρας Αριστεράς ώσπου «νέρωσε» το κρασί του και από τις παρυφές της ρεβιζιονιστικής Αριστεράς και των κομμουνιστών του ευρωπαϊκού οράματος μεταπήδησε στα χαρακώματα της παρέας του ενοίκου της Αναγνωστοπούλου μαζί με τους καθηγητές Παγουλάτο και Ζανιά καθώς και την εμπροσθοφυλακή της αυλής Σημίτη (Ράπανος, Στουρνάρας, Γιαννίτσης κ.ά.). Στη μεγάλη παρέα των κρατικοδίαιτων οραματιστών, που πειραματίζονται στην πλάτη του λαού, συμμετέχει τα τελευταία χρόνια και η καθηγήτρια Ελένη Λουρή – Δενδρινού, εκ των εξ απορρήτων κάποτε του πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη, η οποία είχε θητεύσει διευθύντρια του οικονομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Η κυρία Λουρή εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση της ως υποδιοικήτρια της Τραπέζης της Ελλάδος, αξίωμα δίπλα στον Γιώργο Προβόπουλο με μηνιαίο μισθό (όπως δημοσιεύτηκε πρόσφατα) στα 8.500 ευρώ.

Ολοι αυτοί (οι θεωρούμενοι πρώην αριστεροί και πολιτικά αλληθωρίζοντες στα χαρακώματα του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ) λογίζονται ως εκσυγχρονιστές. Απαύγασμα των δυνατοτήτων τους, που δεν έχει καμία νομοτελειακή σχέση και επαφή με τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, αποτελεί η πρόταση για εφαρμογή συντελεστή 45% για εισοδήματα πάνω από 26.000 ευρώ, την οποία πήρε πίσω (ευτυχώς) ο Αντώνης Σαμαράς.

Την ίδια πορεία βολέματος στον κρατικό μηχανισμό ακολουθεί και ο κάποτε ιδεολόγος και «επαναστάτης» Τσακλόγλου (μέρος ενός ολόκληρου συστήματος επαφών και ισχυρών δικτυώσεων με την προνομιούχα καθηγητική κοινότητα). Τα τελευταία τρία χρόνια έχει αγκιστρωθεί και σιτίζεται από τα ταμεία του κράτους, όπως δείχνουν συγκεκριμένες αποφάσεις. Πλην της έμμισθης θέσης του ως ειδικός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Τσακλόγλου στις 7 Ιουνίου 2012 παραιτείται με απόφαση του τότε υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου από τη θέση που διατηρούσε μήνες ενωρίτερα ως ειδικός σύμβουλος στο Γραφείο Ειδικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού. Επίσης ο κ. Τσακλόγλου είχε θητεύσει έως τις 10 Μαρτίου 2011 στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΔ (παραιτήθηκε με απόφαση των Ραγκούση – Κουτρουμάνη), θέση που κατείχε από τις 26 Μαΐου 2010 με απόφαση της τότε υπουργού Υγείας Μαρίας – Ελίζας Ξενογιαννακοπούλου. Ως γνωστόν, βέβαια, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στις 11 Ιουλίου 2012 διορίστηκε πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) του υπουργείου Οικονομικών. Τον κ. Τσακλόγλου βέβαια τον έχουμε συναντήσει πολλές φορές νωρίτερα ως ειδήμονα σε επιτροπές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όπως στις 3 Αυγούστου του 2010, όταν παραιτείται από μία ακόμα επιτροπή της Αννας Διαμαντοπούλου με την επωνυμία Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση».

Η δήλωσή του και οι αμοιβές από τα κρατικά ταμεία

Πάντως και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας» ο ιδεολόγος πρώην αριστερός Παναγιώτης Τσακλόγλου το 2012 φέρεται ότι έχει εισπράξει περίπου 25.000 ευρώ για τη σύνταξη του φορολογικού νομοσχεδίου, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ κατά το 2011 ως πηγές εσόδων στη φορολογική δήλωση που από κοινού υποβάλλει φέρεται ότι συγκεντρώνονται πάνω από 230.000 ευρώ.

Κάποια από τα εισοδήματα αφορούν την αμοιβή του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 37.000 ευρώ), αμοιβή από τη Βουλή των Ελλήνων (πάνω από 8.000 ευρώ), από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης (πάνω από 11.000 ευρώ) και χρήματα από εγχώριο τραπεζοπιστωτικό ίδρυμα (γύρω στα 42.000 ευρώ).

Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν τα τελευταία τρία χρόνια ο Παναγιώτης Τσακλόγλου είχε ένα πανεπιστημιακό έργο ανά έτος με χρηματοδότη την Τράπεζα της Ελλάδος, προϋπολογισμού 12.000 έκαστο και με τίτλο τον ίδιο και στα τρία έργα: «Ανάλυση πρόσφατων εξελίξεων σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και Αγοράς Εργασίας στην Ελλάδα». Οπως προκύπτει λ.χ. από τον κωδικό έργου ΕΡ-1808-01 με έναρξη την 1η Απριλίου 2011, η Τράπεζα της Ελλάδος χρηματοδοτεί με το ποσό των 12.000 ευρώ τον επιστημονικό υπεύθυνο Παναγιώτη Τσακλόγλου με ανάδοχο φορέα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Ειδικός Λογαριασμός Πανεπιστημίου) για ειδικές πανεπιστημιακές μελέτες.

Φαίνεται ότι οι καλές γνωριμίες με Προβόπουλο και Λουρή έχουν πιάσει για τα καλά τόπο για «ευγενείς χορηγίες» στο πανεπιστήμιο, την ώρα που ο κ. Τσακλόγλου εισηγείται την περικοπή συντάξεων από τους πένητες ηλικιωμένους, τους πολύτεκνους, τους ανθρώπους της βιοπάλης και της ανάγκης.

dimokratianews.gr
makeleio.gr

http://www.gkourou.com/2013/01/2010.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Κωνσταντίνος Βλάχος vl_aias@yahoo.gr
Μοιραστείτε το!

1 comment to Νεκροί και αδικοχαμένοι βρικολακιάστε, πιείτε το αίμα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ,φυλακίστε στα ΤΑΡΤΑΡΑ τους 300 γενίτσαρους, προδότες, ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ της βουλής!

  • Ο σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών που εισηγήθηκε την κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά ονομάζεται Πάνος Τσακλόγλου. Είναι πρόεδρος του συμβουλίου οικονομικών εμπειρογνωμόνων και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), με ειδίκευση σε ζητήματα οικονομικής ανισότητας, φτώχειας και οικονομικού αποκλεισμού.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>