Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

ubuntu!!!και πράσσειν-άλογα

Αυτό που δεν λέει το «ανέκδοτο» είναι οτι τα φρούτα ήταν βιολογικά  και τα λιοντάρια με τις αντιλόπες ζούν αρμονικά(αφου να φαντασθείτε ,οταν πεινάει ενα λιονταρι το πλησιάζει μια αντιλόπη και του δινει εθελοντικά το πίσω πόδι της για να το φάει).Κοντολογίς ειναι ο Παράδεισος επι γης.Δια τούτο και δεν μας αναφέρεται και το όνομα της περιοχής ,για να μην πάμε όλοι εκεί.
Επίσης οτι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο 120% των σχολείων της υπο κατοχή πλέον Ελλάδας  έχει συμβεί το ίδιο.
====================================================================
Ας σοβαρευτούμε!!!! έως και επικίνδυνο  το  χαρακτηρίζω ,εφ’όσον ξεφεύγει ήδη απο το απλό ευφυολόγημα  και δεν αντιμετωπίζεται σαν  ποντιακό  ανέκδοτο.Γιατι ούτε τέτοια χώρα Αφρικής υπάρχει ,ούτε έγινε τέτοιο πείραμα ,ούτε τέτοιο σχολείο της Ελλάδας υπάρχει.Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι, μεθοδεύεται ένας άτυπος εμφύλιος πόλεμος μεταξύ του Ελληνικού λαού,και μια υποβάθμιση τόσο σε ατομικό επίπεδο (να αισθανόμαστε ένοχοι και για πράγματα που δεν φταίμε) όσο και σε συλλογικό – εθνικό.Αλλο είναι να παραδέχεσαι οτι υπάρχουν στραβά και άλλο οτι είσαι στραβός ο ίδιος και όλα τα κακά που σου συμβαίνουν είναι δικαιολογημένα .
Καλημέρα
Τάδε έφη ο  Ιδομενέας ο Μακεδών
Υστερόγραφο :
==  Στην Σιέρα Λεόνε της Αφρικής (βλέπετε το όνομα!!) στον εμφύλιό της οι στρατιώτες έβαλαν στοίχημα για το τι  φύλο είναι το παιδι μιας εγκύου .Το ποσό ευτελές και για την ολοκλήρωση του στοιχήματος άνοιξαν την κοιλιά της εγκύου  ενώ ήταν ζωντανή για να διαπιστωθει το φύλο του παιδιού!!!!
== Στη Νορβηγία ένας τυπος σκότωσε καμμιά 80νταριά νέους και όχι μόνο.
== Στην χώρα των μεγάλων ευκαιριών ΗΠΑ ένας πιτσιρικάς «καθάρισε» καμμιά 20αδα πιτσιρίκια.
Ναί,Ναί ΔΕΝ ΗΤΑΝ στην ΕΛΛΑΔΑ  !!!!
(σε επόμενο μύνημα θα σας στείλω μερικά απο αυτά που συμβαίνουν πραγματικά στην Ελλάδα και ειναι «καλα»  . Οπως μπορεί και ο καθένας  Μια πρόσκληση-πρόκληση σε όλους )
**************************************************************
Ένας ανθρωπολόγος πρότεινε το ακόλουθο παιχνίδι στα παιδιά μιας Αφρικάνικης φυλής: Τοποθέτησε ένα καλάθι γεμάτο ζουμερά φρούτα δίπλα σ’ ένα δέντρο και είπε στα παιδιά ότι όποιο από αυτά φτάσει πρώτο στο καλάθι θα πάρει όλα τα φρούτα. Όταν τους έδωσε το σινιάλο για να τρέξουν, πιάστηκαν χέρι χέρι και ξεκίνησαν να τρέχουν όλα μαζί. Ύστερα κάθισαν σ’ έναν κύκλο για να φάνε τα φρούτα. Όταν ρώτησε τα παιδιά γιατί το έκαναν αυτό αφού κάποιο από αυτά θα
μπορούσε να είχε καρπωθεί όλα τα φρούτα, τα παιδιά απάντησαν “UBUNTU” που σημαίνει «δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι αν έστω ένας από εμάς είναι στενοχωρημένος!» Η λέξη “UBUNTU”στην γλώσσα τους σημαίνει «Υπάρχω γιατί
υπάρχουμε»

Έγινε λοιπόν το αντίστοιχο παίγνιο και σε ένα Γυμνάσιο χώρας-μέλους της Ευρωζώνης με την διαφορά ότι το καλάθι δίπλα στο δένδρο περιείχε ένα γυαλιστερό iPod, ένα iPad και ένα iPhone, πάλι με την εξήγηση ότι ο πρώτος τα παίρνει όλα.
Όταν λοιπόν δόθηκε το σινιάλο για να τρέξουν, έπεσαν αγκωνιές, τρικλοποδιές, μπουνιές και τελικά το πιο μεγαλόσωμο παιδάκι έφτασε πρώτο και πήρε και τα τρία gadgets. Ύστερα, μερικά παιδάκια κάθισαν γύρω από τον μεγαλόσωμο συμμαθητή τους και τον παρακολουθούσαν να χειρίζεται τα ηλεκτρονικά καλούδια με θαυμασμό, κάποια άλλα είχαν περικυκλώσει τον ανθρωπολόγο και διαμαρτύρονταν για τους άδικους κανόνες του παιγνίου απειλώντας τον ότι θα τον καταγγείλουν στον Διευθυντή του Σχολείου και στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ενώ κάποια άλλα δέχθηκαν μοιρολατρικά την τύχη τους, ψελλίζοντας ότι το όλο παίγνιο ήταν στημένο από ξένα κέντρα εξουσίας.
Όταν ο ανθρωπολόγος συνήλθε και επέβαλε την δέουσα τάξη, πλησίασε το παιδάκι που νίκησε και το ρώτησε γιατί κράτησε και τα τρία gadgets αντί να σκεφτεί να κρατήσει το ένα και να μοιράσει τα υπόλοιπα σε δυο φίλους του. Εκείνο, του απάντησε μονολεκτικά ‘ZBOUTSAM’, που σημαίνει ‘Στην Πούτσα μου’.
Η λέξη ‘ZBUTSAM’ στην γλώσσα της εν λόγω χώρας/φυλής σημαίνει ‘υπάρχω για να ζω σε βάρος των υπολοίπων, συγγενών, συμμαθητών, ντόπιων ή ξένων και το βρίσκω απολύτως φυσικό’.
Το σχολείο του πειράματος ήταν το 2ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ελασσόνας και η χώρα του σχολείου, η Ελλάδα, έχει ήδη επίσημα χρεοκοπήσει από τις 19.05.2010. Ανεπίσημα δε, πολλά χρόνια πριν.
Κωνσταντίνος Βλάχος vl_aias@yahoo.gr

Δεν ξέρω πόσοι θα το καταλάβουν, εγώ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ και θλίβουμε για αυτήν την χώρα του πολιτισμού.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

1 comment to ubuntu!!!και πράσσειν-άλογα