Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Μήπως είναι τούρκικη παγίδα;;;

Έχω εχω σοβαρές αμφιβολίες ότι οι τούρκοι θα κτηπησουν στον ΕΒΡΟ, αν πάρουν το οκ από τους φίλους μας και συμμάχους μας ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ;;; Η χερσαία επίθεση δεν ειναι  υπέρ τους, Οι τούρκοι μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια! Ποτέ δεν διαφημίζεις τα όπλα σου και την τακτική που θα ακολουθήσεις, που, πως,  πότε και με τι,  εκτός και τα χρησιμοποιείς για παραπλάνηση ,για αποπροσανατολισμό. Αυτό που θέλουν οι τούρκοι είναι σύντομο κτύπημα και με λίγες απώλειες, είναι στα νησιά για να μας οδηγήσουν εκεί που θέλουν στον προδοτικό και πουλημένο ΟΗΕ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αμφίβια μπουλντόζα για τον Έβρο,έφτιαξαν οι Τούρκοι!

Οι Τούρκοι έχουν εμμονή με τον Έβρο και δεν έμειναν μόνο στις πλωτές γέφυρες Samur.
Η εφημερίδα Χουριέτ δημοσιεύει ρεπορτάζ και φωτογραφία από την “τουρκική θωρακισμένη μπουλντόζα η οποία μπορεί να…κολυμπήσει”!
Ποια θα είναι η αποστολή αυτής της μπουλντόζας που κατασκεύασε η εταιρεία FNSS Savunma Sistemleri;
Θα διαμορφώνει κατάλληλα την κλίση και την επιφάνεια των όχθεων, ποταμών ώστε να διευκολύνει τη διάβασή τους για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
Για ποιον ποταμό ενδιαφέρονται οι Τούρκοι, είναι γνωστό…
http://www.onalert.gr/