«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στα όπλα ΕΛΛΗΝΕΣ!

Οι διωγμοί που έχουν υποστεί οι Έλληνες επί χιλιετίες, ίσως παρέχουν στους Ελληνικής καταγωγής ανθέλληνες κάποια δικαιολογία, διότι δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι και να δείχνεις Έλλην. Το να δηλώνεις Έλλην μπορεί να σου κοστίσει την ζωή. Μία δημόσια ιεροπραξία προς τιμήν των Αθανάτων Θεών, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με την αστυνομία των απίστων.

Και εδώ οι προδότες  θάψανε την ΕΛΛΑΔΑ

Επομένως οι Ελληνικής καταγωγής ερασιτέχνες «αντιρατσιστές» που προσπαθούν να απομακρυνθούν από τους Έλληνες και να ταυτιστούν με ένα συγκεχυμένο διεθνιστικό όλον, στην ουσία προσπαθούν να αποφύγουν το βαρύ φορτίο του να είσαι και να δείχνεις Έλλην. Διότι το να είσαι Έλλην σημαίνει ότι πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στην διεθνή καθεστηκυία τάξη, κόντρα στην συμβατική σοφία. Το να δείχνεις Έλλην σημαίνει να διαφυλάττεις την διαφορετικότητά σου αντί πάσης θυσίας, σημαίνει να ανατρέπεις νόμους, να γκρεμίζεις αυτοκρατορίες, να εξοντώνεις κάθε βλασφημία κατά της Φύσεως και των Θεών.

Αυτό εξηγεί και τους απωτέρους στόχους των κατ’ επάγγελμα «αντιρατσιστών» ανθελλήνων. Με προπέτασμα καπνού τον «αντιρατσισμό», αυτοί οι «αντιρατσιστές» προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες να αφομοιωθούν σε ξένους λαούς. Προσπαθούν να καταργήσουν κάθε πολιτιστική και βιολογική διαφορά των Ελλήνων με τους μη-Έλληνες.

Στόχος τους είναι η αφομοίωση, η ισοπέδωση, ο αφανισμός, ο προσηλυτισμός των Ελλήνων σε ξένους λαούς και πολιτισμούς. Οι κατ’ επάγγελμα «αντιρατσιστές» ανθέλληνες φοβούνται έναν Έλληνα με ξεχωριστή βιολογική και πολιτιστική ταυτότητα. Παρά τις υποκριτικές κραυγές τους, δεν έχουν σεβασμό στον πολυπολιτισμό, δεν θέλουν να υπάρχει Ελληνικός Πολιτισμός. Θέλουν αφομοίωση και ισοπέδωση των Ελλήνων. Θεωρούν ως μη φυσιολογικό όποιον Έλληνα διατηρεί την Ελληνική του πολιτιστική ταυτότητα.

Δια της ψυχολογικής βίας προσπαθούν να προσηλυτίσουν τους Έλληνες σε ξένα έθνη, σε ξένες ιδεολογίες. Οι «αντιρατσιστές» προσπαθούν να σβήσουν την Ελληνική συλλογική μνήμη από τον Ελληνικό Λαό, προσπαθούν να του αφαιρέσουν την διαφορετικότητά του, όλα αυτά στο όνομα του «αντιρατσισμού». Στην πραγματικότητα οι κατ’ επάγγελμα «αντιρατσιστές» είναι οι χειρότεροι σωβινιστές.
Αλλά δυστυχώς για αυτούς, με τις συκοφαντίες άθελά τους ενισχύουν την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων. Κατάφεραν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επεδίωκαν. Κατάφεραν να διεγείρουν στους Έλληνες την εθνική μνήμη, κατάφεραν να κάνουν τους Έλληνες να ασχοληθούν ακόμη ποιο δυναμικά με την καταγωγή τους. Ο μισελληνισμός των «αντιρατσιστών» προκάλεσε κύμα μεταστροφής των Ελλήνων προς τα Ελληνικά Ιδεώδη.

 Όσο περισσότερο οι ανθέλληνες καθυβρίζουν την Ελληνική ταυτότητα, τόσο οι Έλληνες αγκιστρώνονται πάνω σε αυτήν. Όσο περισσότερο οι ανθέλληνες κατηγορούν τους Έλληνες επειδή παραμένουν Έλληνες, τόσο ενδυναμώνουν την πίστη τους στον Ελληνισμό.

Το χειρότερο όλων είναι ότι οι ανθέλληνες δεν μελετούν ιστορία(ίσως αυτό τους απάλλασσε από το να σπαταλούν τόσο χρόνο και χρήμα για να αφομοιώσουν τους Έλληνες). Προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες να αναμειχθούν με τους μη-Έλληνες επικαλούμενοι το σόφισμα ότι δήθεν έτσι θα υπάρξει «αρμονία», «κατανόηση μεταξύ λαών», «πολιτιστική συνεργασία». Όταν όμως κάποιοι αφελείς Έλληνες προσπαθήσουν να αναμειχθούν, τότε διαπιστώνουν το πόσο εξαγριώνουν τους αλλόφυλους και αλλόθρησκους. Οι συμβουλές των «αντιρατσιστών» είναι άκρως επικίνδυνες για την σωματική ασφάλεια των Ελλήνων
 Όσο και να προσπαθήσει από μόνος του ο Έλλην να αναμειχθεί με μη-Έλληνες, τόσο αποτυγχάνει οικτρά, διότι η Ελληνική Ψυχή είναι εντελώς διαφορετική από τις ψυχές των μη-Ελλήνων. Ο Έλλην είναι ένας εντελώς διαφορετικός τύπος ανθρώπου. Μοναδικός στον κόσμο.

Αν κάποιοι Ελληνικής καταγωγής «αντιρατσιστές» νομίζουν ότι με την φυλετική και πολιτιστική ανάμειξη θα γλυτώσουν από τις ανθελληνικές διώξεις, εξαπατούν τον εαυτό τους. Όποιος Έλλην δεν μάχεται για την διαφορετικότητά του, θα το πληρώσει πολύ ποιο ακριβά από τον Έλληνα που αγωνίζεται καθημερινώς να διαχωριστεί από την εχθρική μάζα των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.

O Εθνικισμός είναι τρόπος ζωής ,Αξιών και Ιδανικών .Όχι μετοχή που ο καθένας μπορεί να τζογάρει…


Μου αρέσει να ζω μέσα στο έθνος μου για τον εαυτό μου κι ακουμπώντας επάνω του να γίνομαι πιο άνθρωπος, δηλαδή κάτι περισσότερο ή τελειότερο από τον άνθρωπο.
Ο καθένας γεννήθηκε σωτήρας του έθνους του. Λίγοι όμως ξέρουν πως γεννήθηκαν τέτοιοι, δηλαδή πως αυτοί θα το σώσουν, αν θέλουν. Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνο εξαρτάται η…
σωτηρία του έθνους. Και αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα ήταν κανένας άλλος που να το σώσει. Ή να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως μόνο εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας”.

Αυτό το χρέος της σωτηρίας το έχουμε σηκώσει στους ώμους μας εμείς. Ο ανθός του Ελληνικού Έθνους . Αυτοί που βάζουμε την πίστη για το Έθνος και την φυλή μας πάνω και από την ίδια μας την ζωή. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ταχθήκαμε στην Ιδέα αυτή από αγάπη ανιδιοτελή προς την Πατρίδα. Νιώσαμε ότι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε για να τιμήσουμε κάθε ρανίδα αίματος των προγόνων μας και κάθε σπιθαμή εδάφους που αυτοί κέρδισαν ανά τους αιώνες ήταν αυτό. Να ασπαστούμε την Ιδέα του Εθνικισμού. Να γίνουμε εμείς οι θεματοφύλακες, οι φρουροί, οι πρόμαχοι του Έθνους.
Ο Εθνικιστής έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι είναι πολεμιστής και ιεραπόστολος μια Ιδέας ανώτερης από εκείνη που το μυαλό του αστού ή του βολεμένου μπορεί να ασπαστεί. Ο Εθνικιστής είναι το αλεξικέραυνο που θα τραβήξει επάνω του τα πυρά κάθε εχθρού της Πατρίδας για να προστατεύσει τους “φιλήσυχους” δεν το κάνει από αλτρουισμό ή για να αποδείξει κάτι σε οποιονδήποτε αλλά θεωρεί προνόμιο του, προνόμιο των εκλεκτών την θυσία υπέρ των άλλων. Είναι ο σπόρος που θα πέσει στο χώμα και θα γεννήσει τον καρπό, αυτός που θα θανατωθεί για να αναστηθεί το Έθνος.

Εμείς λοιπόν αποβάλουμε από το πλευρό μας κάθε είδους παράσιτο. Κάθε έναν που προσπαθεί καπηλευόμενος την Ιδέα μας να πλουτίσει ή να παρασιτήσει σε βάρος των Ελλήνων. Δε δεχόμαστε να κάνουμε αυτά που κατηγορούμε, να έχουμε ανάμεσα μας άτομα που εκθέτουν το υψηλό αυτό Ιδανικό. Στις γραμμές μας δεν έχουν θέση εγκληματικά στοιχεία που πουλούν προστασία και μαγκιά με την δική μας ασπίδα, που πουλούν και προωθούν τον θάνατο και την λαίλαπα των ναρκωτικών ή είναι μέλη συμμοριών του κοινού ποινικού δικαίου. Που μπροστά στους “δικούς” μας είναι σκληροί και άμεμπτοι Εθνικόφρονες -και όχι Εθνικιστές- αλλά δουλεύουν και συνεργάζονται με κάθε είδους αλλοδαπό κατακάθι.
Ο “εθνικισμός”, δεν είναι ή τέλεια πολιτική ιδεολογία,οπωσδήποτε όμως είναι ανώτερη τού “διεθνισμού”,ο οποίος είναι ότι ποιο ΥΠΟΥΛΟ σκέφθηκε ό άνθρωπος…
Επίσης ό “εθνικισμός” είναι ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ εχθρός τής “Νέας Τάξης” ή αλλιώς “παγκοσμιοποίησης”,γιαυτό και ΛΥΣΑΝΕ ΟΛΟΙ οι ‘ΣΚΥΛΟΙ’ εναντίον του!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>