Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Και κλάααααμα η κυρία ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ!

Θα αναρωτηθείτε γιατί θρηνεί γοερά η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ;

Μα είναι δυνατόν να μην την έχουν πουθενά σαν μην υπάρχει ούτε στους αριστερούς, ούτε στους δεξιούς, ούτε στους φασίστες!

Κάπου μωρέ αδελφάκι μου;

Αγαπητοί φίλοι και εσάς που σας έχουν στην λίστα και εσάς που δεν σας έχουν μην ασχολείστε με την διαδικτυακή αλητεία.
Είναι παράνομο, είναι κατευθυνόμενο. είναι αντιδεοντολογικό, είναι πρόστυχο κάποιος ή κάποιοι να στιγματίζουν κατά την δική τους ανώμαλη όρεξη από φαντασία ή επί πληρωμή συνάδελφους τους.
Βλέπετε είναι η εποχή που ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ οι ειδήμονες δυο ταχυτήτων,  αυτοί που ζουν σαν τα τρωκτικά στο σκοτάδι! Και αυτοί που παίζουν με τις διαφημίσεις.
Και οι δυο δεν διαφέρουν σε τίποτα αφού εκθέτουν ονόματα χωρίς την άδεια του εκτιθέμενου. Είναι παραβάτες και νομικά και συνειδησιακά!
Και καλά θα κάνετε όσοι νομίζετε ότι σας θίγουν και δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη από τα σκουπίδια να τους στείλετε ένα μήνυμα και να τους πείτε να πάνε να γ@@@@@@@ε και να βάλουν το όνομά τους σε μια λίστα στην Συγγρού και να είναι πρώτοι!
Πάντως την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ την παρηγόρησα λέγοντά της ότι είναι τυχερή που δεν την έχουν στην λίστα και να είναι στο τέλος και να την πατάνε όλοι, και της πέρασε και αισθάνεται ευτυχισμένη που δεν είναι σε καμία λίστα!

Αγαπητοί φίλοι δεν θα ασχολούμουν με τέτοιες μαλακίες,  αλλά μου έστειλαν μηνύματα φίλοι μου που λένε ότι θίχτηκαν μέσα από την χαρά τους που είναι σε περιώνυμη θέση στην λίστα του ΚΩΛΟΥ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ