«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βρόμα και δυσοσμία, μπόχα, βρομιά μέσα στον ιερό ναό της δημοκρατίας! 300 προδότες ΕΝΑΛΛΑΞ τουλάχιστο 20 χρόνια αφοδεύουν στο σώμα του Ελληνισμού!

Λίστα Λαγκάρντ: Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό – Ραγδαίες οι εξελίξεις

Λίστα Λαγκάρντ: Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό - Ραγδαίες οι εξελίξεις

Νέα σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί η λίστα Λαγκάρντ. Ο Αλ.Τσίπρας εξαπέλυσε οξεία επίθεση προσωπικά κατά του πρωθυπουργού κατηγορώντας τον για συγκάλυψη της υπόθεσης. Σκληρή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, που κατήγγειλε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τυχοδιωκτισμό και είπε ότι συμπεριφέρεται σα να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία.
Η έρευνα της υπόθεσης δεν αποτελεί ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι όποιος έχει ήσυχη την συνείδησή του θα δεχτεί να ελεγχθεί. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για συγκάλυψη της υπόθεσης και είπε ότι θεωρεί δεδομένες τις ευθύνες του κ. Παπακωνσταντίνου.
Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου που δήλωσε ότι την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει μάχη για να ενισχύσει την αξιοπιστία της χώρας και να προσελκύσει επενδύσεις για να δρομολογηθεί η ανάπτυξη, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί τυχοδιωκτικά να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια και φέρεται σαν να βρίσκεται στη «βίλα Αμαλία».
Το κείμενο της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής εμφανίστηκε ως νομικό, αλλά μοιάζει περισσότερο με προκήρυξη για τη βίλα Αμαλία, τόνισε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο λόγος τους είπε, είναι εγκωμιαστικός προς τη βία και εκφράζει τον παλαιοκομματικό αριστερισμό .
Πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, καθώς και των πρώην υπουργών Οικονομικών, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου, κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Για τον κ. Παπανδρέου δηλώνουν πως γνώριζε έκνομες όπως αναφέρουν, ενέργειες από τους κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο και επί έτη επέτρεψε την κατοχή και απόκρυψη της λίστας, για δε τον κ. Παπαδήμο ότι παρείχε κάλυψη στον κ. Βενιζέλο δρώντας αυτουργικά σε υπεξαγωγή εγγράφου.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχοντας ήδη συνολικά 19 υπογραφές μαζί με αυτή του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου αναζητούν τις υπόλοιπες 11 για να φτάσουν τις 30 και να καταθέσουν την πρότασή τους. Ο Πάνος Καμμένος καλεί τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να συνυπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση, έχει διαβουλεύσεις με ανεξάρτητους βουλευτές, ενώ απέστειλε σχετικές επιστολές σε όλα τα μέλη των κοινοβουλευτικών ομάδων. Το απόγευμα της Τρίτης, ο γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι οι βουλευτές του κόμματος του θα στηρίξουν την πρόταση των ανεξάρτητων ελλήνων για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τους πρώην πρωθυπουργούς Γιώργο Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμο.
Το δικαστικό μέρος
Στο δικαστικό μέρος της υπόθεσης. Την παράδοση του επίμαχου usb με τη λίστα Λαγκάρντ, στον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, ζητά με έγγραφό του προς τους οικονομικούς εισαγγελείς ο προϊστάμενος τους, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής. Συγκεκριμένα ο κ. Παντελής ζητά από τη δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει, μετά από πραγματογνωμοσύνη, τυχόν επεμβάσεις που έγιναν στο memory stick.
Την Τετάρτη ,αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι οι τρεις συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Η συνέντευξη Γ. Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ και οι απαντήσεις του
Στην πρώτη συνέντευξη του, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έδωσε τις δικές του απαντήσεις για τις κατηγορίες που του απεύθυναν οι οικονομικοί εισαγγελείς. Ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες, αρνήθηκε όμως ότι έχει αλλοιώσει την λίστα και παραδέχτηκε ότι έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί. Παραδέχτηκε ότι με δική του εντολή έγινε η αντιγραφή του CD σε USB, είπε ότι δεν έχει δει τα ονόματα της λίστας και εξήγησε με ποια κριτήρια επέλεξε τα είκοσι ονόματα για τον πρώτο έλεγχο. Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός δεν ενημέρωσε για την επίμαχη λίστα τον διάδοχο του στο υπουργείο Ε. Βενιζέλο. Ο πρώην υπουργός ισχυρίστηκε ακόμη ότι επικοινώνησε με τα συγγενικά του πρόσωπα μετά τις αποκαλύψεις και του επιβεβαίωσαν την ύπαρξη των λογαριασμών.
Σχετικές ειδήσεις: Τσίπρας: Στον Α. Σαμαρά η ευθύνη της συγκάλυψης – Κεδίκογλου: Υπονομευτής
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>